Lullabe Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Onze zoon van 11 maanden deed overdag alleen hazenslaapjes en werd tussen 19:00 & 07:00 ‘s nachts minstens 4x wakker voor wiegen of een voeding. Na het consequent toepassen van één van de slaaptechn... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Check in erg prettig Met de slaap regressie van 8 maanden hebben we eenmaal een consult gevolgd bij Charlotte en was erg prettig. Uit eindelijk de rust terug gevonden in de nachten. Doc... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Charlotte heeft ons hele duidelijke handvaten gegeven om het slaapritme van onze zoon te verbeteren. Het hele vroege wakker worden is steeds verder naar achteren geschoven en zelfs al een paar keer d... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een traject van 7 dagen met Charlotte gedaan. Ons jongetje van 4,5 maand kon nooit zelfstandig langer slapen dan 40 minuten. Ook de nachten waren onrustig (wel voeding nodig of toch niet,... Näytä lisää

1. Terapeutti

Yrityksen kirjoittama

Lullabé – slaapcoaching met liefde en vertrouwen Lullabé helpt ouders met het creëren van gezonde slaapgewoontes voor hun baby of jonge kind – vóór en na de geboorte. Met een persoonlijk slaapplan, afgestemd op jullie gezin, breng ik structuur en rust in huis. Als gecertificeerd kinderslaapcoach bied ik niet alleen praktische handvatten, maar ook vertrouwen en zekerheid voor jou als ouder. Je staat er niet alleen voor: bij Lullabé krijg je 24/7 steun en advies, zodat jij met een gerust hart je kindje kunt begeleiden naar beter slapen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Slaaptrainen

Ons zoontje van 6,5 maand kon niet in zijn eigen bedje slapen, moest elke slaapcycli gewiegd worden en ik was alleen maar bang dat hij over zijn Wakkertijden zou gaan met zelfstandig slaaptrainen. We kochten de zelfstandig slapen gids en ik mailde Charlotte met mijn angsten en hoe het nu gaat bij ons. Charlotte is een slaapcoach die echt mee denkt en je niet gelijk de eerste beste dure training aanbied. Ze adviseerde eerst wat we mogelijk konden proberen.

We zijn met een methode in de gids aan de slag gegaan en na 1 nacht al verschil en na 2 nachten nog meer verschil. Wij waren echt ten einde raad en zó moe. Nu slaapt ons zoontje bijna elke slaapcycli door. Heel soms in de nacht nog 1 of 2 keer sussen, maar we zitten ook pas op dag 3 van trainen.
Zo dankbaar dat we eindelijk weer wat avondjes terug hebben en vooral weer wat slapen. Want ohhhh wat hadden we dat nodig. Zou haar zeker aanraden!

21. helmikuuta 2026

Lieve Kim,

Wat een fijn bericht om te lezen. Goed om te horen dat jullie zoontje al zo veel beter slaapt, en jullie dus ook. Geniet van alle goede nachten.

Saanut 5/5 tähteä

Kleine aanpassingen, groot verschil!

We hebben afgelopen maandag een consult gehad met Charlotte omdat onze baby van 4,5 maand moeilijk zelf in slaap kon vallen (alleen met wiegen of sussen). Dankzij een paar kleine aanpassingen in het dagschema en het toepassen van gecontroleerd huilen, lukt het nu om zelfstandig in slaap te vallen. Sindsdien slapen wij weer volledige nachten door!
We hebben echt veel gehad aan Charlotte haar adviezen. Soms maken juist de kleine veranderingen het grote verschil. Heel prettig contact. Zeker een aanrader!

17. helmikuuta 2026

Lieve Puck,

Ik ben zo blij voor jullie. Wat een verschil hè.
Lekker van genieten!

Saanut 4/5 tähteä

Wij zijn ontzettend blij met Lullabé!

Wij zijn ontzettend blij met Lullabé! Binnen een paar nachten sliep onze dochter al door, dat was zo fijn. De slaapgids is duidelijk en het persoonlijke plan werkte voor ons heel prettig. Het gecontroleerd laten huilen was in het begin even pittig, maar per avond werd het korter en onze dochter van 5 maanden heeft er echt veel van geleerd. Charlotte reageerde altijd snel en stond steeds voor ons klaar. Echt een aanrader!

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lullabe

Wat een mooie woorden, dankjewel

Zo bijzonder om te zien hoe snel jullie dochter de stap naar zelfstandig doorslapen heeft gemaakt. De eerste avonden van gecontroleerd laten huilen kunnen inderdaad even spannend en pittig voelen, maar juist doordat jullie consequent en liefdevol bleven, kon zij leren dat ze het zelf kon. En dát is zo waardevol.

Wat fijn dat het persoonlijke plan en de begeleiding helpend voor jullie waren. Ik vind het belangrijk dat ouders zich gesteund voelen in dit proces.

Dank dat jullie dit willen delen, hopelijk geeft het andere ouders ook vertrouwen dat verandering echt mogelijk is.

Saanut 5/5 tähteä

Voor de tweede keer hulp.

Voor de tweede keer de hulp van Charlotte ingeschakeld. Onze dochter had ineens haar slaap ritme omgegooid en we wisten niet hoe we dit konden doorbreken. Door een fijn gesprek hebben we handvaten gekregen en zijn hier nu mee bezig. Al een aantal nachten door kunnen slapen, maar zeker nog werk aan de winkel.

30. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Responsive, professional and knowledgable sleep expert

We had a wonderful experience working with Charlotte. She's extremely responsive, professional and clear in her communication. She provided us with a logical plan that she made sure we understood, and answered many other questions we had about sleep. I would absolutely recommend her and work with her again.

15. tammikuuta 2026

Al na 3 dagen sliep hij door

Onze baby (7 maanden) sliep alleen als je hem in slaap had gewiegd. Als je te vroeg stopte en hem al neerlegde dan zette hij het op een brullen en kon je opnieuw beginnen. Zo’n ritueel kon op slechte avonden wel een uur duren. Los van de tijd kregen we ook last van ons rug. Daarnaast werd hij iedere 2 tot 3 uur wakker en mocht je opnieuw beginnen. Dankzij Charlotte van Lullabe zijn we vol vertrouwen gestart met de slaapmethode. Aanvankelijk wilden we starten met methode 2 uit haar boekje: ‘pick up / put down, put down / put down’. We dachten dat dit het meest passend was bij onze baby omdat je nog steeds vaak je kindje vast hebt, maar we zagen ook op tegen de verwachtte tijd dat je resultaat zou merken. We mailden Charlotte met onze twijfels, na een paar keer heen en weer mailen over onze situatie en onze eigen kijk op hoe we onze baby niet teveel willen laten huilen hebben we toch gekozen voor de eerste methode: ‘gecontroleerd laten huilen’. Dat was echt een hele goede keuze! Al op de eerste avond ging het boven verwachting goed en vanaf nacht 3 sliep hij de hele nacht door! We zijn nu 2 weken verder. Onze baby heeft ‘s nachts regelmatig nog een schone broek en een flesje nodig, maar dit is maximaal 1x en we kunnen hem daarna gewoon wakker in z’n bedje wegleggen. Hij weet nu dat hij slaapt in z’n bedje en kan hier zelf in slaap vallen. We zijn Charlotte dankbaar voor haar adviezen en het meedenken!

25. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Super ervaring en resultaat!

Onze dochter van 9 maanden sliep soms door en was soms 1-2u wakker s’nachts. Dmv het schema van Charlotte icm hoe te handelen via de chair methode snachts, sliep onze dochter na 1 week weer helemaal door van 19-7u, zo fijn! Daarnaast was er fijn persoonlijk contact.

20. joulukuuta 2025

Snel resultaat

Wat ik vooral heel fijn vind is dat Charlotte een eenmalig consult aanbiedt. Onze zoon deed veel dingen al goed, we hadden alleen een zetje in de goede richting nodig en daar was een eenmalig consult perfect voor. We konden direct de volgende dag terecht en ze hielp ons heel goed! Fijn om een persoonlijke benadering te hebben in plaats van een algemeen slaapadvies. We zagen na enkele dagen al resultaat!

27. marraskuuta 2025

Thank you Charlotte!

Thank you Charlotte!
Our 8,5 month son did not yet sleep through the night. After filling in a questionnaire, we scheduled a call where Charlotte gave us some practical tips and told us how to approach his nightwakings. After three nights(!!) he already slept through the night for the first time and continues to do so !
We are very happy :-D

6. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lullabe

Ik ben zo blij voor jullie. Na 8,5 maand eindelijk weer doorslapen. Geniet ervan!

Aanrader!

Wij zijn heel erg blij met Charlotte. Ons zoontje van 8 maanden werd vaak nog wakker ‘s nachts en we wilden zo graag dat hij beter zou gaan (door)slapen. Charlotte gaf ons concrete tips en heeft ons heel veel tussendoor geholpen door in te checken de afgelopen week. Hij slaapt nu veel beter en ook vaak door!

29. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lullabe

Wat goed om te horen. Heel fijn dat ik heb kunnen helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg fijn geholpen door Charlotte

Heel erg fijn geholpen door Charlotte. Onze dochter van 6 maanden viel erg moeilijk in slaap en werd iedere nacht rond dezelfde tijd wakker. Door middel van een mooi schema en wat kleine aanpassingen, slaapt onze dochter als een roos. Wij zijn je erg dankbaar!

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lullabe

Heel graag gedaan. Fijn dat het door een paar kleine aanpassingen al zo veel beter gaat

Begrip en veel betrokkenheid

Charlotte begreep me en ik had echt het gevoel dat ze zich kon inleven in onze situatie. Ook de betrokkenheid van elke dag een kort berichtje vond ik ontzettend fijn! Ze is eerlijk, direct maar heel liefdevol! Ze wilt dat je doorzet, en omdat wij dit samen hebben gedaan ging het in een keer een stuk beter!! Ik kon haar elk moment van de dag een berichtje sturen en dat is wat echt bij mij past. Even de onzekerheid delen en dan reactie krijgen! Ik ben blij dat zij ons heeft geholpen!

23. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lullabe

Het was een fijne samenwerking en je doet het super goed. Nu zo doorgaan en je zoontje en dan zal hij super slapen.

Meer rust en vertrouwen

Het hele vroege wakker worden is steeds verder naar achteren geschoven en zelfs al een paar keer doorgeslapen dus we weten dat hij het kan. Charlotte checked elke dag in en is heel betrokken. Dat geeft vertrouwen als ouder. Heel erg bedankt voor de goede hulp

30. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lullabe

Wat fijn om te horen. Heel veel succes, maar dat gaat wel goedkomen:)

Na 1 jaar de nacht doorslapen

Ons zoontje van ruim 1 jaar sliep de nacht nog niet door. Toen zag ik Lullabé langskomen op TikTok en heb ik een berichtje gestuurd. Na het beantwoorden van wat vragen ontvingen we een uitgebreid plan met informatie. Dit plan hebben we 2 weken aangehouden, maar na nacht 1 zagen we al verbetering. Al vrij snel sliep ons zoontje door, maar werd hij nog wel vroeg wakker. Lullabé heeft toen gezegd dat we moesten volhouden en dat ook de vroege ochtenden zouden ophouden en dat was ook zo! Binnen 2 weken sliep ons zoontje van 19u savonds tot half 7 sochtends, fantastisch! Tijdens de 2 weken hebben we fijn contact gehad en wij zijn erg blij met het resultaat!

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lullabe

Wat heerlijk weer he? Lekker genieten zo

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin