Lukaki.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Min søns yndlingspædsgog stoppede i børnehaven. Han og min dreng delte glæden ved fodbold, fodboldtøj og særligt Barcelona. Som afskedsgave købte vi en magnet ved Lukaki til 50 kr.. Da vi fik pakken l... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har lige bestilt alt muligt fint fodboldpynt til en ægte fodboldfødselsdag. Har handlet hos lukaki flere gange. De har et super godt udvalg. Hurtig levering og fantastisk service. Skynd dig ind og tje... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nem og fin hjemmeside at navigere på. Nemt at bestille en vare, og dejligt med mails som fortæller hvor i processen pakken er. Pakken blev hurtigt pakket og sent, jeg bestilte mandag aften og kunne... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig god kundeservice! Jeg havde bestilt en fodbold rebounder til min lillebror i julegave. Den var uheldigvis bukket nogle steder, så den ikke kunne samles. Men 10 min efter jeg sendte en mail ti... Näytä lisää

1. Kodintarvikeliike
  2. Sisustusliike
  3. Sisustustyöurakoitsija
  4. Ulkoiluvälineliike
  5. Urheiluvälinekauppa

Yrityksen kirjoittama

Lukaki - .. din nye hjemmebane Gå på opdagelse i et univers af spændende fodboldartikler og interiør til børneværelset. Skab dit eget sports- eller fodbold- værelse med: Boldholdere, medaljeholdere, målmandshandske holdere, fodboldmål, fodbold reboundere, bordfodbold, målmandshandsker, fodboldudstyr, fodbold plakater, fodbold sengetøj, fodbold lamper, fodboldholdere til væg, kalendergaver, adventsgaver, cap holdere, teqball borde, fodbold brætspil, fodbold kortspil, fodboldtrøje rammer, cykelophæng og meget andet.

Erinomainen

62 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Skoæsker

Update, meget hurtig reaktion, og refundering på et billigt produkt. Tak.
Hurtig levering, men virkelig ringe produkt( skoæsker), som var umulige at samle, selv med tape, og røg lige i skraldespanden.
Dyre lærepenge.

27. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Marianne.
Tak for din anmeldelse.

De, i øvrigt, udgåede skoæsker som du har købt til en meget billig pris - har vi haft rigtig mange tilfredse kunder med.

Du har tidligere i dag modtaget samlevejledning til disse pr. mail, da det lyder til, at det er der umuligheden i samlingen opstår og ikke i den udmærkede og velfungerende vare.

Du har derudover fået pengene retur for skoæskerne, så det er Lukaki.dk der betaler de dyre lærepenge, på trods af manglende returnering af de ikke tilfredsstillende varer.

Hurtig levering

Hurtig levering, og hod opdatering på ordren

30. kesäkuuta 2023

Hej Ole.
Tak for anmeldelsen ;) det er dejligt at høre.

Saanut 5/5 tähteä

Dejlig hurtig og venlig betjening

Meget positivt at I var så hurtige til at sende min vare, vil klart anbefale jer til andre.

18. kesäkuuta 2023

Hej Judy.
Mange tak, det glæder mig at høre ;)

God service

God service. Kan klart anbefales at bestille fra Lukaki.dk

9. toukokuuta 2023

Hej Jette.
Tak for de pæne ord :) det gør mig glad.

Virkelig personlig service

Virkelig personlig service. Hurtig og hjaelpsom. Kan anbefales. Bruger den nok igen mange gange :-)

7. toukokuuta 2023

Hej Liesl.
Tak for anmeldelsen, det er skønt at høre! ;) Du er hjertelig velkommen til enhver tid.

Hurtig besked om levering

Hurtig besked om levering. Fede produkter som allerede er i brug:)

8. toukokuuta 2023

Hej Ann.
Tak for anmeldelsen ! Det glæder mig at høre ;)

Super lækre rammer

Super lækre rammer. Købte tre “trøje” rammer. Hurtig levering alt var godt

1. toukokuuta 2023

Hej Mikkel :)
Hvor glæder det mig at du tager dig tid, at skrive denne anmeldelse og at den oveni købet er så positiv. Mange takl!
Mvh. Martin

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin