Luckera Casino Official Polski Arvostelua 61

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

I’ve tried a few online casinos before, but Luckera Casino really impressed me. The platform feels smooth and well-designed, and I liked how easy it was to get started. The welcome bonus was a nice bo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Sendte inn pass og kontoutskrift for fire dager siden, fikk beskjed om at alt var OK. Nå prøver jeg å ta ut 850 kroner og det står plutselig at jeg må laste opp bevis på adresse på nytt. Blir bare run... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I’ve been playing at Luckera Casino for a few months now and have had a fantastic experience. The customer support team is responsive, the games run smoothly, and the rewards for returning players mak... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kasino

Yrityksen kirjoittama

Luckera Casino to kasyno online, które oferuje stylowe, rozrywkowe i niezawodne wrażenia z gry, inspirowane elegancją epoki Art Deco. Nasza platforma oferuje szeroki wybór automatów wideo, gier stołowych i kasyna na żywo, a także atrakcyjne promocje, takie jak bonusy powitalne, darmowe spiny, oferty cashback i specjalne nagrody dla powracających graczy. Oferujemy nowoczesny, zoptymalizowany pod kątem urządzeń mobilnych i przyjazny dla użytkownika interfejs, który zapewnia płynną nawigację i przyjemną rozgrywkę. Luckera Casino działa na podstawie licencji Curaçao i priorytetowo traktuje bezpieczne transakcje, ochronę graczy i odpowiedzialną grę. Naszą misją jest połączenie klasycznej atmosfery kasyna z nowoczesną technologią, tworząc bezpieczne i angażujące środowisko, w którym gracze mogą się zrelaksować i cieszyć się grami online.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Polecam super

13. kesäkuuta 2026

Dziękujemy za opinię i polecenie! 😊

Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszego kasyna.

Bardzo fajne bonusy i supper kasyno

Bardzo fajne bonusy i supper kasyno

12. helmikuuta 2026

Dziękujemy za świetną opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, że podobają Ci się nasze bonusy i że jesteś zadowolony z kasyna.
Życzymy wielu emocji, świetnej zabawy i samych wygranych!

Bardzo dobre kasyno

Bardzo dobre kasyno

12. kesäkuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Support antwortet nur automatisch

Ich hatte eine Frage zu meinem Konto nach einer Einzahlung von 60 Euro und habe dreimal die gleiche Standardmail bekommen ohne richtige Antwort. Nach fünf Tagen immer noch keine Lösung, das bringt einfach nichts.

17. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Luckera Casino Official Polski

Thank you for your review.

We’re sorry to hear that your experience with our support team did not meet your expectations. Receiving generic responses when seeking assistance can understandably be frustrating, especially when the issue remains unresolved.

Please accept our apologies for the delay. We would appreciate the opportunity to investigate your case further. If your issue is still ongoing, we kindly ask you to contact our support team again with your account details so that it can be reviewed individually and resolved as quickly as possible.
Your feedback is valuable to us and helps us improve the quality of our service.

Good games and super easy payment

Good games and super easy payment

12. kesäkuuta 2026

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, że podobają Ci się nasze gry oraz że wpłaty i płatności przebiegają szybko i bezproblemowo.

2szystko w jlwpszyn lorzadku wyplacq

2szystko w bajlwpszyn lorzadku wyplacq

1. tammikuuta 2026

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, że wszystko przebiega w najlepszym porządku i że jesteś zadowolony z realizacji wypłat.

Polecam kasyno

Polecam kasyno

Vastaus yritykseltä Luckera Casino Official Polski

Dziękujemy za opinię i rekomendację! 😊

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego kasyna.
Życzymy wielu wygranych i świetnej zabawy!

Saanut 5/5 tähteä

Bliźniaki mają to samo . Dużo promek !

17. helmikuuta 2026

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, że doceniasz liczne promocje i oferty dostępne na naszej platformie. Staramy się regularnie przygotowywać atrakcyjne akcje dla naszych graczy.

I like it...

Dziękujemy za Twoją opinię! 😊

Cieszymy się, że Ci się podoba.

Bardzo dobrze casynko polecam

Dziękujemy za opinię i polecenie! 😊

Super kasyno

Super kasyno. Dużo promocji. Szybka weryfikacja. Bezproblemowe wpłaty i wypłaty . Polecam w 100%

8. kesäkuuta 2026

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, że doceniasz nasze promocje, szybką weryfikację oraz bezproblemowe wpłaty i wypłaty. To dla nas bardzo ważne.
Dziękujemy za 100% polecenie i życzymy wielu wygranych oraz świetnej zabawy!

Saanut 5/5 tähteä

Jestem zadowolona ze strony lucker…

Jestem zadowolona ze strony lucker casino. Łatwe u szybkie wypłaty. Mega bonusy💯🔥💸💰👑

Dziękujemy za świetną opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z szybkich wypłat oraz naszych bonusów. 💯🔥
Życzymy wielu emocji, świetnej zabawy i samych wygranych!

Good casino ⭐⭐⭐

Wery good casino

Wwry good casino

Szybka

Szybka, łatwa i czytelne kasyno

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, że doceniasz szybkość działania, prostotę i przejrzystość naszego kasyna.

Bardzo dobry kasyno

Bardzo dobry kasyno

Good casino

Good casino

Zajefajne wypłacalne kasyno Polecam

Dziękujemy za świetną opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z wypłat i ogólnego doświadczenia z naszym kasynem. Dziękujemy za polecenie!
Życzymy wielu wygranych i świetnej zabawy!

Saanut 5/5 tähteä

Według mnie jest to najlepsze kasyno w…

Według mnie jest to najlepsze kasyno w którym grałem.zdarzaja się czasem problemy ale są zawsze szybko naprawiane .poza tym kasyno uczciwe i wypłacalne z dużą ilością gier od wielu dostawców gorąco polecam i pozdrawiam LUCKERA

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, że doceniasz stabilność i sprawne działanie naszej platformy. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym graczom jak najlepsze doświadczenia.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin