Heel content over de snelle levering en het product is heel mooi. Hebben jullie winkel regelmatig bezocht en iets gekocht en ook altijd vriendelijk bediend in Waasland Schopping Sint Niklaas .
Toen we onze ringen gingen bestellen kon de jonge dame moeilijk omgaan om de juiste instellingen voor bestellen te doen. Ze moest via videocall alles inorde brengen. Er werd ons medegedeeld we de rin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Oorbellen wel heel klein tov foto. Bpost heeft NIET aangebeld en ben zelf pakje moeten gaan ophalen in een box terwijl ik gans de dag aanwezig was
Yritys on vastannut
Winkel in Gent . Zeer vriendelijke ontvangst . De medewerker Banu die ons geholpen heeft was zeer professioneel , behulpzaam en kent haar vak. Ikzelf en mijn dochter konden haar advies op prijs stel... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Lucardi juwelier shop je trendy armbanden, ringen, kettingen, oorbellen en horloges online. Voor 21.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Muut katsoivat myös näitä
De prachtige nieuwe winkel in Breda…
De prachtige nieuwe winkel in Breda gezien maar helaas waren personeel niet erg klantvriendelijk behalve op 1 na een spontane blonde medewerker ondanks dat ze bezig was zei ze gedag en ook toen we weg gingen daar kan de rest wel meer van leren die zaten gefocust op de goederen die ze inruimen wilde wat kopen maar toch maar niet gedaan jammer voelde me niet erg welkom heel jammer !

Vastaus yritykseltä Lucardi
Vlot gevonden wat ik zocht en snel…
Vlot gevonden wat ik zocht en snel geleverd.
Never delivers
I ordered . I paid for the delivery . But they never delivered

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, snelle levering, goede prijs. Zeer tevreden van de juwelen.
Kwaliteit/prijs van bestelde juwelen…
Kwaliteit/prijs van bestelde juwelen ondermatig.

Vastaus yritykseltä Lucardi
snelle levering en mooi verzorgd…
snelle levering en mooi verzorgd ingepakt
Prima kwaliteit..
Prima kwaliteit... Super snelle levering en met de super korting zeer goed van prijs! *****
De webshop is heel duidelijk en…
De webshop is heel duidelijk en georganiseerd en de verzending verliep heel vlot en vlekkeloos. Het pakketje kwam de dag erna al toe.
Wel jammer dat de clipjes om de oorringen te sluiten veel te broos zijn, ik kan ze niet gebruiken, deze schuiven er terug af.

Vastaus yritykseltä Lucardi
Fast shipping and I really like the…
Fast shipping and I really like the products but one necklace came with a little defect and I was invited to bring it back to a store, but I don’t leave nearby one (ordered online).
Wish customer care was a little better
Hele leuke mooie juweeltjes
Hele leuke mooie juweeltjes. Mooie kwaliteit ook.
⭐ al 20 jaar tevreden klant, fijne ervaringen
Heel mooie winkel in Wijnegem, waar iedereen zich welkom voelt.
Wat ik vooral fijn vind, is dat het personeel je vriendelijk begroet en even knikt, maar je daarna rustig laat rondkijken.
Er hangt helemaal geen opdringerige sfeer.
De winkel is altijd netjes en verzorgd, en de solden zijn duidelijk aangeduid.
Ik koop hier al meer dan 20 jaar en de juwelen blijven mooi.
De prijs-kwaliteitverhouding is echt uitstekend.
Tijdens de solden heb ik opnieuw drie prachtige ringen gekocht aan zeer scherpe prijzen.
Ook het personeel is altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel.
Een winkel waar ik met veel plezier blijf terugkomen!
Lucardi is echt de beste zaak. Je hebt goedkopere juwelen (zeker niet minder van kwaliteit integendeel) en he hebt duurdere juwelen, met garantie!
Topzaak met top juwelen ⭐
snelle levering!
snelle levering!
alle juwelen kwamen in een apart zakje met dan nog een verpakking bij van Guess.
Over de juwelen plakte een soort folie ter bescherming.
Zeer tevreden.
Alles is vlug en ordentelijk afgeleverd…
Alles is vlug en ordentelijk afgeleverd geweest
Aankoop hangertjes
Als meerdere keren bij Lucardi gekocht, steeds correct bezorgd.
Tevreden van de prijskwaliteit.
Mijn laatste aankoop waren 2 halskettingen en 2 hangers .Heel tevreden mee.

Zeer snelle correcte levering
Zeer snelle correcte levering. Mooie verpakking van de juwelen.
Kwaliteit super

Gewoon top
Alles wat ik besteld heb is mooi zoals op hun foto’s en eenheid snelle levering.

commandé il y 5 jours, toujours rien et 0 info
J ai commandé il y 5 jours je n ai toujours pas le bijoux et aucune réponse de leur part si ce n est l AI qui transmet à un humain ....

Vastaus yritykseltä Lucardi
Mijn pakket kwam toe zonder juweel
Mijn pakket kwam toe zonder juweel. Wanneer ik de klantenservice contacteer antwoorden ze 1x en hoor ik nadien niets meer. Geen juweel en geen geld terug gezien. :(

Vastaus yritykseltä Lucardi
Mooie ringen en goede kwaliteit
Mooie ringen en goede kwaliteit. Snelle levering

Heel mooie dames horloge
Heel mooie dames horloge. Mooie prijs en snel geleverd. Heb nogal horloges gekocht via deze webshop altijd heel correct afgehandeld. Een aanrader.