LT Totalentreprise A/S Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

2,0

I har i forbindelse med et brud på noget i jorden gravet noget asfalt op, lige ude foran min indkørsel. Det er som sådan også rigtig fint. Det var akut, så derfor ingen underretning. Hullet som... Näytä lisää

samarbejder med LT udlejning, rigtig godt firma der leverer varen til super god pris kontra firma som loxam og gsv. der efter min optik er alt for dyre og ikke for ny opstartet firmaer som mig selv.... Näytä lisää

Lejede en pladevibrator til at vibrere fliser ned med. Leveret til tiden og fin pris i forhold til andre. Pladevibratoren blev først afhentet 3-4 dage efter at jeg havde lejet den for en enkelt dag, h... Näytä lisää

Blev til morgen overhælet inden om på motorvejen af en medarbejder fra LT totalentreprise. Mens han havde travlt med at give mig "fingeren" da han passerede mig, var han tæt på at ramme den person d... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nedslidt materiel!

Flinke mennesker, men gammelt slidt og dårligt vedligeholdt materiel, kan ikke anbefale :-(

Nu kan jeg desværre ikke svare på nedenstående, så jeg redigerer her.
Den første maskine var fin, men havde desværre en defekt slange og det kan jo ske! - ja fin service med "ny" maskine meget hurtigt! og god kommunikation! fin fint. Jeg har kørt flere maskiner, men har aldrig oplevet at køre et bælte af osse selvom det var kørsel med betydelig højere hastighed og værre forhold (jeres maskine var droslet og kunne kun køre med halv gas) Bælterne var slappe og først kørte jeg det ene af og fik telefonisk instruks om påsætning - brugte megen tid på at fremskaffe fedt og fedtsprøjte - at sætte selve bæltet på er jo ikke noget problem når man ved hvordan, så det gik fint! - efter lidt kørsel faldt bæltet af i den anden side. Der var tale om kørsel på en græsplæne og ikke i sten eller stabil eller andre ekstreme forhold. Desuden kunne den planerskovl der var med ikke monteres ved at stramme bolten, så jeg måtte sætte en split i den gennemgående bolt (mindre problem) Holder fast i at det var en mindre god oplevelse. Regning er betalt Tirsdag d. 30 August

30. elokuuta 2016

Hej Peter
Du har lejet en minigraver der næsten er ny, at en hydraulikslange springer, har ikke noget med at det er en slidt maskine.
Vi kom og byttede maskinen i weekenden inden for en time, og det i sig selv er vel en god service.
At du så vælger at køre et bælte af den maskine du fik i stedet, kan jeg ikke gøre så meget ved, men det tyder på du ikke er så erfaren til at køre maskine. En dygtig maskinfører køre sjældent et bælte af, og hvis så tager det under 10 min at sætte på igen.
Jeg har endda tilbudt dig at du kunne leje en maskine meget billigt næste gang som kompensation for at du selv har sat bæltet på igen.

Så vi kan konkludere at denne 1 stjernet du har givet ikke berettiget, da du faktisk har fået en rigtig god service.

Desuden har du ikke betalt din regning endnu.

Du er stadigvæk velkommen til at leje maskiner hos os, til rigtig god pris.
Mvh. Lars

Dårlig service

Det værste udlejnings firma. Blev krediteret 3 gang forskelige beløb. Hver gang kom de med noget nyt. Først skulle jeg betale 150 kr for rengøring af maskinen, bag efter 575 kr. Vil ikke anbefale til nogen.

25. elokuuta 2016

Hej Javad

Det er trist at du på den måde benytter Trustpilot til at komme med en fejlagtig udlægning af de faktiske forhold. Det forholder sig sådan at vi flere gange pr. telefon har forsøgt at forklare dig de faktiske omstændighederne, også omkring de fremsendte faktura/kreditnotaer, der bunder i at du benyttede det lejede materiel i længere tid end aftalt, samt at du leverede det retur meget beskidt, efter lukke tid, vi har således måtte bruge ekstra lang tid på rengøringen hvilket har en omkostning. Den sidste telefonsamtale resulterede i at du smed røret på efter at have kaldt vores medarbejder en del meget lidt pæne ord, for derefter at skrive en usand anmeldelse på Trustpilot.

Så vi kan konkludere at denne 1 stjernet du har givet ikke berettiget, da vi faktisk har forsøgt at have en fornuftig dialog med dig
Mvh. Heine.

Kører som idioter

Ubehagelige mennesker, som man skal holde sig langt væk fra!!

6. huhtikuuta 2016

Vastaus yritykseltä LT Totalentreprise A/S

Hvis du mener at have observeret nogen af vores folk ikke køre ordentligt, så skal du ringe til mig eller politiet, og ikke bruge trustpilot.
Mvh Lars Pedersen

køb af træflis

rigtig god respons på min mail og telefonopringning. Og meget hurtig levering, hvor chaufføren ringede mig op som aftalt. Perfekt.

4. huhtikuuta 2016

Fin oplevelse

God service og konkurrencedygtige priser.
Kan helt sikkert anbefales til andre.

31. maaliskuuta 2016

Fin service og leverance, men faktureringen halter bagefter

Fik leveret grus som bestilt og også justeret ordren uden problemer. Irritationsmomenterne starter ved fakturering. Per mail modtog jeg en faktura med forfald samme dag som den er afsendt. Det virker useriøst. Der er desuden tillagt 35 kroners administrationsgebyr for en ordre på 7 m3 grus, hvilket har kostet mig 1000 kroner at få leveret. Jeg kan ikke forstå, at der skal administrationsgebyr på, hvilket jeg heller ikke blev oplyst om på ordretidspunkt.

29. maaliskuuta 2016

Hej Jesper

Normalt når der bliver bestilt grus og lign, så betales der forud, så du har jo været heldig at få bare lidt kredit, og din vare inden betaling.
De 35 kr. betaler alle vores kunder, men hvis ikke du vil betale, må du godt være fri;)
Jeg håber selvfølgelig du vil benytte os en anden gang.

Ærtestens levering

Levering på indkørsel til koteletgrund fuldstændig iht. aftale.
Chauffør meget serviceminded, en rigtig god oplevelse.
Jeg bruger gerne LT Totalentreprise igen!
Vh
Ole

16. maaliskuuta 2016

Fleksible og imødekommende

LT har vi benyttet 2 gange og vi vender tilbage. Specielt ved 2. lejemål var LT meget fleksible og skaffede en risteskovl til grabben i løbet af 1 dag op til lejen. Altid lette at tale med og havde gode input til hvilket materiale der ville være bedste løsning for os.

30. syyskuuta 2015

super service

Super service kom til tiden var rigtig venlige, hvis der var ændringer, det gør vi bare. Grave arbejder og entreprenør arbejder i top
Så mange tak for hjæłpen.:-)

27. syyskuuta 2015