Vi besøgte i dag Lønquist Auto for at prøvekøre en Volvo til 240.000 kr. Bilen stod klar ved ankomst, dog var farven ikke helt grå, som ellers oplyst i annoncen. Efter prøveturen gik vi en ru... Näytä lisää

Vi købte en VW Golf af Andreas tilbage i januar, efter vi fik anbefalet Lønquist Auto gennem 2 vennepar. Der er ingen tvivl om, at han ved, hvad han taler om, så man føler sig i trygge hænder. Vi fik... Näytä lisää

Helt igennem SUVÆREN service leveret af Lønquist Auto!!! Jeg købte min bil hos Lønquist og har aldrig været gladere for et bilkøb. Kvaliteten af biler, service og reparationer på værkstedet er helt... Näytä lisää

Vi er super tilfredse 👌🏼 Vi har fået Virkelig god services hele vejen igennem hele forløbet . Glad og imødekommende og meget serviceminded , hvis vi skulle ha ny bil igen ville vi uden tvivl o... Näytä lisää

1. Autoliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Gennem mere end 30 år har vi handlet nyere brugte biler fra alle de velkendte mærker. Vi er en familieejet virksomhed, der sætter stor ære i det langvarige forhold til vores kunder, hvoraf mange har fulgt os, siden vi åbnede i 1987. Alle biler bliver omhyggeligt gennemgået, før de opkøbes - de fleste biler har blot én eller to ejere og kommer med komplet servicedokumentation. Bilerne serviceres inden aflevering, hvor de klargøres på vores eget topmoderne værksted. Vi følger naturligvis købelovens bestemmelser, der giver 2 års reklamationsret og 6 mdr. 100% garanti. En del biler vil fortsat være dækket af fabriksgarantien, og endvidere kan vi tilbyde FDM eller Applus+ attest. Skal du have finansieret din bil, samarbejder vi med markedet førende aktører, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder naturligvis også forsikring til særdeles fornuftige priser og vilkår.

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Dårlig attitude

Efter prøveturen gik vi en runde og var reelt klar til at købe bilen. Da vi igen talte med sælgeren, Markus, virkede han meget travl og havde tydeligvis mere fokus på at få os hurtigt videre end på at sælge bilen. Forsøg på prisforhandling blev afvist blankt – ikke engang et afslag på 2.000 kr. var muligt, da han ifølge ham selv havde andre, der skulle se bilen dagen efter.

Under samtalen blev vi også oplyst om, at der skulle betales ca. 1.500 kr. ekstra for nummerplader. Vi foreslog derfor at købe bilen til fuld pris på 240.000 kr., hvis nummerpladerne kunne medfølge, men dette blev også afvist uden videre.

Sælgeren gentog flere gange, at vi “bare kunne snakkes ved” og forsøgte tydeligt at afslutte samtalen. Vi endte derfor med at gå derfra med en meget skuffende oplevelse og en klar fornemmelse af manglende interesse i at sælge – på trods af at der var tale om en kontanthandel.

Vi har fundet en tilsvarende bil i den korrekte grå farve i Jylland, og tager gerne turen for den gode service. På baggrund af denne oplevelse kan vi desværre ikke anbefale Lønquist Auto.

16. tammikuuta 2026
Lønquist Auto-logo

Vastaus yritykseltä Lønquist Auto

Tak for din anmeldelse og for besøget hos os.

Det er naturligvis ærgerligt, når et besøg ikke efterlader den oplevelse, man havde håbet på, og vi tager altid feedback alvorligt.

Bilen var annonceret til en pris, hvor der ikke var mulighed for yderligere afslag.
Under dialogen blev der fremsat et bud, som lå væsentligt under den annoncerede pris.
En manglende mulighed for prisafslag kan naturligvis være frustrerende, men er i sig selv ikke et udtryk for manglende service.

Vi bestræber os på at have gennemsigtige og fair priser, så alle kunder behandles ens.

Farveangivelser i annoncen følger producentens betegnelser, og der er samtidig billeder af den konkrete bil, da farver i nogle tilfælde kan opleves forskelligt i virkeligheden

Vi oplevede en god dialog under prøvekørslen og beklager, hvis den efterfølgende samtale har været oplevet som forhastet, det har aldrig været vores intention at fremstå uinteresserede i et salg.

Med venlig hilsen
Lønquist Auto

Niclas Jessen

Niclas Jessen - er manden DU skal bruge hvis du står og mangler en bil.
Jeg købte en EQB 250 i lørdags.
Jeg havde hverken set den eller prøvet den - bare talt med Niclas i telefon, og "bestilt" den.
Kører fra det mørke Jylland til drømmeøen, tidlig lørdag morgen.
Alt hvad Niclas havde fortalt mig om bilen var 100% korrekt.
Han gav mig også en grundig vejledning om bilen - det er jo en el bil... jo jeg havde brug for lidt input.
Fantastisk oplevelse.
Pladerne kom på - og jeg var afsted på Jylland..
Næste bil jeg skal have - skal også handles ved Niclas Lassen og Lønquist Auto.
Kan desværre kun give 5 stjerner - for det var en 10 stjernet oplevelse.
Så der findes faktisk en ærlig brugtvognsforhandler... han hedder Niclas!

10. toukokuuta 2025

Har netop købt vores første Elbil hos…

Har netop købt vores første Elbil hos Lønquist, det var en fornøjelse. Vi havde lidt bøvl med banken undervejs, men Nicklas var det mest tålmodige og hjælpsomme menneske, så alt ordnede sig til sidst. De andre ansatte vi mødte i forløbet var også smilende og imødekommende.

29. maaliskuuta 2025

Første elbil

Jeg købte min første Elbil hos Lønquist og er rigtig tilfreds med bilen og den gode service vi fik. Kan klart anbefale denne forhandler. Tak for handlen.

25. helmikuuta 2025

Stor ros til Lønquist og Niclas

Stor ros til Lønquist og Niclas som betjente os. Vi købte en bil hos dem i sommeren 24 og da bilen ca. 6 måneder efter begyndte at vise fejl på nødopkaldet kontaktede jeg Niclas. Vi ringede lidt frem og tilbage ift omfanget af fejlen og blev herefter henvist til en vilkårlig Audiforhandler, da vi bor ca. 1 times kørsel fra Lønquist ( så vi kunne spare turen). Vi fik et noget dyrt tilbud, hvorfor jeg sendte tilbuddet til Niclas for at høre hvad han tænkte - Lønquist kunne lave fejlen selv og vi fik en lånebil til rådighed i de 2 dage det tog. Fejlen og den regning fra Audi (for at undersøge fejlen) betalte Lønquist, som en del af garantien. God betjening hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

20. helmikuuta 2025

Bilkøbs oplevelse i top klassen

Lønquist har forstået hvad personlig kundeservice handler om - vi kiggede længe efter en ny (el) bil og snakkede med en del forhandlere - inkl nogle store Københavnske af slagsen med indtryk rangerende fra bekymrende til ligegyldig til uforskammet. Efter lang tids søgen og mærke og model undersøgelse prøvede vi en Kia E-Niro hos Lønquist. Det har vi ikke fortrudt et sekund siden - magen til ærlig, fair og imødekommende service skal man vist lede længe efter. Vi blev guidet på bedste og mest pædagogiske stil hele vejen igennem et meget tillidsvækkende forløb med vores køb af el-bil og de uundgåelige små bump på vejen der altid vil følge med købet af en brugt bil blev håndteret helt gennemsigtigt, hurtigt og professionelt af Frederik, Niclas og Casper. Selv efter købet hvor vi havde brugt bilen i lidt tid og trods den super gode behandling og vejledning ikke var 100% lykkelige nye el-bils ejere trådte Lønquist til og fuldtendte den gode kunde oplevelse. Nu er vi 110% glade el-bils ejere og kunne man give en forretning 6 stjerner havde Lønquist fået det! Vi er ikke et sekund i tvivl om hvem vi skal ringe til, når vi skal udskifte el-bilen med et atom-drevet flyvende køretøj omkring 2030 (sådan ca) og Lønquist er allerede på speed-dial til formålet. Frederik, Niclas og Casper fra Team Lønquist får hermed vores varmeste anbefalinger - også hvis man indtil videre bare er på udkig efter et gammeldags jordbundent køretøj!

30. lokakuuta 2024

Køb af elbilb

Kan give de bedste anbefalinger til Lønquist, fantastisk betjening og service. Første gang jeg har købt elbil og Niclas var bare så tålmodig og hjælpsom. Og den service jeg har fået efter køb er også helt i top.
Kan kun anbefale andre at købe deres bil her 😊

12. heinäkuuta 2024

Virkelig god service

Virkelig god service.

første sted, hvor vi følte tryghed i et evt. køb af ny bil og ikke en sælger, der bare rykkede rundt på tal. Her fik vi en følelse af både sælger og køber fik noget ud af et evt. bytte før køb af ny bil. Stor ros til Niclas, der giver hurtig tilbagemelding. kan anbefales, hvis du skal købe ny bil eller have den til reparation.

21. kesäkuuta 2024

Outstanding Clients Service

I bought my Kuga several years ago, it was in a perfect condition, after three years I can still rely on my car. Also I could and still can rely on a professional, supportive and caring approach to every clients need.
Lønquist Auto is worth my recommendation.

21. helmikuuta 2024

Virkelig en god oplevelse

Der var vitterligt ikke en finger at sætte på arbejdet. Jeg kom for sent, men blev mødt af smil og overskud - hurtig service og ekstra vejledning i min første bil, som jeg i øvrigt også har købt der for 1,5 år siden. Skulle have gennemgået noget teknik, lavet syn og skiftet et filter. Prisen var signifikant bedre end forventet, og det skrev jo nærmest aldrig. Virkelig en god oplevelse.

21. marraskuuta 2023

Undertegnede købte en lettere brugt bil…

Undertegnede købte en lettere brugt bil hos Lønquist Auto den 26 oktober 2023. Jeg har modtaget en service der er langt over det man normalt kan forvente, - og vil gerne anbefale denne auto handler til alle der er i markedet efter en velholdt brugtbil.

26. lokakuuta 2023