Yrityksen tiedot
Reel og hurtig handel
En rigtig god oplevelse, hurtig aftale, ok pris, hurtig afhentning.
Super god og hurtig handel
Super god og hurtig handel. kan varmt anbefales
Ordenlighed og rimelighed.
Mounir er meget fair, og ordenligt. Det var en fantastisk oplevelse at handle med ham, trods bump på vejen.
Kan på det varmeste anbefales.
Lowes biler i Haderslev styrer for vildt !
Jeg er kæmpefan. Jeg bor på Sjælland.
Har solgt en bil til Lowes biler.
Hurtigt og super fin service kan kun anbefale.
Jeg har fået bedre end super service.
Hurtig og enkelt.
Super behagelig dialog, både telefonisk og skriftligt.
Min ( nu tidligere ) Nissan Qashqai blev budt til en rigtig fin pris.
Jeg kan varmt anbefale Lowes biler.
Kommer helt sikkert igen og vil anbefale i mit netværk.
Super sted til export af bilen
Super sted til export af bilen. Godkendte deres udspil. Pengene på kontoen inden afhentning.
Indenfor 30 min
Indenfor 30 min. havde vi solgt vores bil til en god pris.
To dage efter var bilen afhentet som aftalt.
En anderledes måde at handle bil på, men helt sikkert en god oplevelse!
Nem og hurtig
Hurtigt og simpel måde af sælger sin bil på til export, alt giv nem fra kontakt med Lowes Biler til aflevering af bil.
Købte min firma vil hos Lowes biler
Købte min firma vil hos Lowes biler. Super god og hurtig service, til en god pris 👍🏻
Hurtigt og super god service kan kun anbefale.
Har solgt en bil til Lowes biler.
Der var super service. Hurtig og enkelt.
Super behagelig at snakke med. Bilen blev budt til en rigtig fin pris.
Kan kun varmt anbefale Lowes biler.
Penge overført inden afh
Penge overført inden afh. Du indlevere selv plader og afmelder inden afh. Godt nok nemt.