Dropshipper....producten komen rechtstreeks uit China. Bestellen in Nl maar retour sturen moet naar China, kosten volledig ten laste van de koper. Beter rechtstreeks bestellen op alie of shein....... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb het leuke roze jurkje met de roosjes op de mouwen besteld, nadat het wat langer duurder, omdat het een bestseller was, volgens de leverancier, heb ik het jurkje ontvangen. Wat een teleurs... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Lange levering en mocht het ook niet meer terug sturen geld weg dus
Update
15 augustus bestelt nog steeds niks binnen 24augustus nog steeds zogenaamd in het sorteercentrum.
Sorry maar dit zijn oplichters heb hun KVK nagetrokken en ze hadden eerst een anderen naam en nog meer info die ik ga gebruiken om een fraude melding te doen.
Dit is een tussenpersoon die geld vangt met het bestellen van items uit China van bekende ketens zoals aliexpress en weet ik veel nog meer. Die verkocht worden voor 4x de prijs. Ik ben bezig met juridische stappen maar de persoon.
De levering duurde veel te lang.
En het terugsturen i,v,m, te klein uitvallen van de kleding lukt al helemaal niet!!
Je krijgt geen antwoord op de mail als jecretour wilt melden.
Nooit ontvangen en krijg mijn geld ook niet terug. Niet bij bestellen!!
Ik heb 2 jumpsuits gekocht. 1 niet gekregen was niet op voorraad. Daar kreeg ik heel netjes een mail op terug. Die andere wilde ik ook retour sturen uiteindelijk niet gedaan. Ben nu 2 maanden verder maar geen geld terug van degene wat ik niet heb ontvangen. Heb nu 4 mails gestuurd over de terug betaling en hoor helemaal niks meer!
28 maart besteld, veel gezeik, geen reactie meer op mails en nogsteeds niks geleverd bijna 3 maand later...
Oplichters zijn het!
De afbeelding van mijn jumpsuite zag er geweldig en elegant uit,maar bij binnenkomst leek het op clouwnspak en na contact via email werd er gezegd dat ik het terug kon sturen maar moest wel naar china toe met track en trace kosten van meer dan 20ceuro. Ik kreeg met moeite de helft van mijn waarde vergoed per tegoedbon en een blouse besteld om er van af te zijn. Ook deze kwalitatief zeer slecht materiaal.
Dus voor mijn nooit meer Lovia.
Voor mijn is dit grote oplichterij.
OPLICHTERS! Als je iets retour wil sturen moet het terug naar CHINA! Naar je geld kun je dus fluiten. Als coulance bieden ze korting op je volgende bestelling. Nou hier gaan we NOOIT meer iets bestellen......

Vastaus yritykseltä Lovia
Lovia Fashion is zonder twijfel één van de slechtste online shopping ervaringen die ik ooit heb gehad. Ik bestel een blauw jumpsuit dat volgens hun website “op voorraad” was. Twee dagen later krijg ik doodleuk te horen per mail dat het toch niet beschikbaar is en dat ik maar moet kiezen tussen beige of kaki. Amateuristisch voorraadbeheer, maar oké — ik kies uiteindelijk kaki.
Wat krijg ik toegestuurd? Een ROZE jumpsuit. Geen twijfel mogelijk. Maar in plaats van hun fout toe te geven, blijven ze letterlijk DRIE keer dezelfde onzin herhalen dat het “door belichting, scherminstellingen en lichtinval anders kan overkomen”. Serieus? Iedereen ziet dat dit roze is behalve blijkbaar Lovia Fashion zelf. Nog nooit zo’n arrogante en wereldvreemde klantenservice meegemaakt.
Alsof dat nog niet genoeg is, moet je voor een retour ook zelf uitzoeken. Ik vraag gewoon naar het retouradres en krijg als antwoord: “download het formulier”. Alleen staat het retouradres nergens op dat formulier. Totaal geen service.
Dus samengevat: verkeerde stockinformatie, verkeerd product geleverd, discussie in plaats van oplossingen, copy-paste excuses en een klantenservice die liever gaslight dan helpt.
Ps: bestelling eind april we zijn ondertussen 18 mei

Vastaus yritykseltä Lovia
KOOP NIKS BIJ DIT BEDRIJF..OPLICHTING!!!!!
Ik wil het volgende met jullie delen.
Mijn schoonzus heeft een lovia glitter jumpsuit besteld op de site van loviafashion.nl.
Ze heeft de verkeerde jumpsuit binnen gekregen namelijk de lovia glitter jumpsuit v-hals.
Ze heeft meerdere keren gemaild.. foto's gestuurd en een kopie van de factuur (waar op staat wat ze besteld heeft dus de lovia glitter jumpsuit ipv de lovia glitter jumpsuit v-hals)
De twee jumpsuits bieden ze aan op hun website.
Nu beweren ze dat ze een passende oplossing hebben aangeboden...door 20 procent korting.. of 25 euro..
Maar het pak koste 50 euro.
Ook terug sturen met zo'n raar retourbeleid is kansloos.
Het risico om hem terug te sturen naar China vermeld in hun retourbeleid... 5 tot 10 procent kan de retour nog mis gaan en ontvangt de klant het bedrag niet terug. Ik weet niet wat dit voor raar retourbeleid is als het met track en tracé word opgestuurd.
Iemand voelt dus al op zijn water aan.. als mijn schoonzus het terug stuurt de kans er is dat ze nog haar geld niet terug ontvangt.
Ik snap dat retouren normaal gesproken op eigen risico is maar niet wanneer het mis is gegaan en de schuld bij het bedrijf ligt.
Logische gezien.. hoort mijn schoonzus eerst haar geld terug te krijgen voor ze het pak terugstuurt.. aangezien het risico te groot is.
Dus lieve mensen.. koop
Nniks bij dit bedrijf want de klantenservice is om te janken, deze mensen lossen niks op.
Ze erkennen hun eigen foute niet!
Lulkoek dus met... we hebben je meerdere keren compensatie aan geboden.
Koop hier dus niks .
CHantal Gligoor
Bestel hier niet!
Ik was opzoek naar een mooie jumpsuit voor een bruiloftsfeest. Ik zag dat Lovia een hele leuke collectie had met jumpsuits en kwam daar een specifiek jumpsuit tegen die mij aansprak. Met het bestellen ging er technisch wat mis waardoor ik contact opnam met de klantenservice. Ik werd enorm snel beantwoord en ook echt goed en snel geholpen. Ik bestel niet snel buiten mijn vaste winkels om maar door de manier van klantenservice had ik voldoende vertrouwen gekregen in Lovia. Eenmaal mijn pakket te hebben uitgepakt kwam het niet overeen met de afbeelding op de site. Ik baalde hier enorm van gezien de moeite die zij hebben gedaan en ik uitkeek naar die mooie jumpsuit. Ik heb ze vervolgens gemaild dat wat ik binnen had gekregen niet overeen kwam met wat ze op de site afbeelden. Na veel heen en weer gemaild te hebben ging ik op de site op onderzoek uit en wat blijkt het pak wat ik binnen heb gekregen stond ook op de site. Ze hebben dus per ongeluk de verkeerde jumpsuit verzonden. Dat kan natuurlijk gebeuren al is het vervelend. Ik heb mijn ontdekking direct gemaild met de foto’s van beide pakken en een foto van het ontvangen pak. Daarbij heb ik mijn bon verstuurd waar duidelijk de naam van het juiste pak op staat. Ik had natuurlijk ook de fout kunnen hebben gemaakt door zelf het verkeerde pak te hebben besteld met de gedachte de juiste te hebben besteld. Maar dit was niet het geval. Met alle overduidelijke bewijs krijg ik een tegoedbon van 25€ aangeboden terwijl het pak 50€ koste. Ik mocht het ook terug sturen en geen gebruik maken van het aanbod van een tegoedbon. De verzendkosten zijn vooralsnog voor mezelf. Wat betekend dat ik het terug mag sturen naar China voor een flink bedrag. Het risico loop mijn geld niet terug te krijgen omdat op de site beschreven staat dat het met een track and trace opgestuurd moet worden maar er nog 5 tot 10 procent kans is dat het pakket niet aankomt en zij het geld dan niet terug storten. Al met al maken zij zelf een fout waar de klant zelf voor mag opdraaien. Belachelijk! Mijn tip is dan ook koop hier nooit iets want is er iets fout gegaan vanuit hun kant maken ze het jou probleem en kost het je een hoop geld.
Antwoord op reactie review:
Op de foto’s is duidelijk te zien dat ik de Lovia glitter jumpsuit v hals binnen heb gekregen en op de bon staat duidelijk Lovia glitter jumpsuit. Op de foto’s die zijn gevraagd te maken van de jumpsuit is duidelijk de Lovia glitter jumpsuit v hals te zien waar geen strik om de middel zit en het brede boorden heeft. Het is dat hier geen afbeeldingen te delen zijn maar iedereen kan dit zien. Jullie compensatie kost jullie klanten geld terwijl de fout bij jullie ligt. Ik was mij bewust van jullie retourbeleid en had hier totaal geen problemen mee zolang ik binnen krijg wat ik heb besteld. Maar ik heb niet binnen gekregen wat ik heb besteld. Er wordt een tegoedbon aangeboden van de helft van het bedrag wat ik kwijt ben aan product wat ik NIET heb besteld. Buiten het feit dat ik nooit meer bij jullie iets wil bestellen gezien hoe jullie met jullie klanten om gaan! En het is hier overduidelijk dat ik niet de enige ben. Misschien gezien de reviews die ik hier lees wordt het tijd dat jullie iets veranderen aan jullie manier van klantenservice. Ik koop in ieder geval niets meer bij jullie op deze manier. En maak deze situatie ook zo publiekelijk mogelijk!
Aanvullend antwoord review:
Ik heb in mijn review duidelijk benoemd dat jullie een compensatie aan hebben geboden van een tegoedbon ter waarde van 25€.
Ik geef ook duidelijk aan dat ik deze niet accepteer omdat het overduidelijk is dat ik de Lovia glitter jumpsuit v hals binnen heb gekregen terwijl ik de Lovia glitter jumpsuit heb besteld.
Jullie bieden beide deze jumpsuits aan en het is dus ook niet mogelijk dat de bestelde jumpsuit zoals jullie benoemen net wat anders oogt. Hij is exact het zelfde als de Lovia glitter jumpsuit v hals.
Ook op mijn bon staat duidelijk Lovia glitter jumpsuit met kleur en maat. Dus niet Lovia glitter jumpsuit v hals. Ik heb overal screenshots van en dus overduidelijk bewijs.
De enige compensatie waar ik mee akkoord ga en ook gepast is gezien de situatie is het volledig bedrag terug en de retourkosten en risico’s voor jullie rekening. Of kosteloos het juiste jumpsuit die ik besteld en betaald heb.

Vastaus yritykseltä Lovia
Product is niet zoals omschreven op de website. Ipv Khaki kleur heb iets roze ontvangen. Contact gehad met klantenservice en die weigeren probleem te erkennen en op te lossen door geld terug te sturen.Kwaliteit van product is super slecht. Terugsturen denk je dan, nou terugsturen kost 60 euro, want het pakket moet naar China. Deze site is echt een scam, je krijgt het product niet (zoals het hoort) en daarna ben je gewoon je geld kwijt. NIET DOEN!

Vastaus yritykseltä Lovia
Hier niet kopen, ze bestellen rechtstreeks uit China. Als je de kleding wilt retourneren moet je het zelf retourneren naar China en de kosten zijn ook nog eens voor jezelf. Voor mij nooit weer!

Vastaus yritykseltä Lovia
Wat een waardeloos bedrijf en oplichters. Ik had een heel leuk jurkje besteld , maar wat ik ontvangen had leek er totaal niet op . Alleen de kleur was juist.Het was totaal iets anders ook de stof was anders. En dan wil je het retour sturen, dan moet dat naar China dan zijn de portokosten €30,- en wanneer het daar aankomt krijg je je geld terug. Oftewel dat komt daar nooit aan vervolgens willen ze 10 % vergoeding geven .
Ik zou zeggen hier NIET bestellen

Vastaus yritykseltä Lovia
Ik had een hele leuke jumpsuit besteld. Na een week nog geen verzend bevestiging maar eens een berichtje gedaan.. kreeg ik als antwoord dat hij uit verkocht was. Nou oke kan gebeuren. Dus ik wil graag mijn geld terug. Dat heb ik nu 4x aangegeven via de mail. 2x kreeg ik als reactie dat ze ook andere leuke dingen op de website hebben staan waar ik iets uit mag kiezen. En op de laatste 2 email word al 6 dagen niet gereageerd..... ik wil gewoon mijn geld terug!

Vastaus yritykseltä Lovia
Dropshipper....producten komen rechtstreeks uit China.
Bestellen in Nl maar retour sturen moet naar China, kosten volledig ten laste van de koper. Beter rechtstreeks bestellen op alie of shein.... oplichters... never again

Vastaus yritykseltä Lovia
3 items besteld. De eerste krijg ik nooit binnen, omdat ze het niet meer op voorraad hadden (wacht overigens 3 weken later nog steeds op mijn geld retour). De 2de is nog steeds niet verstuurd/aangekomen. En de 3de was zo ontzettend slecht afgewerkt, dat de draden erbij gingen. Alles scheef afgeknipt en hele slechte kwaliteit. Toen ik deze wilde retourneren, kwam ik erachter dat de retourkosten voor jezelf zijn. Het moet verzonden worden naar China, dus ik kreeg een hartverzakking toen ik 21 euro moest aftikken als retourkosten. En dit terwijl het vestje zelf 40 euro was. Dikke afzetterij deze zaak! Bestel hier nooit!

Vastaus yritykseltä Lovia
Wat een teleurstelling, de stof is al heel anders, en ook niet eens roosjes op de mouwen, het is gewoon een heel goedkoop ander jurkje, maar dan wel voor dezelfde prijs, echt heel slecht, heb ook al een email gestuurd, maar nog steeds geen bericht terug ontvangen
ik wil gewoon mijn geld retour, dit is echt oplichting
ik doe dit niet anoniem, want mijn naam is patrick Bakker
ik kan gebeld of gemaild worden