Bardz dobry kontakt. produkt spełnia moje oczekania. polecam Żałuję tylko ze skorzystałam z przesyłki paczka w ruchu. zdecydowanie za długo
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Przydatny poradnik na stronie i szybka obsługa. Bezproblemowy i szybki zwrot pieniędzy (zwracałam towar nie z winy sklepu).
Jestem b.zadowolona z wcześniejszych zakupionych produktów, realizacja i dostawa zamówionych rzeczy na "5" gratuluję dyskrecji i szybkiej realizacji doręczeń. Pozdrawiam.
Profesjonalna firma, sprawna i miła obsługa, szybka wysyłka. Świetna jakość oferowanych produktów.
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
W naszym sklepie erotycznym LOVE PLACE znajdziesz bieliznę erotyczną, akcesoria, gadżety i zabawki erotyczne dla kobiet, mężczyzn i par. Sklep erotyczny LOVE PLACE to szeroka gamę produktów najlepszych marek premium.
Yhteystiedot
Plac Wolnica 13 lokal 10, 31-060 , Kraków, Puola
- +48 786 223 035
- kontakt@loveplace.pl
- loveplace.pl
Super zabawa sex francuski zapraszam do…
Super zabawa sex francuski zapraszam do kontaktu telefonicznego
Polecam każdemu
Polecam każdemu, szybko,dyskretnie, bez żadnych problemów przesyłki docierają.
firma idealnie adekwatna do kategori z…
firma idealnie adekwatna do kategori z pewnoscia polecam
Bardzo szybka
Bardzo szybka, dyskretna przesyłka. Polecam!
Wszystko ok polecam
Szybka przesyłka;)
Sklep godny polecenia
Pełen profesjonalizm
Szybka realizacja
Szybka realizacja, produkt wysokiej jakości, zgodny z opisem. Serdecznie polecam
Towar zgodny z zamówieniem
Szybko i sprawnie :)
Towar zgodny z opisem,dostawa …
Towar zgodny z opisem,dostawa b.szybka,polecam
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.