Varmeste anbefaling, både i forhold til behandling i klinikken og ved online køb. Det er tydeligt, at Louise ved hvad hun laver og er en nørd i hudpleje🙏🏻 Har fået så mange lækre produkter, at det e... Näytä lisää
Modtager altid de lækreste produkter fra Louise Nørgaard dagen efter bestilling. Spækket med små ekstra forkælelser og en personlig hilsen. Samlet giver det en meget personlig oplevelse og pakken emme... Näytä lisää
Jeg elsker at handle hos Louise Nørgaard, hvad enten det er online eller i den fysiske butik. Louise og Karina står altid klar på at hjælpe og besvare spørgsmål ❤️ Servicen er i top, produkterne er no... Näytä lisää
Jeg byder dig hjertelig velkommen til mit holistiske univers, og jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere dig til en skønnere og sundere livsstil.
Tanska
Jeg fik i julegave et produkt herfra, som havde en fejl fra producentens side. Jeg skrev en mail til louisenorgaard.dk og fik svar inden for 2 timer om, at de ville sende mig en ny. 2 dage senere havde jeg modtaget pakken! SÅ god service

Vastaus yritykseltä Louise Nørgaard
I samme øjeblik du træder ind ad døren, fornemmer du det … roen og den indbydende atmosfære … her er det tydeligt, at det holistiske skøn- og sundhedsunivers er i højsæde☯️
Natascha behandlede mig i dag, og hun er utrolig professionel og har en fantastisk evne til at få en til at føle sig afslappet og komfortabel.
Jeg havde valgt Silkpeel HYALURONBOOSTER - Marts måneds behandling, som nærmest var skræddersyet til mine behov, og Natascha tog sig tid til at lytte til mine ønsker og bekymringer. Hun forklarede hvert trin i processen, hvilket gjorde mig tryg ved at lægge mig i hendes hænder.
Resultatet var imponerende; min hud føltes friskere og mere strålende end før.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Louise Nørgaard og Natascha til alle, der ønsker en skønhedsbehandling af høj kvalitet.
Fantastiske produkter. God service og hurtig levering af varer :-)
Virkelig hurtig levering! Skønne produkter. Venlig og hurtig SMS kommunikation - med forslag til alternative produkter, da nogen produkter desværre var udsolgt. Meget fin service!
Hurtig ekspedition. Trods fejllevering, så fik jeg den rigtige vare ombyttet nemt og hurtigt på ganske få dage. Vil helt klart handle der igen.
Vanvittige gode produkter. ❤️ som bliver hurtig leveret 💪🏻💪🏻
Modtog mit vedhæng meget hurtigt og jeg er glad for den.
Lækre produkter og god kundeservice. Jeg er fast kunde i butikken og får også i ny og næ bestilt fra deres webshop. Kan kun anbefale denne webshop til andre
5 stjerner fordi produkterne er så gode. 5 stjerner fordi der er den bedste kunderservice 🥰
Super nem og overskuelig hjemmeside.
Fik det valgte produkt et par dage efter bestilling og det levede helt op til mine forventninger. Der var en lille gave og prøve med i min bestilling. Lækker overraskelse.
Alt i alt de bedste anbefalinger herfra. Handler helt sikkert hos jer igen.
Virkelig god og hurtig service og super god kvalitet af varen, tak! <3