LOU BIJOU Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Meerdere keren al een bestelling gedaan en nu wederom een ketting besteld met de muntjes met letters van de kinderen. Per toeval werd deze ketting gepost en reageerde ik vol trots. We raakte aan de pr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Service 0,0. Al meerdere mails en dm’s gestuurd en geen gehoor. Ik bestelde 3 armbandjes, 2 werden er geleverd waarvan 1 foutief gegraveerd door jullie! (Dubbelcheck gedaan ik had alle namen goe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij deze mijn waardering voor Lou Bijou. Ik bestel hier denk ik nu al 3 jaar gepersonaliseerde sieraden en tot op heden altijd tevreden. De bandjes blijven goed ook van kleur en gravure blijven m... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Al meer dan 6 jaar bestel ik mijn armbandjes bij Lou. Altijd tevreden over de producten en snelle reacties. In de periode van december ‘25 tm juni ‘26 problemen gehad met levering en/of contact krijge... Näytä lisää

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

ORDER LOU.21-3259

ik heb 2 armbandjes besteld. zijn erg mooi. Er waren wat onduidelijkheden maar daar is netjes op gereageerd. 👍🏼

27. helmikuuta 2022

Hoi Nikki ☺️
Bedankt voor je review!

Wat vervelend dat de armbandjes niet helemaal naar wens zijn.
Het kan zijn dat er een andere kleur is opgestuurd omdat de gekozen kleur misschien toen niet aanwezig was. Wij nemen via de e-mail even contact op om te kijken hoe wij dit voor je kunnen oplossen.

Nogmaals bedankt voor je bestelling,

Saanut 5/5 tähteä

Super mooi armbandje gekregen + super…

Super mooi armbandje gekregen + super goeie service!

25. helmikuuta 2022

Beste Tatjana,

Onwijs bedankt voor je positive review & je bestelling! Fijn dat het tweede pakketje eindelijk is aangekomen.

De beste service

De beste service! Ik heb nog een bandje erbij gekregen zo lief!

17. helmikuuta 2022

Lieve Soukaina,

Onwijs bedankt voor je review! Jij verdient alle bandjes haha van de wereld! Haha 😃

Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit is echt top man al voor de 2e…

Kwaliteit is echt top man al voor de 2e keer besteld bij jullie ik ben super tevreden!

9. helmikuuta 2022

Beste Evie,

Onwijs bedankt voor de tweede bestelling & je fijne review! Heel veel plezier met je tricolor armbandje! 😃

Top service

Best ring ever!

4. helmikuuta 2022

Hoi Rudsienne,

Wat super fijn om te horen dat de ring bevalt 😍 heel erg bedankt voor je bestelling & veel plezier met de ring!

Super mooi

Super mooi, heel blij mee

17. tammikuuta 2022

Bedankt voor je review! 🤩⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mooie armbandjes

Mooie armbandjes, snelle en fijne service!

14. tammikuuta 2022

Beste Liz,

Onwijs bedankt voor je leuke review & je bestelling. 😍

Saanut 5/5 tähteä

Echt hele goede service en super…

Echt hele goede service en super vriendelijk!!
Ik kan niet anders zeggen dan dat ze TOP zijn, en natuurlijk niet te vergeten mooie sieraden van goede kwaliteit.

14. tammikuuta 2022

Hoi Natascha 😃

Bedankt voor je onwijs lieve review! Super fijn om te lezen. 🥰

Saanut 1/5 tähteä

It was 1-5 days waiting and im 8 days…

It was 1-5 days waiting and im 8 days further and still havent had any email about my package but it was suposed to be track and trace

10. tammikuuta 2022

Beste Thomas,

Bedankt voor je review.

De bestelling is geplaatst op 3 januari & binnen de aangegeven verzendtijd opgestuurd. Ik snap dat het vervelend is als hij toch later weggaat dan gehoopt, maar wij wisten helaas niet van de spoed af, dit kan altijd worden geregeld in overleg. Ik hoop dat je blij bent met de armbandjes 😊

Saanut 5/5 tähteä

Je bent een topper geweldig werk maak…

Je bent een topper geweldig werk maak je en super service!

15. joulukuuta 2021

Hoi Sharon,

Onwijs bedankt voor je positieve review!
Veel plezier met de bestelling & fijne feestdagen toegewenst!

Liefs,

Levering

Klein probleempje gehad maar deze is wel
zo goed opgelost.
Heb contact gehad via de mail daarna heeft Lou mij persoonlijk gebeld.
Wat heel prettig was.
Dus helemaal tevreden!

Ga zo door!

3. joulukuuta 2021

Hoi Patricia,

Bedankt voor de positieve review, ik vind het super fijn dat wij samen toch nog tot een oplossing zijn gekomen, heel veel plezier met de armbandjes,

Top service!

Heel blij met de armbanden.
Ik had wat vragen en heb contact opgenomen. Super geholpen en optijd binnen zodat ik het cadeau kon geven 👍🏼👍🏼
Zelf draag ik de armbanden ook en je kan er alles mee doen. Douchen zwemmen etc ze blijven mooi!

3. joulukuuta 2021

Hoi Mila!

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat de bestelling op tijd is binnen gekomen & dat je deze op tijd hebt kunnen geven. Nogmaals bedankt voor de bestelling!

Top!!

Super vriendelijk..
Reageerd gelijk als je een vraag heb!!
Super blij met de armband

28. marraskuuta 2021

Beste Chantal!

Bedankt voor je positieve review 😃
Veel plezier met je armband!

Love it!!!!!!

Love it!!!!!!! Zodra me salaris binne is staat de volgende bestellinh klaar🥰

23. marraskuuta 2021

Celiiiiiiiine!

YOU MADE OUR DAY!

Bedankt voor je leuke review!

Xoxo

Saanut 5/5 tähteä

leukste en mooiste armbandjes ever!

leukste en mooiste armbandjes ever!! en een hele hele lieve meid die je goed helpt en advies geeft

1. lokakuuta 2021

Beste Kimberly!

Bedankt voor lieve review & voor je bestelling!

Veel liefs,

LOU.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin