Wspaniały przewodnik po londynie
Zwiedziliśmy razem Hampton court Palace i bardzo mnie zachwycił. Poznałem wiele historycznych faktów i ciekawostek londynu, oraz liznąłem podstawy fotografii.
Zapraszamy do podróży po magicznym Londynie z naszą firmą turystyczną! Jesteśmy pasjonatem tego uroczego miasta i chcemy podzielić się z Wami jego tajemnicami, historią i niezwykłym urokiem. Nasza firma oferuje unikalne i spersonalizowane wycieczki po Londynie, które pozwalają odkryć to miasto w sposób, który pasuje do Twoich zainteresowań, potrzeb i harmonogramu. Bez względu na to, czy jesteś fanem kultury, historii, sztuki, czy jedzenia, mamy dla Ciebie idealną trasę. Nasze wycieczki są prowadzone przez lokalnego eksperta, który zna Londyn jak własną kieszeń i który opowie Ci fascynujące historie i anegdoty związane z każdym miejscem, które odwiedzicie. Zapewniamy również pełen komfort i elastyczność – możemy dostosować trasę do Twoich indywidualnych preferencji, pomożemy zorganizować transport, zakwaterowanie i bilety, oraz zaoferujemy porady i wskazówki, które sprawią, że Twój pobyt w Londynie będzie niezapomnianym przeżyciem. Dołącz do naszej jednoosobowej firmy turystycznej i odkryj Londyn z lokalnym przewodnikiem, który zna to miasto jak własną kieszeń i który sprawi, że Twoja podróż będzie niezapomnianym przeżyciem!
Yhdistynyt kuningaskunta
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Przewodnik Wojciech przedstawił nam historię Londynu i oprowadzał nas w najcekawsze miejsca tego miasta do których samemu cieżko dotrzeć. Bardzo polecamy Wojtka aby zobaczyć i poznać historię tego miasta.
Super spacer z przewodnikiem Wojtkiem po Londynie! Zwiedzanie było bardzo ciekawe, pełne interesujących historii i ciekawostek. Przewodnik opowiadał w przystępny i angażujący sposób, dzięki czemu czas minął bardzo szybko. Wspaniała atmosfera i świetna organizacja. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce lepiej poznać London! 😊
Super przewodnik! Ciekawie, mądrze i z poczuciem humoru. Wiedza na najwyższym poziomie, a do tego przemiła atmosfera. Z pewnością skorzystamy ponownie. 10/10!"