Lolo & bloom Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

1. Seksilelukauppa
  2. Erotiikkaliike

Lolo & Bloom er en moderne online shop med kvalitets Sexlegetøj og intim produkter. Vores produkter er et nøje kurateret udvalg af Sexlegetøj fra både kendte og mindre kendte brands. Det er stedet, hvor alle kan udforske deres seksualitet og gå på opdagelse i nye former for sundhed og velvære.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Dårlig behandling efter returnering af…

Dårlig behandling efter returnering af købt produkt.!
Jeg fik kun halvdelen refunderet da den meget tynde indvendige emballage var revnet ved udpakning, hvilket gjorde at Lolo & Bloom kun ville refundere halvdelen af beløbet.
Vildt dårlig service når man tænker på hvor skrøbelig indpakningen er.!
Der handler vi ikke igen.

27. joulukuuta 2022
Lolo & bloom-logo

Vastaus yritykseltä Lolo & bloom

Hej Søren,
Det er vi selvfølgelig kede af, men originalemballagen skal være i uåbnet stand når varen sendes retur.
Når emballagen er ødelagt som i dit tilfælde, så kan den desværre ikke sælges videre og det er for at beskytte dig og andre kunder mod at produktet har været i brug. Der gælder de samme regler hvis du havde købt varen hos feks. Sinful.
Vi tilbød nu også at sende den tilbage for vores regning.
Team Lolo & Bloom

Stil & Klasse

Ordet "æstetik" er allerede blevet brugt af andre anmeldere, jeg tilføjer "stil og klasse". Flot og elegant produktdesign og en gennemført fin indpakning af varer.
Yderst tilfredsstillende på alle parametre!

27. toukokuuta 2021
Lolo & bloom-logo

Vastaus yritykseltä Lolo & bloom

Tusind tak Oxana for de fine ord, vi er glade for at det ekstra vi gerne vil give vores kunder er med til at løfte oplevelsen :)

Æstetisk og smuk webshop univers - kommer helt sikkert igen

Faldt over denne perle af en webshop: meget æstetisk og smukt univers, gode og informative produktbeskrivelser, smukt indpakkede produkter og diskret levering.

Man kan mærke, at personerne bag brænder for at gøre en forskel og er med på beatet med produkter indenfor femcare og til sexlivet i alle faser af livet.

Super fedt koncept. Kommer helt sikkert igen.

18. maaliskuuta 2021

Ingen problemer her

Der gik mellem 2-5 hverdage som lovet og jeg fik det, jeg havde bestilt, så kan ikke klage over noget og bestiller gerne derfra igen :)

15. tammikuuta 2021