lolkejanpilat.nl

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

NIET BESTELLEN!

Een kast besteld en betaald, maar helaas geen reactie meer ontvangen. Heb meer dan €1200 betaald maar helaas geen gehoor. Dus bestel hier niet want het is een scan. Wel vreemd dat ze blijven adverteren bij Insta en dat dit mogelijk is.

18. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Lolke Jan en zijn team hebben een prima…

Lolke Jan en zijn team hebben een prima stukje werk geleverd.
Het bed en de kast zien er prima uit. Goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Dikke pluim voor dit jonge bedrijf. Het aanraden waard. En het is veel leuker om (handgemaakte) materialen te kopen, dan fabrieksmatige producten.
De planning is een aandachtspuntje, maar het resultaat vergoedt
veel.

9. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Tot nu slechte ervaring

Tot nu slechte ervaring. Krijg amper tot geen reactie als ik contact opzoek over de levertijd.
Ik sta inmiddels op het punt om langs te gaan en mijn geld terug te vragen.

26. heinäkuuta 2025

Deens ovalen tafel

Lolke heeft voor ons een Deens ovalen tafel gemaakt. Hij denkt mee in de materialen en afmetingen, hij reageert snel op vragen en heeft een prachtige tafel gemaakt en thuisbezorgd. Het is mooi hout en mooi afgewerkt!

20. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geld na 10 maanden nog steeds niet retour!

Vorig jaar een stapelbed besteld, maar kort daarna door omstandigheden moeten annuleren. Dat was geen probleem. We zijn nu 10 maanden verder en ondanks herhaaldelijke verzoeken heb ik nog steeds het geld niet terug!
Marianne

16. tammikuuta 2025

Fantastische kwaliteit

Wij hebben recent een stapelbed en kast gekocht en de kwaliteit is fantastisch! Zulk degelijk en stevig materiaal vind je niet in de winkel. We hebben er iets langer op moeten wachten dan in eerste instantie gezegd, maar het is het wachten dubbel en dwars waard geweest. Lolke Jan heeft een prachtig en eerlijk bedrijfje en werkt keihard, daardoor verloopt de communicatie soms wat moeizaam. Dat is zeker een verbeterpunt maar laat je er niet van weerhouden om hier te bestellen want de negatieve reviews kloppen niet! Wij kunnen het van harte aanbevelen.

1. heinäkuuta 2024

Zeer slecht

Zeer slecht. Zeer teleurstellend. Eigenaar mag zich schamen. Slechte communicaties en ze houden je aan het lijntje, komen ook geen afspraken na. Fijn voor de mensen waarbij het vlekkeloos is verlopen. Slecht bereikbaar, tot 2x een afspraak verzetten waarop we ons geld terug hebben gevraagd. Midden in een verhuizing , weken voorruit besteld en dan krijg je ijskoud te horen, dat er klanten hebben afgezegd en ze een handgemaakte bestelling + montage niet de moeite waard vinden om enkel daarvoor te komen rijden. We praten over 1000€ +. Schande bedrijf. Ik raad het niet aan, of je moet van de risico’s bewust zijn en dat het mogelijk is je plannen week na week te moeten verschuiven. Bouw niet op ze en reken op niks. Enige positieve dat ze het geld kort erna hebben terug betaald. Daar sta je dan wel… weken gewacht op niks. Je bent gewoon een nummer voor ze. Echter als ondernemer mag je toch wel schamen met zo’n onderneming. Ik ben blij ik niet persoonlijk het geld ben moeten gaan vorderen. ;) sukkels.

18. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

We hebben een kledingkast besteld met 4…

We hebben een kledingkast besteld met 4 fruitkistjes erin. Op ons verzoek is de stang uit het hanggedeelte eruit gelaten en kunnen we de kast ideaal gebruiken als opbergkast in de veranda. Bezems etc. passen er goed in. Staat super mooi, solide en landelijk karakter. Goede service bij aflevering!

8. elokuuta 2023

Prachtig bed, vriendelijk personeel

Zojuist een prachtig steigerhouten bed geleverd gekregen en vakkundig gemonteerd door de zeer vriendelijke en hardwerkende eigenaar. Was keurig op tijd op het afgesproken tijdstip (zelfs iets eerder). De levertijd van 4 weken, zoals op de site stond, hebben ze niet helemaal kunnen redden (2 weken extra) door grote drukte. Maar m'n dochter is superblij met haar gave nieuwe bed.

17. heinäkuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Met genoeg geduld krijg je wat moois

Slechte communicatie en producten (tweede bestelling) niet naar behoren afgeleverd en gemonteerd.

Forse bestelling bij dit bedrijf gedaan; 3 bedden en 2 grote kasten. De eerste bestelling ging prima vandaar de keus weer met ze in zee te gaan.

1 Bed zou op maat gemaakt worden en verhoogd zijn, bij monteren bleek hoofdeinde niet verhoogd waardoor hoofdeinde onbruikbaar was. Dat kan gebeuren, jong bedrijf dus leuk leermoment.

Bedden en kast in februari besteld, werd in april geleverd, vervolgens netjes betaald want ze beloofden nog even langs te komen om hoofdeinde te fixen.

Enorm veel whatsapp berichtjes, beloftes van hun kant, afspraken en ‘afzeggen elke keer een dag van tevoren’ zitten we met een bed dat niet goed is.

Update; afgelopen week is het bed naar tevredenheid afgemaakt. Excuses van het bedrijf gekregen en uiteindelijk nu dus een mooi eindproduct waar we blij mee zijn 👍🏻
Bedrijf heeft nog wat leerpunten en dat zien ze ook wel in. Ze leveren een mooi product en als ze communicatie en service iets beter op een rijtje krijgen is het prima!

11. heinäkuuta 2023

Keurig product

Wij hebben een prachtig bed geleverd gekregen 2 weken eerder dan verwacht maar hier werden we keurig over geïnformeerd.
Hij werd snel voor ons gemonteerd.
Hij ziet er prachtig uit en onze zoon is er heel erg blij mee!!
Een prachtige kwaliteit hoogslaper!!

3. kesäkuuta 2023

Slechte zaak!

Vorige jaar 20-11-2022 bestelde wij twee bedden twee kasten +bedden lattenbodems.
Netjes alles aanbetaald (hadden we beter niet kunnen doen)na lang wachten kwam eindelijk In januari 24-1 onze bestelling.

Er ontbrak de juiste lattenbodems die waren nog niet binnen werd er verteld en werden later bezorgd.
Na lang wachten en na een hoop watapp verkeer van mij (want meneer reageerde bijna nooit terug)heb ik maar mijn geld terug gevraagd.(14 maart)en gekregen.

Een kast die geleverd was hadden de boys niet goed in elkaar gezet(kast deur ging niet goed dicht)dat had ik 31-1 al aangegeven en sinds die tijd wachten we nog steeds dat het verholpen gaat worden belachelijk!meneer reageert niet op berichten.
Als wij dit van te voren hadden geweten hadden we helemaal niets besteld bij dit bedrijf!
Hopelijk gaat meneer wakker worden en dit probleem oplossen.

20. marraskuuta 2022

Schandalig

Helaas blijft dit bedrijf tot op de dag van vandaag mij lastig vallen of ik mijn review wil verwijderen! Schandalig gewoon.

30. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

betaal niks aan! je krijgt je product niet!

koop hier niet!

Ik heb vorig jaar 25 januari een bed gekocht, dankzij covid werd het uitgesteld. Daar had ik begrip voor. Dus toen heb ik uit coulance een aanbetaling gedaan. Daarna werd nooit meer de telefoon opgenomen. Bel ik met een ander telefoonnummer word de telefoon wel opgenomen. Het enige wat ik dan krijg zijn loze beloftes en worden afspraken totaal niet nagekomen.

Als je toch hier wilt bestellen, absoluut niks aan betalen! Je kan er naar fluiten!

4. kesäkuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin