Min kone blev kontaktet af en sælger som påstod at de havde talt samme tidligere. Han havde hendes navn og adresse og fik også fraluret hendes cpr. nr. Selv om hun sagde at hun først skulle tale me... Näytä lisää

FUP-Firma Overtog elleverancen uden mit samtykke, hvilket jeg opdager, da mit elselskab fortæller mig, at jeg har opsagt min kontrakt med dem. Lokalenergi har ingen accept fra mig på, at jeg ønsked... Näytä lisää

1,4

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Hold jer væk fra dette firma

Aldrig har jeg oplevet så dårlig organiseret firma…
Havde aftalt med sælgeren at jeg kun flyttede over hvis jeg slap for bindingen, deal, jeg kan opsige pr. Dags dato.
Efter første regning, kontakter jeg firmaet omkring måneds aconto, ikke kvartals, får i første omgang et okay. Venter så en uge på en ny faktura.
Da den så kommer har de pålagt et rykker gebyr, stadig på kvartals betaling, og prisen er nu 1000kr højere en på første faktura. Oveni truer de med at afbryde strømmen.
Kontakter den så over samme mail konsporance og klager, får besked tilbage omkring at de ikke leverer måneds betalinger, kun kvartals. Vælger så at gøre brug af min opsigelses aftale, og gør dem opmærksom på at jeg betaler når jeg får slut opgørelsen.

Får så rykker nr. 2, hvor jeg igen gør opmærksom på at jeg først betaler når jeg har fået slut opgørelsen.
Få timer efter får jeg slut opgørelsen, hvor i der står at jeg skylder dem 535kr, men personen skriver i mailen at regningen pludseligt lyder på 1037kr.
Jeg spørger hvorfor, og jeg får så beskeden at det er rykkergebyr + opsigelses gebyr + oprettelsesgebyr. Klager over dette, og personen trækker så 100kr af regningen.

I dag har jeg så fået en inkasso varsel (min fejl, denne regning røg desværre lige i glemme boksen - er betalt nu) hvor de nu pludseligt kræver 2483kr betalt indenfor 5 dage..

Ingen orden i deres system..

Ikke en gang god blue energy oplevede jeg så ekstremt dårlig service..

2. joulukuuta 2024

Ekstra skjulte gebyrer

Jeg blev ringet op af en sælger der påstod, at han havde talt med mig for et halvår siden og at vi havde en aftale om at han skulle ringe igen. Han var meget insisterende til trods for, at jeg gentagne gange sagde nej. Til sidst accepterede jeg desværre tilbuddet. Der resulterede i at jeg fik over dobbelte elregninger end hvad jeg tidligere havde haft. Nu hvor jeg har sagt aftalen op, som prikken over i'et , får jeg godt nok penge tilbage, men så trækker de et "administrationsgebyr" på 199 kr. Der står ingen steder at det også er et gebyr for at sige aftalen op!
Jeg anbefaler ikke det her elselskab til nogen.

21. marraskuuta 2024

Manipulering

Jeg fik en opringning som jeg afviste. Herefter efter et stykke tid en ny opringning af samme person som manipulerede mig ind i en aftale hvor jeg gav alle mine personlige oplysninger. Jeg blev usikker på dette og annullerede mit kreditkort og opsagde kontrakten. Dette blev acceptert af Lokal Energi.

19. lokakuuta 2024

Blev ringet op af en hurtigtalende…

Blev ringet op af en hurtigtalende sælger, der påstod, at vi for 6 måneder siden lavede en aftale om opringning. Efter en halv time, hvor jeg flere gange fortalte ham, at jeg ikke ønskede at skifte, fik han mig overtalt til et skifte. Fik ordrebekræftelse og senere kontrakt. Meddelte at jeg ikke kunne acceptere kontrakt. Fik det svar, at der var sket overdragelse. Fik opkrævning, men ingen specifikation. Kontaktede Lokal Energi og fik en person i telefonen, Lasse, der meget kort for hovedet fortalte, at han sendte specifikation pr. mail. Han ønskede åbenbart ikke at tale yderligere med mig. Skidt oplevelse - søger nu anden leverandør.

29. lokakuuta 2024

God service til gode priser

Tobias Baallou ringede til mig og spurgte til min opfattelse af selskabet. Jeg kan kun sige at jeg er meget tilfreds. De leverer det de har lovet og til de priser de satte i udsigt. Fakturaerne er til at forstå.

17. lokakuuta 2024

Blev ringet op af en sælger der sagde…

Blev ringet op af en sælger der sagde at de havde en aftale med samtlige energiselskaber om ar lave en fælleres fakturering
Han sagde at jeg kunne spare ca. 36 ører pr kW...har en fastpris aftale på 83 ører
Har ikke skrevet under på at han måtte opsige mit andel
Har så modtaget en regning på ja hold fast 16670. For 3 måneder altså over 5000. Om måneden hvor jeg hos andel betaler gennemsnit 678..om måneden

14. elokuuta 2024

Jeg blev ringet op af lokalenergi vi…

Jeg blev ringet op af lokalenergi vi snakkede blev enige om at hun skulle sende hvad hun havde at tilbyde så skulle jeg skrive under hvis jeg var interesseret men jeg ville snakke med hende pr telefon jeg skrev ikke under i går modtog jeg et brev at jeg ville over gå til dem d 1/9 uden mit samtykke vil sige at det må være falsk

16. heinäkuuta 2024

FUP-Firma

FUP-Firma
Lokalenergi har ingen accept fra mig på, at jeg ønskede at skifte selskab!
Lokalenergi skulle skille sig af med den type oversmarte sælgere.

1. toukokuuta 2024

Svindel og uprofessionelt.

Svindel og uprofessionelt.

Jeg har aldrig oplevet noget dårligere end Lokal Energi ApS. Hvis andre kan slippe for problemerne som jeg står i nu, håber jeg at det kan hjælpe.

Den måde de snyder og svindler på er grotesk og forkasteligt.
De er skyld i at jeg nu i 48 timer ikke har strøm på min bopæl.

Måden deres griske provisionslønnet medarbejder svindler sig til ekstra penge er ubegribeligt. De læser bekræftigelsestalen op, selv når kunden siger at de ikke ved noget eller direkte siger at de intet har med regninger at gøre. Men får offeret til at sige ja, ved at sige Ja til deres navn. Derefter har du "lovligvis" givet samtykke.
Derefter opsiger de eksisterende kontrakter hos El-leverandører, UDEN at bruge den rigtig kundes navn, med øjeblikkelig virkning.

De sender derefter regninger på mails (påstår de) og den regning man så får er et brev med 3 rykkere og trusler om strømafbrydelse og RKI indberetning.

Jeg står nu med en regning på 6200 kr for 3 måneder og risiko for at komme i RKI hvis ikke de indbetales.
De mails de sender kommer for hver gang med nye mails med de mærkeligste domænenavne.

Dertil skal man så også lige vide at deres "fantastiske kompetente kundeservice medarbejdere" kun har telefontid mellem kl. 10-13.

3. huhtikuuta 2024

Det værste el selskab på markedet.

De er det mest uduelige el selskab på markedet. Jeg fraråder ALLE at snakke med dem.

Sidste år blev jeg ringet op for at høre om jeg kunne tænke mig at bruge dem som elleverandør. Det sagde jeg ja til. Der blev ikke skrevet under på noget eller noget. To timer senere bliver jeg ringet op af Velkommen A/S, som tilbyder mig en bedre aftale, som jeg takker ja til, og stadig bruger i dag. Jeg fortæller om min situation omkring Lokal Energi. De fortæller mig, at de klarer den derfra, jeg skal ikke gøre noget.

Jeg starter op med Velkommen, og de bliver min el leverandør, men pludselig får jeg en el regning fra Lokal. Jeg ringer til Lokal kundeservice, men kommer desværre ikke igennem. Jeg skriver en mail til Lokal, hvor jeg fortæller om situationen, men får ikke svar før udløbsfristen på regningen. Jeg får en rykker fra Lokal og ikke noget svar fra deres kundeservice.

Det værste er, at jeg ikke får nogle svar fra dem, og at de faktisk ikke har lyst til at hjælpe mig med situationen. Jeg har mistet penge, og sådan er det, men de har været utroligt dårlige til at besvare mine opkald og mails. Jeg har prøvet at sidde i kø fra kl. 15 og ikke nå at komme igennem inden de lukkede for telefonerne. Det er bare udueligt.

Af ren og skær afmagt betaler jeg regningerne og lader det være. Men der fik de jo gratis penge på baggrund af deres elendige kundeservice, høje priser og uduelige kommunikationsevne.

11. lokakuuta 2022

Et fupfirma af værste skuffe

Et fupfirma af værste skuffe. Lover et og gør noget andet. De overfører dig som deres kunde uden din accept og begynder at sende dig regninger. De er ganske uforskammede og uprofessionelle. Jeg vil anbefale dig at afvise dem straks.

18. maaliskuuta 2023

Blev ringet op af en sælger

Blev ringet op af en sælger der ikke præsenterede hvorfra han kom, før jeg spurgte, begyndte at tale om besparelser, da jeg sagde, jeg var blevet ringet op af et andet firma 5 min tidligere, der ordret sagde fuldstændig det samme, mon de går på det samme sælger kursus😂 lagde han på. Uforskammet opførsel, vorherre bevares😡

28. maaliskuuta 2023

Kundeservice findes ikke!

Umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice. Jeg har i dag siddet i kø i telefonen i 2 timer inden jeg måtte opgive.
Jeg har sendt en fortrydelsesformular til dem den 13. marts, og bedt om en bekræftelse på modtagelsen. Jeg har stadig intet hørt fra dem.
Det begynder at ligne bondefangeri.
Fraråder alle at have kontakt med det firma!

21. maaliskuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili