Banner for Loftdeur.nl

Loftdeur.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

6 maanden wachttijd , 6 maanden geld weg . Verkeerde deur geleverd , of ik weer 6 maanden wilde wachten ... geld wel terug maar mijn god hee . Wel heel triest allemaal. Dus nul controle in de tussenti... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onze deur (paar jaar oud) was kapot gegaan toen wij een weekend weg waren (waarschijnlijk door verbouwing van de buren). Ik heb naar loftdeur gemaild op maandagavond, op dinsdagochtend kreeg ik al te... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Inmiddels 5 deuren bij hun besteld nog nooit problemen gehad. En de laatste 4 wordt ook zeker weer bij hun besteld.

Saanut 5/5 tähteä

Beste Allemaal, de showroom bezocht en we wisten wat we zouden willen.De leverancier stond ons keurig te woord en gaf voorbeelden van andere deuren, de bestelling gedaan wat glad verliep,in die zelfde... Näytä lisää

1. Ovitoimittaja
  2. ja myös
  3. Ovikauppa
  4. Ovivarasto
  5. Sisäovet

Yrityksen kirjoittama

Stalen schuifdeuren en scharnierdeuren zijn op dit moment razend populair, heb jij er al één in huis? Loftdeur.nl is de specialist in stalen- en houten binnendeuren in Nederland. Onze collectie kenmerk zicht door een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs en altijd levering zonder afleveringskosten. Laat u inspireren!

Promotion box for Loftdeur.nl

Lees hier de ervaring van Lonneke!

We zijn helemaal happy met onze nieuwe keuze!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

47 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Slecht product afgeleverd

Slecht product afgeleverd. Geen nacontrole op uitgevoerd.

8. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Loftdeur.nl

Goedemiddag, het is erg spijtig te horen dat uw ervaring met Loftdeur niet optimaal is. Het is erg lastig om een waas in het glas te constateren. Dit valt alleen op met het juiste lichtinval. Echter hebben wij u een omruil aangeboden, hier bent u zelf niet mee akkoord gegaan. Ook zijn al onze deuren binnen deuren, en zijn deze niet geschikt voor buiten gebruik. Toch hopen wij u een passende oplossing gegeven te hebben.

vriendelijk en correcte levering

vriendelijk, gemakkelijk telefonisch bereikbaar en goede informatie. Correcte levering van kwaliteitsvolle produkten

9. lokakuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Mooie loft deur met rail

We zijn goed ontvangen
Hierbij kregen we een goed advies.
Levering was binnen de gemaakte afspraak.
Een hele goede kwaliteit wat loft deuren levert.

4. marraskuuta 2024

Top deuren !!!!

Ik heb een stalen taatsdeur en schuifdeur van loftdeur.nl, ik ben heel goed geholpen en deuren zijn netjes op de afgesproken tijd geleverd. Heb al verschillende mensen geadviseerd om daar naar toe te gaan. Ik ben heel tevreden. Gr Michael B.

1. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Inmiddels de 2e keer dat ik hier heb…

Inmiddels de 2e keer dat ik hier heb besteld. Zeer snel geleverd!
De eerste deur hangt hier al 2 jaar in de woning en is een prima deur. De 2e deur staat nog in verpakking maar zal in deze weken geplaatst worden verwacht dat alles ook hier goed zal zijn.

22. lokakuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

We hebben gekregen wat er beloofd werd

We hebben gekregen wat er beloofd werd. De deur hangt perfect en doet wat hij doen moet de keuken afsluiten van de woonkamer als het ons uitkomt. Mooie deur!

14. lokakuuta 2024

Correct bedrijf

Duidelijke site, netjes te woord gestaan en snelle levering.

14. lokakuuta 2024

Topservice

Topservice, directe aanpak, snelle verzending, heel toegankelijke prijs, reeds aangeraden aan anderen.

9. lokakuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

Verkeerde info op de website

Op de website staat Klarna als betaalmogelijkheid maar bij het afrekenen staat die optie niet.

10. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Karin,

Wij bieden Klarna wel aan in de kassa, alleen er zit een bepaalde betalingslimiet op. Bij hele hogen bedragen is het niet mogelijk om met Klarna te betalen.
Ik hoop dat je daar begrip voor hebt. Wij staan altijd open om een passende oplossing te vinden.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin