Tusind tak for en fantastisk oplevelse! Og en kæmpe tak til Maria fra jeres afdeling i Roskilde. Hun var utrolig imødekommende og gav os lige 5 minutter ekstra, så vi kunne nå at gennemføre det hele.... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Tak for en super fed oplevelse for os. 2 voksne og 4 børn i alderen 12-16 år. Det skal vi prøve igen. 🙏🏼 Kan helt klart anbefales. Spændende og udfordrende. Og super service.
Som altid er det en forrygende oplevelse at komme hos Locked i Aarhus. Personalet er smilende, imødekommende og meget vedkommende. Vi var forbi i forbindelse med en polterabend, og det konkurrenceelem... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Mit første besøg i et Escape Room og det overgik alle mine (høje) forventninger !! 2 voksne og 4 (kloge 😁)børn i alderen 11-15 Udfordringer på højt... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
LOCKED vil være Danmarks bedste udbyder af Escape Rooms. Du kan besøge LOCKED i Aarhus, Odense, Roskilde, Aalborg, Herning, Kolding, Horsens, Randers og Holstebro.
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
FANGET.....Vi var 4 personer der besøgte jer i…
Vi var 4 personer der besøgte jer i Odense. Fedt sted. Vi forsøgte at komme ud af fængslet, men manglede lige 2 min. Dejlige medarbejdere med let til smil og god humor. Vi kommer igen
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Vi prøvede Chernobyl. Vil helt klart prøve et af de andre rum

Vastaus yritykseltä Locked
Meget venligt og kompetent personale
Meget venligt og kompetent personale. Flotte lokaler

Ikke særlig spændende
Ikke særlig spændende, eller skræmmende. Slidte små lokaler, og ligeså dyrt som en tur i Fårup Sommerland.

Vastaus yritykseltä Locked
Det var fantastisk jeg ikke forventet…
Det var fantastisk jeg ikke forventet det.Vi fik adrenalinen, maget realistisk godt oplevelse, sød medarbejder. Vil sikkert prøve noget andet ligner.

Var mere end vi forventede
Var mere end vi forventede
Gennemført 💪🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Super sjovt
Super sjovt. Vi var to hold. Blev godt modtaget, fik introduktion, og så var det bare sjovt. Spændende med både låse og andre slags opgaver og god historie, som var nem at følge. De små, grå kom i gang og vi fik samarbejdet. Det andet hold havde tekniske udfordringer med et element, der ikke virkede og det påvirkede deres oplevelse.

Vastaus yritykseltä Locked
Vi var 3 personer der besøgte Locked i…
Vi var 3 personer der besøgte Locked i Odense i dag. Det var en super fed oplevelse, da vi på en time skulle forsøge at komme ud af fængslet via alle mulige løsninger. Gennemført koncept. Stor ros til instruktøren også.

God arrangement
God arrangement . Meget flinke og venlige.

Fed oplevelse.
Vi var af sted med firma så vi var delt op i SWAT og Kidnapped rummene i Holstebro afdelingen.
Total god oplevelse for alle fra start til slut. Klar anbefaling herfra.

Ærgerlig oplevelse
Ærgerlig oplevelse. Der var en fejl i spillet, der ødelagde den “dyre” og ellers gode oplevelse for os. Det synes jeg ikke er i orden, når man giver så mange penge for 1 times oplevelse. Vi fik ingen form for forståelse eller kompensation, og derfor kan jeg ikke anbefale Locked.
Mvh Helene

Vastaus yritykseltä Locked
Vi prøvede Kidnapped i Kolding.
Vi prøvede Kidnapped i Kolding.
Det var en utrolig sjov, spændende og medrivende oplevelse! Ingen af os havde prøvet det før, så vi stolede ikke helt på, at vi kunne klare den. Det kunne vi heller ikke. :b
Men vi nåede til den aller sidste del, før vi måtte sande, at vi ikke kunne nå at blive færdige. Efterfølgende fik vi forklaret, at vi havde gjort det rigtige (yes!) - desværre var fejlen på deres side, hvorfor vi ikke kunne løse den del. Det var selvfølgelig ærgerligt, MEN det var trods alt den aller sidste del. Havde det været en fejl i starten, havde det haft betydning for oplevelsen, fordi vi ikke kunne komme videre. Men her var det okay, fordi vi fik hele oplevelsen med, fik løst en hulens masse opgaver og havde det utrolig sjovt (den ene lygte trængte til nye batterier, så vi deltes bare om dem, der virkede).
Det var en virkelig fed måde at fejre fødselsdag på! :D
Kan klart anbefales at prøve!! Og vi skal helt sikkert prøve endnu et escape room en dag!

Vastaus yritykseltä Locked
Det var det fedeste også selvom vi…
Det var det fedeste også selvom vi denne gang ikke slap ud, det var 10/10

Medrivende og spændende manuskript
Medrivende og spændende manuskript. Max udfordring til samarbejde, tilsat en masse adrenalin og hjernevridende opgaver i lind strøm.

Mega god oplevelse
Vildt godt og gennemført escape room helt tilpas sværhedsgrad også selvom man kun var to.
Fantastisk oplevelse
Vi var kollegaer afsted til juleafslutning, det var rigtig sjovt og en anderledes måde at være sammen på. Meget gennemført og der er lagt mange tanker bag.
Sjov og gennemført oplevelse
Sjov og gennemført oplevelse. Sød og imødekommende personale.
En rigtig god og sjov oplevelse
Escape room The Undead var en rigtig god og sjov oplevelse. Vi var to hold i hver sit rum. Har prøvet en del Escape rooms og dette ligger i den gode ende. Kan anbefales. Vi glæder os til at prøve endnu et af Lockeds Escape rooms.
Fed oplevelse
Fed oplevelse, vi har besøgt Locked i Herning, mega fed oplevelse. gennemført 👌
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.