1. Kampaaja
  2. Parturi
  3. Hiustuotemyymälä
  4. Kampaamo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Allt handlar om kärlek och passion. Kärlek till ett yrke och passion för en livsstil. Lockcenter är så mycket mer än en frisörsalong. Lockcenter- vi förverkligar visioner.

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Alltid trevligt bemötande

Alltid trevligt bemötande. Du möts av en god kopp kaffe. Personalen är mycket professionella och efter fotvård går du som på moln.

Jag kan verkligen rekommendera dig att göra din fotvård hos Adil på Lockcenter.

5. toukokuuta 2025

Toppen!

Jag gav frisören fria händer och blev som alltid mycket nöjd med resultatet. Trevlig och glad personal. Duktig praktikant tvättade hår för första gången på mig. Hon gjorde jobbet mycket bra!

/Markus

30. tammikuuta 2025

Helt underbar personal

Helt underbar personal. Kände mig så välkommen 🤗 Michelle lyssnade verkligen på mina önskemål och var mån om att det kändes bra för mig. Är jätte nöjd med mitt besök. Kommer definitivt återkomma ❤️
Gott nytt år 🍾🥂🎉🥳

31. joulukuuta 2024

Fantastiskt duktig

Fantastiskt duktig! Hjälpte mig akut med att fixa mitt hår efter dålig klippning som jag gjorde hos privat person. Helt underbart fint blev det!
Rekommenderar!!

12. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Jag vill gärna dela med mig av min…

Jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet av det fantastiska arbete som utförts nyligen. Från början till slut var processen oerhört professionell och välorganiserad. Teamet visade stor expertis och uppmärksamhet på detaljer, vilket verkligen gjorde skillnad.

Kvaliteten på det utförda arbetet överträffade mina förväntningar och jag är mycket nöjd med resultatet. Kommunikation var också utmärkt genom hela projektet, vilket skapade en trygg och positiv atmosfär.

Jag rekommenderar varmt detta team till alla som söker ett fint och professionellt jobb. Tack för ert engagemang och hårda arbete!

2. elokuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Felbehandling med infektion till följd

Varit hos manlig fotvårdare (lite osäker på datumet) då jag hade problem med en liktorn. Berättade att jag hade haft samma problem innan vilket försvann då jag opererade bort en tryckande utväxt I foten. Trots att jag var säker på att det var en liktorn var fotvårdaren lika säker på att det var en fotvårta och fryste den med infektion och 10 dagars antibiotika till följd. Operationen kort efter viste ganska riktigt godartad tumör igen. Vill ge det goda rådet att arbeta med lite ödmjukhet och att lyssna på dina kunder.

20. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin