Jeg ville give 0 stjerner hvis jeg kunne. Med bero skal jeg betale 3 måneder frem som så bliver meldt tilbage? Jeg ønsker så at opsige og efter 5 dage sender de en rykker på 100 kr for løbe... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har i over 14 år trænet i Local Fitness i Rødekro, hvoraf jeg de seneste 10 år har trænet. 2 x i ugen på Ann Lundkvist Jusinussen’s MBL hold. Træningen er varieret med høj puls, samt styketræ... Näytä lisää
Local fitness Petersborg. Meget fint træningscenter, med et godt udvalg af maskiner. Der er altid rent og pænt, og der mangler ikke papir eller væske til at rengøre maskiner med. Utrolig flinke og... Näytä lisää
Hvis der findes 0.stjerner vil jeg gerne give.... det er en svindel at man kan ikke umed sig uden at undgå at betale for 3 måneder frem og det koster 300 kr. min datter ville kun prøve at meld sig a... Näytä lisää
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Local fitness Nygade Aabenraa
Local fitness Nygade Aabenraa. Jeg har lige meldt mig ind i fitness efter en lang pause. Ej hvor er jeg skuffet. Jump box er ødelagt og huske den for 7 år siden i fitness world.. det er på tide at få den skiftet. Løbebåndene virker halvt. Skulle igennem 3 før jeg fik en der kunne decline.. TRX reb er ødelagt og ikke til at justere på, husker også den fra 7 år siden. Gymnastik ribbene er snavset og magler at blive set på. Hvis prisen skal være så høj, så skal der også være en kvalitet. Local fitness har altid være dårligt men ja de har overtaget næsten hele Aabenraa, så der er ikke så meget at vælge mellem. Det var smart local fitness…👎🏻
Og en lille tilføjelse.. jeg synes det er grotesk at man kan få en “bøde” på 200kr for at bære udendørs sko indenfor, når centret er så beskidt. Der lå fnullermænd i hjørnerne og man kan se snavset på gulvet.
Det var en rigtig ærgerlig oplevelse at starte i fitness igen..
Jeg ville give 0 stjerner hvis jeg…
Jeg ville give 0 stjerner hvis jeg kunne.
Med bero skal jeg betale 3 måneder frem som så bliver meldt tilbage?
Jeg ønsker så at opsige og efter 5 dage sender de en rykker på 100 kr for løbende måned jeg skal betaler.
Jeg har betalt 284 kr for at komme ud af det her center.
Jeg fraråder alle at melde sig ind.
Det er 0 kundeservice og de henviser kun til deres app
Aabenraa ~ Tag jeres forholdsregler :)
Aabenraa ~ Tag jeres forholdsregler :)
Har faktisk været ganske tilfreds med centeret, i de år jeg har været der. Men grundet manglende tid, blev det opsagt i starten af 2025.
Her blev jeg oplyst om løbende måned + en måneds opsigelse, som er helt fair.
Jeg har dog lige fået en mail, over et år efter opsigelsen ~ hvor de mener jeg ikke har betalt for opsigelsesperioden.
Jeg syntes bestemt det er underligt. De plejer være gode nok til at sende rykkere på rykkere, så hvorfor dælen skulle jeg ikke have fået en rykker for dette også? :(
Kan man overhovedet kræve manglende betaling et år efter, hvis man ikke har sendt en regning eller rykkere?
Min pointe: Selvom du har opsagt dit abonnement, så hold lige øje med om de ikke bruger deres kundedata på dig, for lige at kræve den ekstra skilling. Og hvert fald slå en streg under, at du som kunde ikke vender tilbage. Strategien for at holde på kunder ~ virker ikke eksisterende i dette tilfælde :)
Tværtimod, så overvejede kæresten og jeg faktisk at starte igen. Men det bliver i et andet center :)

Vastaus yritykseltä localfitness.dk
Hvis der findes 0.stjerner vil jeg…
min datter ville kun prøve at meld sig abomment med 100 kr, derefter gider hun ikke at fortsætte, så har hun umedte sig, men så blev vi overrasket med at vi skal betale indtil may måneden det er tyveri med en lage på som hedder"betingelse for tilmelding "
Hold jer langt fra det center min søn…
Hold jer langt fra det center min søn blev tilmeldt træning men fortryder det men vidste dog ikke at der er 6 måneders opsigelse hvilket er totalt bondefangeri blev opsagt 1/2 2026 og opsigelse udløber 1/8 er jo dybt godnat ikke en engang et mobil abonnement kræver 6 måneders opsigelse føj hvor et firma 😡😡

Vastaus yritykseltä localfitness.dk
Advarsel: Ulovlig afvisning af fortrydelsesret og vildledning
Advarsel: Vildleder om fortrydelsesret og bruger aggressive metoder
Jeg vil advare alle mod dette firma. Da jeg ringer d. 3/2 for at fortryde mit onlinekøb fra d. 20/1, får jeg at vide, at jeg slet ikke kan afmelde mit medlemskab, fordi jeg har "bundet mig i 6 måneder". Dette er lodret forkert, da jeg var inden for den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage.
Nu påstår de i en mail, at min fortrydelsesret er bortfaldet, blot fordi jeg har trænet én gang. Dette er i direkte strid med Forbrugeraftaleloven, som slår fast, at man ved onlinekøb af tjenesteydelser bevarer sin fortrydelsesret, selvom man tager hul på den. Centeret vælger i stedet en aggressiv tilgang med trusler om rykkere, hvilket har tvunget mig til at betale 698 kr. under protest for at undgå inkasso.
Deres egne medlemsbetingelser kan ikke tilsidesætte dansk lovgivning. Jeg må nu køre sagen som en indsigelse gennem min bank og klage til relevante myndigheder. Hold jer væk, hvis I ønsker en udbyder, der følger loven og behandler kunder ordentligt.
godt nok et af de værste centre jeg har…
godt nok et af de værste centre jeg har været medlem af, dårligste kundeservice, rådne helt ind til knoglerne.
maskinerne er møg, vandet koldt, usle omklædningsfaciliteter, alt i alt dårlig oplevelse

Vastaus yritykseltä localfitness.dk
Tinglev..ikke det bedste udstyr men ok…
Tinglev..ikke det bedste udstyr men ok for en gang eller flere gange om året, når jeg er i Sønderjylland. Sidste besøg var dog en dårlig oplevelse pga af ikke fungerende ventilation..
Jeg har været medlem i godt 1 år
Jeg har været medlem i godt 1 år, og 3 maskiner er gået i stykker på det år - uden at komme retur igen.
Flere kabeltrukne maskine er flossede et godt stykke igennem, og på randen af at gå i stykker.
Smith maskinen, som der kun er en af - låser i mekanismen når man trykker den op af.
Utrolig slidt og ikke særlig veholdt udstyr i Local fitness Varde.
Desuden er det virkelig ikke særlig godt skiltet med hvordan jeres opsigelse fungere. Jeg opsagde mit abonnoment i November, og er nu låst til Juni 2026. Det er godt nok op af bakke med så ringe udstyr.
Vær opmærksom ved valg af betalingsform
Meget ufleksible ift. helårsabonnementer. Læs det med småt når I vælger abonnement og især når I vælger betalingsform ved oprettelsen. Man bliver nemt fanget i et godt tilbud, som så binder et helt år ad gangen også i år 2. Fik at vide at valget af betalingsform var afgørende for at jeg ikke kunne opsige midt i et år (år 2)... jo altså det kunne jeg godt. Jeg kunne bare ikke få nogle penge tilbage for det forudbetalte år.
Så igen... læs det med småt.
Jeg kontakter 03-12-2025 Local Fitness…
Jeg kontakter 03-12-2025 Local Fitness kundeservice pga. en manglende betaling for årsabonnement.
Jeg må erkende at jeg ikke har læst betingelserne ordentlig igennem, da firmaet åbenbart kører med 12 mdr. bindinger på betaling, og derved ikke kan opsige sit abonnement på alm. vilkår som normalvis er løbende måned + 30 dage.
Dette skyldtes kort sagt at jeg i sin tid har benyttet mig af et "Black Week" tilbud.
Jeg forsøger på bedste vis at indlede en dialog med kundeservice, men vedkommende taler nedladende til mig og vil på ingen måde forsøge at imødekomme mit ønske. Hvis dette er måden man taler på i Kundeservice, så er kan I lige så godt undlade at have en kundeservice tilgængelig.
Jeg betaler naturligvis mit abonnement, og vil i fremtiden på bedste vis forsøge at tale i negative vendinger omkring dette firma.
Sminket lig og plat annoncer
Det mest usle center jeg har trænet i, de annoncere med div tilbud som de ikke følger, de opkræver for meget og de lyver når de bliver anmeldt her på trustpilot og de får som regel medhold og vores anmeldelser bliver fjernet, men kort og godt hold jer væk find et andet center at træne i…. Som altid kan de ikke genkende hvad jeg skriver om dem, men kan 100 % sige at de lyver… deres annoncer er misvisende og deres center er nedslidt med 6-7 ødelagte spejle, jeg tænker lad dem bevise det modsatte
Jeg står til at skulle betale 268 som…
Jeg står til at skulle betale 268 som skyldigt beløb i deres app. Jeg har betalt det skyldige beløb, men har efter gentagende forsøg med kundeservice ikke fået den fjernet. Jeg vil selvfølgelig gerne fjerne min anmeldelse, når alt går i orden.
HOLD JER FRA DETTE FIRMA!!
HOLD JER FRA DETTE FIRMA!!!
Jeg var I juli måned 2025 på ferie på Bornholm og tog imod et kampagne-tilbud i retning af "træn en måned uden binding".
Jeg tilmelder mig, træner 2 gange og tænker efterfølgende, at abonnementet ophører da det var uden binding.
Jeg modtager efterfølgende rykkere, og så på et meget højere beløb end ifølge tilbuddet.
Jeg kontakter firmaet og hører om det kan være rigtigt, at jeg er bundet op på abonnement hvor jeg får det ret arrogante svar "at jeg bare skulle ha' læst det med småt".
Jeg forklarer, at jeg er med på, at de nok har juraen på deres side. Men at de jo kan tjekke at jeg kun har brugt centeret 2 gange, og for øvrigt er bosat i København.
Der er intet at gøre, så jeg er bundet op på et abonnement med opsigelsesperiode.
Jeg går nu videre til forbrugerombudsmanden med denne sommerkampagne som ugennemsigtig og stærkt villedende.
Anders
Tekst til klage til Forbrugerombudsmanden:
Local Fitness på Bornholm. Jeg er med familien på Bornholm i juli måned 2025 og tager imod et kampagne-tilbud fra Local Fitness der hedder noget lignende "gratis oprettelse uden binding". Jeg tager imod dette tilbud i den tro at det er 1 måned jeg kan træne og så efterfølgende ikke medlem på abonnement. Det viser sig så at jeg ved oprettelse samtidig opretter mig og er bundet af et abonnement og med opsigelsesperiode. Jeg havde aldrig taget imod dette tilbud hvis jeg i kampagnen tydeligt kunne se at jeg rent faktisk også blev medlem med tilhørende bindingsperiode. Denne kampagne er stærkt misvisende da det lokker folk til at oprette sig i den tro at det er uden binding og bindingsperiode. Jeg har yderligere grund til at tro at denne "sommerkampagne" bevist er målrettet turister der gerne vil træne i deres ferieperiode på Bornholm. Jeg håber i vil gribe ind og forbyde dette firma at lave disse målrettede og stærkt vildledende "sommerkampagner".

Vastaus yritykseltä localfitness.dk
Det er MEGET svært at melde sig ud af…
Det er MEGET svært at melde sig ud af denne forretning. Hjemmesiden er MEGET rodet og uoverskuelig. Du skal virkelig gøre dig umage for at få fat i dit medlemsnr., ligesom ALLE breve og mail fra dem IKKE indeholder hverken dit navn eller medlemsnr.... Du bliver også bedt om at oplyse dine fire sidste cifre i dit CPR-nummer...... (Som login !!!! ) Jeg vil helt klart IKKE melde mig ind i dette Fitness halløj - Det som bliver tyndest her, er din pengepung !!!

Virkelig klamt center i Hjørring
Virkelig klamt center i Hjørring! Har trænet der en gang og kommer ikke tilbage.. der stod gammelt frugt på boret og der var beskidt og halvdelen af tingene virkede ikke.. useriøst sted
Anmeldelse af Local Hjørring
Anmeldelse af Local Hjørring
Rengøringsstandarden i centret er utilfredsstillende, og det er tydeligt, at lederen ikke prioriterer dette, da hun selv har udtalt, at hun ikke ønsker ansatte til rengøringen.
Maskinerne er slidte og fungerer dårligt, og vedligeholdelse ser ud til at være fraværende. Derudover har centret tidligere kørt falske “konkurrencer”, hvor der i en personalegruppe på Facebook blev skrevet, at instruktører og andre medlemmer af gruppen skulle få deres venner og familie til at give positive anmeldelser på Trustpilot. Dette underminerer troværdigheden af de høje bedømmelser, som langt fra afspejler virkeligheden.
Jeg har selv taget kontakt til hovedkontoret og gjort dem opmærksomme på, hvad der foregik i Facebook-gruppen. De var meget forstående og tog en snak med lederen, da dette på ingen måde var acceptabelt og under al kritik. Ironisk nok modtog jeg efterfølgende personligt en “løftet pegefinger” fra lederen.
Deres handyman udfører heller ikke arbejdet tilfredsstillende; det ses tydeligt, at han bruger arbejdstiden på selv at træne, og det er kun i begrænset omfang, at noget af arbejdet bliver udført.
Alt i alt fremstår centret beskidt og uhygiejnisk, og kvaliteten står slet ikke mål med prisen på 309 kr. Jeg kan ikke anbefale centret, da oplevelsen på ingen måde retfærdiggør hverken prisen eller de positive anmeldelser.

Ringe udstyr
Afdelingen i Ebeltoft
På besøg i min gamle hjemby og ville gerne kunne holde min træning ved lige. Kan kun sige jeg blev meget meget skuffet over det træningsudstyr der var til rådighed. Virkelig ringe "maskinpark".. meget gammelt udstyr, ringe udvalg og noget af det var i stykker. Det blev en meget kort træning og det var på ingen måde de 80 kr.! for én dags træning værd. (Hvilket også er meget dyrt og især med så ringe et center)
Jeg håber ikke for jer at der kommer en konkurrent og byder ind på et nyt center i byen for så kan I ikke have mange kunder tilbage...

Bondefangeri og dårlig kundeservice
Virksomheden reklamerer med “abonnement uden binding og oprettelse” i overskriften på deres “sommertilbud” til og med 31/08. Min søn og hans ven oprettede et abonnement under en kort ferie i Ebeltoft. De benyttede centret to gange, hvorefter vi opsagde medlemskaberne og blev opmærksomme på en bindingsperiode. Der står med småt, at det er løbende måned + 1 måneds opsigelse til fuld pris. Det gør, at abonnementet først ophører i oktober.
Jeg gjorde straks opmærksom på fejlen og håbede på en imødekommende løsning.
I stedet vælger Local Fitness at fastholde en opkrævning på 458 kr. for to træninger – uden nogen form for fleksibilitet eller forståelse for situationen.
Jeg oplever dette som bondefangeri og kan ikke anbefale andre at bruge Local Fitness.
Tjek alle detaljer meget grundigt, for man kan ikke forvente, at virksomheden viser nogen form for rimelighed, hvis der sker en fejl.

Vastaus yritykseltä localfitness.dk
Bondefangeri og vildledende markedsføring!
Vildledende markedsføring og dårlig kundeservice
Virksomheden reklamerer med “abonnement uden binding og oprettelse” i overskriften på deres “sommertilbud” til og med 31/08. Jeg købte det i sidste uge af august under ferie i Allinge, i den tro at abonnementet automatisk ophørte 31/08.
Først bagefter opdager jeg, at der i meget småt står, at der er løbende måned + 1 måneds opsigelse til fuld pris. Det gør, at mit abonnement først ophører i oktober.
Kundeservice svarede afvisende og i en lidt flabet tone, at “det ikke er deres fejl”. Jeg ved, at flere andre er blevet fanget af samme formulering.
Jeg har nu kontaktet Forbrugerombudsmanden, da jeg mener, at dette er vildledende markedsføring, og vil advare andre mod at falde i samme fælde

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.