Saanut 5/5 tähteä

Groot assortiment met mooie producten. Bestelling verliep vlot. Breekbaar product zeer stevig verpakt en levering via DHL volgens afspraak en op tijd!

Saanut 5/5 tähteä

Een aantal keer een bestelling geplaatst bij Loberon. De levering is vlot en goed verpakt. Je wordt goed geïnformeerd over wanneer de bestelling onderweg is en wanneer de verwachting is het product... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Vandaag na drie maanden de helft van mijn bestelling ontvangen, kreeg na bellen te horen dat de tweede kroonluchter om onduidelijke redenen pas in juli bezorgd word. Had ook al nare ervaring met bezor... Näytä lisää

1. Sisustusliike
  2. Huonekaluliike
  3. Puutarhakalusteet
  4. Olohuonekalusteiden myynti

Tietoja yrityksestä LOBERON

Yrityksen kirjoittama

LOBERON – Wonen met karakter, warmte en tijdloze stijl

LOBERON is een merk dat staat voor sfeervol wonen met karakter. Sinds 2012 biedt LOBERON een zorgvuldig samengestelde collectie meubels, woonaccessoires en textiel die het dagelijkse leven verrijken met stijl, authenticiteit en gevoel voor detail. Elk product weerspiegelt een duidelijke visie: een huis moet niet alleen functioneel zijn, maar vooral een plek waar je tot rust komt, je thuis voelt en je persoonlijkheid tot uiting kunt laten komen.

De stijl van LOBERON is een elegante mix van landelijke charme, vintage-invloeden en robuuste industriële elementen. De collecties worden gekenmerkt door natuurlijke materialen zoals massief hout, linnen, metaal en riet, vaak met de hand afgewerkt en altijd met oog voor vakmanschap. Elk item vertelt zijn eigen verhaal – van nostalgisch kastje tot handgevlochten mand of decoratief object met een doorleefde uitstraling.

Wat LOBERON bijzonder maakt, is de liefde voor duurzame schoonheid. De ontwerpen zijn tijdloos, bedoeld om jarenlang mee te gaan en steeds opnieuw te inspireren. In een wereld vol vluchtige trends biedt LOBERON rust, kwaliteit en een gevoel van verbondenheid. De meubels en accessoires zijn niet zomaar producten – ze dragen bij aan een leefomgeving met ziel en persoonlijkheid.

LOBERON richt zich tot mensen die bewust wonen: die sfeer belangrijk vinden, die genieten van mooie materialen, en die hun interieur zien als een verlengstuk van wie ze zijn. Elk detail doet ertoe – van de textuur van een stof tot de afwerking van een houten oppervlak. Met gevoel voor esthetiek en oog voor harmonie creëert LOBERON interieurs die uitnodigen om te leven, te ontspannen en te dromen.

Of het nu gaat om een warm ingerichte woonkamer, een rustgevende slaapkamer of een uitnodigende eethoek: LOBERON inspireert om van het huis een thuis te maken. Een plek vol stijl, charme en betekenis – waar je elke dag graag bent.

4,1

1 tähti

On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Een bestelling gedaan voor 2 vazen, 3 houten kandelaars en een tuintafel. De vazen en kandelaars werden 2 weken later geleverd, 1 vaas kapot en kandelaar zwart ipv bruin. Op de tuintafel wacht ik al 4 weken. Zou worden geïnformeerd als deze bezorgd zou worden maar ook dat is niet gebeurd. Gisteren stond dhl voor een dichte deur aangezien ik aan het werk was. Vandaag komt dhl opnieuw en moet ik tussen 9-17u thuis blijven want als ik er niet ben gaat de tafel retour. Waardeloos dit. Ik bestel hier nooit iets meer, ze komen hun afspraken totaal niet na.

17. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä LOBERON

Beste klant, voor de ontstane ongemakken willen wij onze oprechte excuses aanbieden en wij hebben alle begrip voor jouw ontevredenheid.

Hoewel het ons hoogste doel is om de bestellingen en wensen van onze klanten snel en naar jouw volledige tevredenheid uit te voeren, lukt ons dit helaas niet altijd.

Soms spelen factoren een rol waarop wij helaas geen invloed hebben, maar die desondanks het verloop van de bestelling kunnen beïnvloeden. LOBERON werkt samen met vele kleine fabrikanten die hun producten, vaak met de hand, in kleinere ateliers vervaardigen. Dit kan echter tot gevolg hebben dat in bepaalde gevallen nieuwe artikelen vertraagd of zelfs helemaal niet meer geleverd kunnen worden.

Voor pakketverzendingen ontvang je in ieder geval een verzendbevestiging, waarmee je de verzendstatus kunt bekijken en de zending kunt volgen. Soms komen deze e-mails in de spammap terecht en kunnen ze over het hoofd worden gezien.

Daarvoor willen wij – bij alle begrijpelijke teleurstelling – om begrip vragen en ons voor de ontstane ongemakken nogmaals verontschuldigen.

Wij kunnen voor de geretourneerde tafel graag een vervangende bestelling voor je plaatsen. Wij verzoeken je daarom een bericht te sturen naar ons e-mailadres. Neem contact met ons op via dit e-mailadres en laat ons je helpen met jouw verzoek. Jouw Loberon Team.

Plantenkas op pootjes

Wij hebben een plantenkas besteld van €498,00. De scharnieren roesten en binnen een maand is 1 scharnier doorgeroest. Als reactie krijgen we dat roest binnen de productspecificaties past en dat het past binnen de stijl van de artikelen. Er wordt totaal geen aandacht geschonken aan het feit dat het kapot is. Er wordt niks aan gedaan.

16. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä LOBERON

Hartelijk dank voor uw bericht. Uiteraard streven wij ernaar de vragen van onze klanten op een bevredigende manier op te lossen. Stuur ons alstublieft een nieuwe e-mail met de foto's naar ons e-mailadres service@loberon.nl. In dergelijke reclamatiefgevallen zijn er bij ons 2 mogelijkheden:

Wij bieden u een passende prijskorting aan en u mag de goederen behouden.
Als alternatief kunnen wij het artikel ook omruilen.

Wij kijken uit naar uw reactie. Uw Loberon Team

Saanut 5/5 tähteä

De tuinlampen op solar gingen al vrij…

De tuinlampen op solar gingen al vrij vlot achteruit qua lichtopbrengst. Begin dit jaar was het helemaal einde verhaal. Ik heb dit gemeld en zonder gezeur ontving ik een gloednieuwe set. Nog niet eerder zon goede service meegemaakt. Heel erg bedankt.

16. huhtikuuta 2026

Don't buy from Loberon!

I still havent gotten my issue resolved. After waiting many months more than the predicted delivery date, Loberon refused to grant a price match on the sale price until my item was delivered. When it finally did, it was very damaged and they still have not proposed a solution!

14. huhtikuuta 2026

Dear customer,
please send us a message to the e-mail address service@loberon.nl. We strive to resolve our customers' concerns as quickly as possible. Unfortunately, we are not always able to respond quickly. It usually takes 3 to 5 business days for customers to receive a response. In cases where the product arrives damaged, we offer 2 possible solutions:

We will provide you with a proposal for a price reduction and you may keep the goods.
You may exchange the product.

Of course, you will also receive a price reduction for the delivery delay, should you wish to keep the goods. We apologize for the inconvenience and thank you for your understanding. Your Loberon Team.

Onduidelijk, chaotisch, onvriendelijk

Als je een lampje of gordijn hier bestelt, is er niets aan de hand; wordt geleverd binnen de op de site vermelde tijd. Bij alles wat groter is (meubels, vloerkleden etc.) een groot drama. Volgens de site zouden mijn fauteuil en bank binnen 1 à 2 weken geleverd worden. Het is 1 maand (fauteuil) tot 3 maanden (bank). Vandaag de fauteuil ontvangen en die is niet roze, zoals aangegeven, maar eerder zalmkleurig, bijna oranje. Kasten hetzelfde en onduidelijke levertijd; mail, klantenservice en nog een mail geven allemaal een andere leverdatum aan. Vervolgens komt er maar 1 kast en niemand geeft even aan dat de tweede kast later komt (en wanneer). Moet je zelf achteraan bellen. Vloerkleed net iets te groot; klantenservice gebeld voor een retour en die bestelt zelf namens mij een ander vloerkleed en stuurt mij daarvoor de rekening. Kortom; alles wat er mis kan gaan, gaat bij Loberon ook mis.

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä LOBERON

Beste klant, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt mij dat u slechte ervaringen heeft gehad met onze klantenservice. Hoewel het ons hoogste doel is om de bestellingen en wensen van onze klanten snel en naar volledige tevredenheid uit te voeren, lukt ons dit helaas niet altijd. Soms spelen factoren een rol waarop wij helaas geen invloed hebben, maar die wel het bestelverloop kunnen beïnvloeden. LOBERON werkt samen met vele kleine fabrikanten die hun producten, vaak met de hand, in kleinere fabrieken vervaardigen. Dit kan echter tot gevolg hebben dat in individuele gevallen nieuwe artikelen vertraagd, of zelfs helemaal niet meer geleverd kunnen worden. Bovendien kunnen de kleuren van onze producten licht afwijken, omdat bij de afbeeldingen op de website de lichtinvloeden een grote rol spelen. Daarvoor willen wij – bij alle begrijpelijke teleurstelling – om begrip vragen en ons voor de ontstane ongemakken hartelijk verontschuldigen. Hartelijke groeten, uw team Loberon.

Scam company

Scam company. Item said 4-6 days delivery. Received half of order. Other item suddenly said only July delivery. Emailed to cancel order. No possible but apologies weee said and item now sent. A few days later I phone- no English (95% of Netherlands speaks English, so this is insane)- and I’m now told item is only available for September delivery! No way to cancel, received a refund or even store credit to get something that is in stock. Terrible customer service that gets you no where and seem to all have different stories. Thank goodness I removed the sofa from my order before buying the small items. I wanted to see the quality first and thankful I never wasted even more of my money!

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä LOBERON

Dear Customer, We are sorry to hear that you have had a bad experience with our service. It is our goal to fulfill the shopping wishes of our customers quickly and with the utmost care. Although it is our highest priority to carry out the orders and wishes of our customers quickly and to their full satisfaction, unfortunately we do not always succeed.
Sometimes factors play a role over which we unfortunately have no influence, but which can in turn affect the order process. LOBERON works with many small manufacturers who produce their products, often by hand, in smaller workshops. However, this can result in individual cases where new items can only be delivered with a delay, or can no longer be delivered at all.
For this – despite all understandable disappointment – we would like to ask for your understanding and sincerely apologize for the inconvenience caused. We thank you for your feedback and wish you a wonderful time.

Saanut 1/5 tähteä

De slechts georganiseerde webshop die ik ken.

Werkelijk alles ging mis. Op 28 januari 2025 !!!een fauteuil bestelt. Op rekening zoals Loberon aanbiedt. Kreeg bericht dat fauteuil geleverd zou worden. Daarna gebeurde er niets. Klantenservice gebeld. Dat kun je net zo goed niet doen. Zij nemen alleen de telefoon op. Contactformulier proberen in te vullen. Werkte niet. Weer bellen. Je kunt ook rechtstreeks mailen. Kreeg te horen dat achteraf betalen niet mogelijk is voor meubels. Waar staat dat ? Opnieuw bestelling geplaatst. Betaald via hun website. Betaling niet te vinden bij Loberon. Schrok me dood. Had wel€ 700 overgemaakt. Was afgeschreven van mijn rekening. Of ik bewijs kon aanleveren dat ik had betaald? Uiteindelijk ,na veel mailen, werd dat geaccepteerd.Het betalingssysteem op hun website zou op het moment dat ik mijn betaling deed gehaperd hebben.Fauteuil zou verzonden worden. Begin maart 2026 !!! Bericht ze konden begin maart niet leveren en wisten niet wanneer ze dat wel zouden kunnen. Of ik iets anders wilde bestellen? Nee dus. Wachten maar weer. Wel al maanden geleden 700 euro betaald.Weken later fauteuil zal geleverd worden. Weken later: er zullen twee fauteuils geleverd worden. Ook die ik op 28 januari 2025 met achteraf betalen heb besteld maar die geblokkeerd zou zijn. Of ik die wil weigeren als de vervoerder op de stoep staat. Hoe kan ik zien welke ik moet weigeren en welke niet ? Daar komt geen antwoord op. Wel krijg ik bericht dat een nooit door mij besteld kastje ook onderweg is??? Nu bericht van vervoerder om een afspraak voor levering te maken . Ik herken geen enkel nummer dat daarin wordt genoemd. Ook de belofte van de directeur C Buerhring dat hij zich persoonlijk met je klacht zal bezighouden blijkt een wassen neus. Ik mailde hem maar moest gewoon weer verder met de hopeloze klantenservice. Het enige verschil is dat zij nu namens de directeur antwoorden. Het is nu 9 april 2026. Op 14 april zal er iets geleverd gaan worden. Hopelijk is dat de door mij bestelde fauteuil.Ik herken geen enkel nummer dat de vervoerder opnoemt.

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä LOBERON

Beste klant, wij bieden onze excuses aan voor de ontstane ongemakken. Kun je ons jouw aanvraag nogmaals beschrijven via het e-mailadres service@loberon.nl? Wij doen ons best om de aanvraag zo snel mogelijk af te handelen. Hartelijke groeten!

Saanut 1/5 tähteä

Service client inexistant et colis perdu- A fuir !

Expérience déplorable avec Loberon.

Commande d'un vaisselier qui devait arriver en Vendée début mars. Suite à une erreur d'aiguillage de leur part, le meuble est désormais 'perdu' par le transporteur. Malgré de multiples relances, le service client se contente de réponses automatiques types et ne fait rien pour localiser le produit ou me rembourser. Aucune considération pour le client une fois le paiement encaissé.

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä LOBERON

Cher client ! Nous nous excusons pour les inconvénients. Veuillez nous envoyer un e-mail à l'adresse service@loberon.fr. Nous nous occuperons immédiatement de votre demande. Cordialement.

Saanut 1/5 tähteä

Na mijn negatieve review vorige week…

Na mijn negatieve review vorige week waarin wederom om een mail werd gevraagd, is het weer radiostilte. De telefoon gooien ze er vandaag al op als je belt. Moet niet gekker worden.
10-4-26
En zie de reactie hieronder. Of ik het voor de 28e keer wil beschrijven in een e-mail. Koekoek.

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä LOBERON

Beste klant, Wij bieden onze excuses aan voor de ontstane ongemakken. Kun je ons jouw aanvraag opnieuw beschrijven via het e-mailadres service@loberon.nl? Wij doen ons best om jouw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Hartelijke groeten!

Toppppppp!!!

Super goede service en hele goede levering!! Ik was bang dat mijn pakketje niet op tijd aan zou komen ivm Pasen, ze hebben meteen gereageerd, En super blij dat het pakketje 3 dagen voor Pasen geleverd is!!!! Heel goed verpakt (is keramiek) alleen maar lof voor Loberon!!!!

4. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Bestel je iets wat op de website staat…

Bestel je iets wat op de website staat dan duurt het 1 halve maand voordat je het binnen krijgt.
Waardeloos dus.
Moet nog goed nadenken voordat ik weet iwts ga bestellen daar.
Zeer slecht

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä LOBERON

Voor de ontstane ongemakken willen wij onze oprechte excuses aanbieden. Wij hebben alle begrip voor uw ontevredenheid.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie en kwalitatieve goede artikelen.

Een aantal keer een bestelling geplaatst bij Loberon.
De levering is vlot en goed verpakt. Je wordt goed geïnformeerd over wanneer de bestelling onderweg is en wanneer de verwachting is het product geleverd is, ook wanneer de levering langer op zich laat wachten. Het assortiment is groot en voor ieder wat wils onafhankelijk van het budget. Leuke en kwalitatieve artikelen die nergens anders gevonden worden.

1. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Geen updates over leveringen (en ook geen leveringen)

Meer dan een maand geleden een tuinmeubelset besteld.

Eerst werd de stoel geleverd en helaas was die defect. Dat kan natuurlijk gebeuren en er werd mij beloofd dat deze kostenloos retour kon. Deze kapotte stoel staat na 3 weken nog steeds bij mij. De vervangende stoel is ook nog steeds onderweg.

De bank zou mid-maart geleverd worden. Na herhaaldelijke emails werd mij verzekerd dat deze onderweg was. Het is nu 1 April en ik heb nog steeds geen bank maar vooral ook geen concrete updates ontvangen.

Ik ben vooral erg ontevreden over de slechte communicatie.

Update op reply van Loberon (03/04): Ik wacht nog steeds op een antwoord op mijn mail van 2 dagen geleden...

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä LOBERON

Geachte dames en heren, bedankt voor uw bericht. Gelieve ons een e-mail te sturen met uw klantnummer en/of ordernummer zodat we uw verzoek zo snel mogelijk kunnen verwerken. Hartelijk dank, uw Loberon-team.

Mooie spullen

Vrij snel geleverd.
Hebben aparte spullen.
Pakket was goed stevig ingepakt.
Zeer tevreden.

20. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Retouren betaald met een cadeaubon.

Ik heb een artikel gekocht met een cadeaubon. Product beviel niet, dus teruggestuurd. Eerst duurt het 2 maanden voordat er überhaupt wordt gereageerd. Dan moet je nog je geld terug zien te krijgen. Ze storten geen geld terug omdat ik met een cadeaubon heb betaald, dus je krijgt een tegoed wat alleen zij kunnen zien. Zelf heb je via je account geen inzicht wat je tegoed is. Om dat tegoed te kunnen besteden moet je een bestelling doen via de mail en dan wordt dat verrekend met je tegoed. Een bestelling gedaan, maar geen verrekening van mijn tegoed. Nu ben ik alweer 4 mailtjes verder en nu vertellen ze dat mijn tegoed er niet is. Nou die administratie klopt dus van geen kant. Het lijkt dat mijn geld gewoon weg is….. Fijn bedrijf. Helaas heb ik nog een cadeaubon.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä LOBERON

Beste mevrouw Veenhof, hartelijk dank voor uw bericht. Wij zullen uw verzoek graag onderzoeken en u zo snel mogelijk contacteren. Uw Loberon-team.

Saanut 5/5 tähteä

Al enkele jaren groot fan van Loberon

Ik bestel al enkele jaren producten bij Loberon. De levertijd is vrij snel, voor het feit dat het uit Duitsland moet komen. Loberon heeft unieke producten van goede kwaliteit. Elk seizoen zijn er wel weer leuke sfeervolle items te vinden.

27. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Het wachten meer dan waard!!!

Duurt best lang voor het geleverd word, meer dan 2 weken. Maar producten zijn prachtig. Precies als de foto.
Echt blij mee!
Was na het lezen van de recenties een beetje bang geworden. Maar dat was dus totaal niet nodig!!! Top winkel.

23. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin