Livsnyderhjem Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Livsnyderhjem.dk er en fantastisk webshop, med håndplukket interiør til dit hjem. Du finder med garanti smukke ting, der skaber hygge. Har allerede udset mig flere ting som jeg må eje. Følg dem endel... Näytä lisää

Jeg fandt Livsnyderhjem på Instagram - efter at have fulgt hendes anden profil "Livsnyderhaven" i noget tid. Ååååh de fineste ting fandt jeg i webshoppen, inklusiv den smukke store brune... Näytä lisää

Fine billeder på hjemmesiden, der virkelig giver en præcis fremstilling af deres varer samt forskellige idéer til styling. Derfor: det bestilte lever fuldt op til dét, jeg troede, jeg bestilte. Og s... Näytä lisää

Jeg har handlet 3 gange hos LIVSNYDERHJEM. En rigtig fin oplevelse, hurtig respons på e-mail (selv i Påsken), pakkerne ankom også hurtigt (2-3 dage), og selv da jeg valgte at returnere nogle fine bast... Näytä lisää

1. Sisustusliike
  2. Puutarhakalusteet
  3. Kauppa

Livsnyderhjem er en web shop med fokus på haverum, orangeri og interiør. Vi har håndplukkede det bedste fra Livsnyderhaven og Livsnyderhytten og sælger det her på Livsnyderhjem.dk

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Livsnyderhjem er altid inspirerende i…

Livsnyderhjem er altid inspirerende i deres produktvalg og deres måde at style boligen på . Det er lige fra orangeriet til de små hyggelige hjørner. Gode priser og god priser.

Bedste hilsner fra Malene

12. marraskuuta 2023

Hej Malene
Tak for din fine anmeldelse.
Det er skønt at du finder inspiration og godt kan lide vores varer.
God jul

Bestilte to lys huse…

Bestilte to lys huse hos jer, som jeg er blevet rigtig glad for. Dog synes jeg at finishen på dem godt kunne have været lidt pænere. Men de kom hurtigt med posten, og jeg har ellers ikke noget at sætte en finger på.

25. marraskuuta 2023

Hej Maja
Tak for din feedback omkring lys husene. Det beklager jeg virkelig hvis der er noget galt med finish på dem. Du er meget velkommen til at sende en mail omkring det, så finder vi selvfølgelig en løsning
God jul

Skønt sted

Hurtig levering, skønne varer,generelt en dejlig oplevelse at handle der😍

7. marraskuuta 2023

Hej Rene
Mange tak for din anmeldelse af Livsnyderhjem.dk
Vi håber du bliver glad for dine varer.

Verdens fineste webshop

Jeg kan på det varmeste anbefale Livsnyderhjem! Så mange flotte ting, et meget inspirerende og hyggeligt univers - fair priser og super hurtig levering.

12. marraskuuta 2023

Hej Lene

Mange tak for din flotte anmeldelse af Livsnyderhjem.dk
Vi håber snart at se dig tilbage i vores shop
Hilsen Anders

Rigtig fine varer og nem og hurtig…

Rigtig fine varer og nem og hurtig levering. Køber gerne igen

31. lokakuuta 2023

Hej Vibeke
Tak for din anmeldelse af os her på trustpilot, det sætter vi pris på.
Vi håber at se dig igen her i Livsnyderhjem.dk
God aften

Hurtig og præcis levering

15. lokakuuta 2023

Hej Maj
Tak for din anmeldelse af Livsnyderhjem.dk
Vi bestræber os altid på en hurtig levering til vores kunder.
Jeg håber at du skulle få lyst til at handle hos os igen.

Kugler til haven.

Kugler til haven.
I var lynhurtige til at sende erstatningskugler, da de først bestilte havde fået en transport skade. Tak for det! Men desværre var den ene af de sendte kugler (den største) også gået i stykker, hvilket vi konstaterede, da modtageren af gaven ville pakke den ud. Det skyldes ikke dårlig indpakning såvidt vi kunne se. Men må have været forkert håndtering undervejs.

31. elokuuta 2023

Fantastiske varer

Fantastiske varer, skønt univers, hurtig levering og så fint pakket ind med lille gave :)

13. elokuuta 2023

Hej Maria
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi håber at du bliver glad for dine varer.

God oplevelse

Smukt tøj og interiør og god service.

22. elokuuta 2023

Hej Dea
tak for din anmeldelse af Livsnyderhjem.dk

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Altid skønne produkter, der er helt efter forventningerne.
Et dejlig sted at handle ❤️

13. elokuuta 2023

Hej Annette
Mange tak for din fine anmeldelse af Livsnyderhjem.
Vi håber at se dig igen i vores shop.