LivetSomSenior Arvostelua

2 223
TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk oplevelse og fleksibilitet hos ‘Livet som senior’! Vi er alle utrolig glade for, vi valgte at købe fars stol hos jer. I fik leveringen passet ind, så stolen kom samme dag, som han flytted... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte 2 otiumstole online. Blev ringet op fordi de ville sikre sig at valg af størrelse var korrekt. Blev vejledt og ændrede størrelse på en stol, som viste sig at være en god vejledning og rette v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde brug for en ekstra kørestol der var smaller i bredden end min Mobilex "Dolphin" 72 cm. Denne fandt jeg hos jer, nemlig 63 cm i bredden med en siddepude på 45 cm, perfekt. Nu kan jeg fremov... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tak for godt samarbejde i 2025. Bestilling, betaling og levering, ved min dør. Ingen problemer. Måske et hjertesuk. Jeg kunne godt have tænkt mig, at chaufføren lige ringede på. Jeg opdagede først... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Apuvälinetoimittaja
  2. Hygieniatuotteet

Tietoja yrityksestä LivetSomSenior

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Om LivetSomSenior
Hos LivetSomSenior forhandler vi alt indenfor hjælpemidler til ældre. Vi er en af de største netbutikker i branchen, og vi har en bred viden om de mange forskellige muligheder der findes.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og hurtig leveringstid. Hvis du bestiller i vores netbutik før kl. 13.00 bliver varen sendt samme dag med levering hos dig indenfor 1-2 hverdage.

Om sortimentet
Vi er hele tiden på forkant med den nyeste udvikling indenfor hjælpemidler, og derfor udvider vores sortiment sig hele tiden. Vi deltager hvert år i flere forskellige hjælpemiddel-messer rundt om i Europa, så vi hele tiden kan tilbyde de nyeste og bedste hjælpemiddel-løsninger på markedet.

Fremragende kundeservice
Lige netop hjælpemidler er noget som de færreste har et indgående kendskab til - da man først begynder at interessere sig for mulighederne når der opstår et reelt behov.

Derfor står vores erfarne kundeservice-medarbejdere altid til rådighed for spørgsmål. Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra kl. 9 til 15, ligesom næsten alle emails vi modtager fra kunder besvares indenfor få timer.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(2 223)

162 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Levering af Falke Uldstøttestrømper

Selvom leveringen tog lidt mere tid en forventet, så er resultatet helt OK.

2. helmikuuta 2026

Hej Torben,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop.

Super

Hurtig og korrekt levering

4. helmikuuta 2026

Hej Erhardt,

Tak for din anmeldelse - jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, nem montering.

31. tammikuuta 2026

Hej Thomas,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for.

Hurtigt

Hurtigt, effektivt og tilfredstillende!

1. helmikuuta 2026

Hej Ole,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds med dit køb.

Saanut 5/5 tähteä

Det var en god oplevelse at købe varen

Det var en god oplevelse at købe varen, leveringen var super hurtigt

28. tammikuuta 2026

Hej Kirsten,

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Gode produkter

Gode produkter, til rigtig gode priser

16. tammikuuta 2026

Hej Jan,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for😊

Helle, LivetSomSenior🍀

Hurtig og disket levering

14. tammikuuta 2026

Hej Lene,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Helle, LivetSomSenior🍀

God og nem hjemmeside

God og nem hjemmeside, og fantastisk hurtig levering

9. tammikuuta 2026

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop - jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Saanut 5/5 tähteä

God service / og beskrivelse af udvalg

God service / i udvalg med beskrivelse. Flot og hurtig ekspedition ;-) Godt Nytår

7. tammikuuta 2026

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse og de flotte ord. Dem er vi meget glade for.

Godt nytår.

Hurtigt og let

Hurtigt og let. Og lige det vi havd brug for 👌

Hej Gudrun,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop.

Go oplevelse

Hurtigt behandling og venlighed

Hej Kristine,

Tusind tak for de fine ord og anmeldelse af vores webshop - dem er vi glade for.

perfekto

som altid perfekt med dette firma

Hej Per,

Tusind tak for de flotte ord - vi er meget glade for din anmeldelse.

Livet.som.senior

Nu kan jeg fremover deltage juleaften og ved andre arrangementer hos min bror, og jeg kan komme igennem hans hoveddør

6. tammikuuta 2026

Hej John,

Tak for din anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at høre, at du har fundet en god løsning på en ekstra smal kørestol.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin