Så himla bra upplevelse, när stolarna jag letat efter överallt fanns hos er. Efter att ha läst era omdömen så tänkte jag att jag skulle få vänta på dem, men den som väntar på ngt gott... Döm till m... Näytä lisää
deras kundservice är under all kritik, de lever inte upp till deras ord med leveransen och de svarar inte på deras meddelande på mejl. Vilket är den enda vägen att nå de då det inte finns något telefo... Näytä lisää
Blev strul vid leverans, men fick omgående svar på mejl av mycket tillmötesgående och trevlig person. Ny vara levererades innan jag hann blinka! Supernöjd 👌 Mycket fint och roligt utbud! Bra p... Näytä lisää
Snabb leverans. Jag hade synpunkter på varan, som jag direkt informerade företaget om via mail. Fick mycket trevligt svar inom en timme. Det visade sig att det var helt och hållet jag själv som bid... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Livello är en svensk möbel- och inredningsbutik med ett noggrant utvalt sortiment av möbler, belysning och inredning för det moderna hemmet. Vi samlar etablerade och spännande varumärken med fokus på design, kvalitet och tidlös formgivning. Hos Livello hittar du allt från soffor, matbord, stolar och förvaring till lampor och inredningsdetaljer. Vår ambition är att göra det enkelt och inspirerande att köpa möbler och inredning online, med personlig service och en trygg köpupplevelse. Vi tror på möbler som håller över tid och väljer därför vårt sortiment med omsorg. Oavsett om du letar efter en ny möbel eller vill skapa ett helt nytt uttryck i hemmet vill vi hjälpa dig att hitta rätt.
Gärdevägen 11, 85650, Sundsvall, Ruotsi
- kundservice@livello.se
- livello.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 22 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Mycket bra varor och snabb leverans
Mycket bra varor och snabb leverans, mycket nöjd!

Riktigt nöjd!
Riktigt nöjd! Fick mina varor snabbt och de håller bra kvalitet. Handlar gärna här igen!

Vastaus yritykseltä Livello
Snabb leverans, mycket nöjd!
Snabb leverans, kom på bara 1,5 dag och nu är julklappen säkrad
Rekommenderar starkt!

Vastaus yritykseltä Livello
Snabb leverans samt bra service!

Vastaus yritykseltä Livello
Supersnabb leverans och fick suverän…
Supersnabb leverans och fick suverän hjälp från kundtjänsten! Ska definitivt handla mer från First Kitchen!

Vastaus yritykseltä Livello
Riktigt snabb leverans och produkterna var suveräna. Rekommenderar starkt!

Perfekt julklapp
Köpte glas till mina föräldrar i julklapp och de kom fram i tid och var super snygga! Jätte nöjd!!

Smidigt och snabbt
Smidigt! Varorna levererades helt felfritt!

Vastaus yritykseltä Livello
Handlat från First kitchen vid tre…
Handlat från First kitchen vid tre tillfällen nu. Jag har bara haft bra upplevelser och kan rekommendera denna sida starkt. Bra priser, paket som kommer i tid och känns allmänt seriöst!

Nöjd kund
Beställde ett servisset och några fina vaser, mycket nöjd med produkterna leveransen.

Nöjd kund!
Bra och trevligt bemötande av kundtjänst. Leverans enligt utlovat. Rekommenderas!

Snygg och proffsig hemsida
Snygg och proffsig hemsida. Bra bilder och förklaringar. Lätt att navigera sig fram.