Wat een verschikkelijke website, zal nooit maar dan nooit een bestelling doen je krijgt een kapot jurk toegestuurd. Bij retourneren mag je het bekijken! Wordt niet gereageerd via de mail. Later spijt... Näytä lisää
Kleding niet geleverd, geen reacties op mails! Van klarna hun nummer gekregen, vage antwoorden waarom bestelling niet geleverd wordt. Uiteindelijk hebben ze gelukkig het geld terug gestort. Ik zal er... Näytä lisää
Mijn bestelling nooit ontvangen, gelukkig gekozen voor achteraf betaling bij Klarna Maar van Klarna wordt je ook niet blij, want ze blijven je maar bestoken met betaal herinneringen bah... waardel... Näytä lisää
NIET KOPEN BIJ DEZE NEPWINKEL, alles komt uit China Wat jij in de winkel koopt is bij Ali expres drie keer goedkoop en jou bestelling komt na 3 weken en jij krijgt jou geld niet terug, het moet hier... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Slechte webwinkel
Wil graag een broek retour sturen,maar als je mailtje voor een retouropdracht reageren ze niet. Ook raar dat het via de mail eerst moet. Wijze les,eerst op internet kijken of een webwinkel betrouwbaar is. Deze helaas niet. En zo te lezen zijn er dus veel gedupeerden. Op zo'n vieze manier je zakken vullen,bah.
Tot drie keer toe om retourformulier…
Tot drie keer toe om retourformulier gevraagd maar antwoorden niet! Geen telefoonnummer bekend dus oplichters!!
15 januari heb ik mijn tekleine jas…
15 januari heb ik mijn tekleine jas aangetekend terug gestuurd .
95 euro ..maar tot op heden bijna 15 februari nog geen geld terug.
Wat een waardeloos bedrijf zijn jullie.
En dan ook nog eens geen antwoord op mijn mail geven.
Dit was eens maar NOOIT WEER.
Geven geen reactie
Ik heb iets besteld wat helemaal niet mijn ding is dus ik wil het terug sturen maar ik krijg geen reactie als ik achter een retourbiljet vraag !! Ik zal het toch terug sturen als ze moeilijk doen of niet want dit zijn oplichtpraktijken wat die bezig zijn
Waardeloos bedrijf!
Deze mensen moeten aangepakt worden! Neppe lelijke tas ontvangen. Ik heb ze een mail gestuurd voor een retourlabel en hebben mij meteen aangemeld als spam!! En kan ze niet meer bereiken! Wat kan ik hiertegen doen. Dit is echt niet normaal! Ik ga dit tot de bodem uitzoeken. Lafaards.
bestelling gedaan nooit ontvangen en nu…
bestelling gedaan nooit ontvangen en nu kan ik niet meer op de page of de link via mail dus geld weg he jah of zijn die kunnen helpen
Oplichtingspraktijk
3 weken levertijd, producten uit China, belabberde kwaliteit en niet te retourneren.
Lullig goodkoop zwembroekje ontvangen…
Lullig goodkoop zwembroekje ontvangen uit China met verkoopprijs van 20 euro, zelfde staat bij Amazon voor 5 euro...
Ze verkopen AliExpress spullen door voor hoge prijzen...
Livona is een oude rijtjeshuis in Kerkrade dus geen echt bedrijf maar doorgeefluik...
NIET KOPEN BIJ DEZE NEPWINKEL
NIET KOPEN BIJ DEZE NEPWINKEL, alles komt uit China
Wat jij in de winkel koopt is bij Ali expres drie keer goedkoop en jou bestelling komt na 3 weken en jij krijgt jou geld niet terug, het moet hier echt aangifte aan gedaan worden want dat is gewoon oplichting en retour zending is op jou kosten naar China terug te sturen.DUS NIET KOPEN BIJ DEZE NEPWINKEL.
Let op
Let op!
Deze winkel bestaat niet!!!
Artikel besteld, zgn. nog 3 op voorraad.
Product komt rechtstreeks uit China! Duurt ongeveer 3 weken.
Opgelicht!!! Livona.nl, Livana.nl, Bisous.nl, BisousAmsterdam.nl, Emetric Investments
Dit is een eenmansbedrijf die mensen oplicht via het zogenoemde dropshipping. Ze bezorgen niet, te laat en mocht je iets willen retourneren dan reageren ze niet.
Deze oplichter is ook eigenaar van de website Livana.nl, Bisousamsterdam.nl, Bisousa.nl en mogelijk nog wel meer.
Met wat geluk ontvang je je product (ook niet altijd het geval) uit China en wanneer je dit wil retourneren reageren ze niet of krijg je een retourformulier met een adres in China. Je geld krijg je sws niet terug. Ook veranderen ze regelmatig de naam van hun website.
Bekijk op Trustpilot de ervaringen van de mensen die iets op Livana.nl, Bisousa.nl en BisousAmsterdam.nl hebben besteld. Het betreft allemaal sites van deze oplichter.
Het bedrijf staat ingeschreven met KvK nummer 78553555 en staat geregistreerd op het adres: Bleijerheidestraat 78 in Kerkrade.
De persoon die hier achter zit is een oplichter. Diegene is eigenaar van het bedrijf Emetric Investments B.V.. Hier gaan ook de betalingen naartoe.
In mijn geval ging deze oplichting slechts om €35,-. Maar ik hoop dat iedereen die iets wil bestellen op de eerder genoemde sites eerst deze informatie leest.
Ik heb melding gedaan bij ACM Consuwijzer. Mijn melding staat geregistreerd onder registratienummer 100887887. Benoem gerust mijn registratienummer. Hoe meer meldingen, hoe beter.
Ik wil iedereen die door deze persoon gedupeerd is oproepen om zijn/haar verhaal ook te melden bij de ACM Consuwijzer.
Daarnaast is het doen van een politie aangifte ook zeer gewenst. Mijn afspraak staat al gepland.
Help elkaar, zodat de wereld van dit gespuis afkomt...en meld je verhaal!!!
Goedkope nep versie
Update: bestelling ontvangen, maar een goedkope nep versie met glas ipv edelstenen.
Geen product ontvangen. Krijg geen bestel bevestiging. Alleen een mail dat het een week duurt voordat ze verzenden, maar dat is nu anderhalve week geleden.
Daarna geen antwoord meer.
Ik wilde dat ik dit eerder gelezen had!
Zie dat dit al 2 jaar speelt, bij veel mensen wordt niets geleverd.
Hoe kan dit bedrijf blijven
Nooit mijn bestelling toe gekregen.
Opgelicht!Livana.nl
Opgelicht!! Ik heb een winterjas besteld twv 59,99 en heb het nooit ontvangen! Contact kon alleen per email, 3x gedaan maar geen respons terug. Opeens was de website uit dw lucht. Ik kan wel fluiten naar m'n geld.
Waarom doen we geen aangifte tegen dit…
Waarom doen we geen aangifte tegen dit bedrijf?
Niet bij deze zaak bestellen want als…
Niet bij deze zaak bestellen want als je iets retour wil zenden krijg je na vele mails geen antwoord. Dus gewoon niet doen want je bent je geld kwijt.
Ik v.a jan2021 bij livana laarsjes…
Ik v.a jan2021 bij livana laarsjes besteld nog steeds niks gekregen
Paar mailtjes gestuurd niks terug
Achteraf betalen via Klarna
Hebben al drie keer gepauzeerd
😬😬😬😬
Voor iedereen die zit te wachten op een…
Voor iedereen die zit te wachten op een reactie van Livana heeft waarschijnlijk pech. Voor zover ik kan zien is dit dropship bedrijf van Internet verdwenen. Ook ik heb bij ze besteld en gelukkig via Klarna voor achteraf betalen gekozen. Maar goed ook. De goederen worden rechtstreeks via Ali-express bij je thuis bezorgd in de welbekende grijze zak. Het laatste adres dat ik van Livana had was een postbusadres in Tilburg maar is ook niet meer in de lucht.
Oplichters !
Maar van Klarna wordt je ook niet blij, want ze blijven je maar bestoken met betaal herinneringen bah... waardeloos
Dus geen gebruik van maken
Mw. Ria Pardoel-Verkerk
Ik ben al 2 mnd aan het proberen om…
Ik ben al 2 mnd aan het proberen om schoenen te retourneren.
Ik heb nog steeds geen adres waar ik het heen moet sturen.
Ik hoop toch echt dat ik de schoenen nog een keer retour kan krijgen.
Klarna is hier ook al in bezig om een goed resultaat te krijgen. Tot nu toe geen resultaat.