Meget tilfreds! Kvaliteten stemmer overens med det som ses på hjemmesiden. Dertil super hurtigt og god kundeservice. Modtog nogle strømpesko som ikke levede op til forventningerne. Fik med det samme... Näytä lisää
Hurtig levering Meget store i str, så de står og venter til fødderne er vokset😊
De fine små strømper/ sko er virkelig af god kvalitet. Passer rigtig godt i størrelse. Mit barnebarn (11 mdr) kan nu gå rundt uden at falde. Kan virkelig kun anbefale andre at prøve dem 😀
Jeg fik bestilt forkert størrelse, skreve en mail 5 min efter, først om eftermiddagen reageres der på at min ordre er afsendt. Jeg har ikke hentet min ordre i pakkeposten, venter på at skoene sendes... Näytä lisää
"Little Steps" er en online butik, der specialiserer sig i salg af kvalitets sko, legetøj, spise service og diverse accessories til småbørn. Vi tror på, at det er vigtigt at give børnene de bedste produkter fra starten af, så de kan trives og udvikle sig optimalt.
Cementvej 1, Hal 1, 4600, Køge, Tanska
- info@littlesteps.dk
- littlesteps.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Very nice🤗🤗
Jeg syntes det er dyrt at skulle…
Jeg syntes det er dyrt at skulle returnere en vare- svar ikke til forventning.
Let at bestille og super hurtig…
Let at bestille og super hurtig levering. Kvaliteten ser rigtig fin ud. Det var til gave så ikke rigtig pakket ud endnu ;-))
De glider fuldstændig af.
De glider fuldstændig af.. de sidder slet ikke fast på foden, dette er til trods for, at jeg har købt i 2 forskellige størrelser og ingen af dem sidder godt på foden!! :/ øv
Fin vare god service
Hurtig levering og rigtig fine sko til…
Hurtig levering og rigtig fine sko til prisen, som min datter elsker
Hurtig og god service
Fuld tilfredshed
De bliver ikke på fødderne
Fik varen hurtig men syntes måske at…
Fik varen hurtig men syntes måske at strik strømpen er lidt tynd
Der manglede mærke og beskrivelse med…
Der manglede mærke og beskrivelse med deklaration på tøjet. Alt i alt fremstod det noget lavere i kvalitet end antaget - ikke mindst sammenlignet med før pris.
Super godt “fodtøj” til begyndere.
Gode førstegangsfødende sko
Nem at bestille og hurtig levering.
Dejlig bløde første sko til mit barnebarn