Little Roastery Arvostelua 540

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 4/5 tähteä

De beste verse bonen van nl. Fijne website met smaakprofielen goed toegelicht. Enige dat het geen 5 sterren maakt is de prijzen. Ik begrijp dat je betaald voor kwaliteit maar ik kan het me simpelweg n... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Little Roastery is a small company with a soul. Their coffee selection might be not the biggest on the market but it's clear it has been carefully put together and will fullfill wishes of wide range o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Binnen het grote aanbod van koffiebranders bij Little Roastery uitgekomen en mijn bonen besteld. Vind de website zeer fijn en de uitleg bij de koffie sprak mij het meeste aan. De eerste levering ontv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De allerlekkerste koffie !! Ruime keuze, probeer pakketten, supersnelle levering. Punten spaarsysteem en een koffietest zodat je een goed advies krijgt als je voor de eerste keer iets besteld. Ko... Näytä lisää

1. Paahtimot

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Wij branden verse slow roasted koffie op bestelling.

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Super koffie en prima verzendservice

De koffie bestel ik al een behoorlijke tijd en is altijd weer vers gebrand en heerlijk. De fiets-service is snel, maar ook als het via pakket-service verstuurd wordt is deze snel genoeg.
Een echte aanrader voor de echte koffie liefhebber!

6. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Heerlijke koffie met een persoonlijke aanpak.

Little Roastery heeft erg lekkere koffie, het zijn aardige mensen met veel liefde voor hun vak en doen erg hun best om een persoonlijke maar ook professionele ervaring neer te zetten! Erg leuk dat ze binnen Amersfoort bezorgen op de fiets :).

4. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Bonen vers en goed gebrand

Ik bestel hier al een tijdje. Bonen vers en goed gebrand en niet weken oud zoals een ander uit de regio. Eenvoudig bestellen voor een goede prijs en word snel en vriendelijk op de fiets geleverd. Meestal heb ik wel iets negatiefs over een winkel maar hier kan ik dat gewoon even niet bedenken.

26. syyskuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

kleine hoeveelheden maken goeden cadeaus

Het mooie is dat de proefpakketen kleine hoeveelheden zijn en daardoor een goed cadeau zijn. De keuze van de soort proefpakketten is ook groot. ik heb de bonen ook cadeau gegeven en het was een succes. de bezorging is ook goed en snel

26. elokuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin