Lippa Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Købte en trådløs mikrofon, den virker uden problemer. Dog ville noget mere information omkring produktet måske have været nyttigt. F.eks. så kan du ikke sætte 2 stik i en Mac computer, da den fyl... Näytä lisää

Vores digitale fotoramme, som vi havde fået som gave, fungerede pludselig ikke - vi spurgte om det kunne være strømforsyningen og om vi kunne få sendt en anden. Svaret kom prompte - de sendte en ny... Näytä lisää

Fin service - jeg modtog i første omgang en brugt powerbank, men da jeg kontaktede dem skyndte de sig at sende en ny. Irriterende fejl for alle parter, men hurtig respons og hurtig afsendelse af ny po... Näytä lisää

Godt produkt og god kundeservice. Jeg købte en wifi-ramme til min mor. Da jeg ikke fik nogle opdateringer omkring min levering efter nogle, kontaktede jeg kundeservice. De forklarede, at pakken var bl... Näytä lisää

Lippa er et dansk brand, der specialiserer sig i elektronikprodukter til små priser. Hos os finder du et bredt udvalg af elektronik- og tech-produkter, du ikke finder andre steder – til priser, du helt sikkert ikke finder andre steder. Vi har nemlig fjernet en masse fordyrende led, så vi kan holde prisen helt i bund.

Erinomainen

God helpdesksupport.

6. tammikuuta 2025

Hej Ole

Tak for de 5 stjerner.
Glad for vi kunne hjælpe med produktet, så det hele spiller.

Tobias, Lippa.dk

Mulighed for hurtig afhentning af…

Mulighed for hurtig afhentning af produkt hvilket var godt. Dog lidt svært at finde stedet da der ikke var skiltet med firmaet/logoet.
Mailsystem er ikke helt oppe og køre og derfor lidt forvirrende.

Produktet virker som det skal og vi er glade for det.

27. tammikuuta 2025

Hej Maria

Mange tak for anmeldelsen.
Er glad for at produktet virker som det skal.
Du har helt ret i, at mailsystem ikke er oppe og køre 100% endnu - vi arbejder på sagen.
Tak for god feedback!

Alt var OK!!

30. joulukuuta 2024

Hej Vibeke

Dejligt at høre og tak for anmeldelsen!
Sig endelig til, hvis vi kan gøre noget, så det bliver 5 stjerner en anden gang!
Skriv endelig til Support@lippa.dk

Super godt web sted

Bare super hurtig service og god god behagelig aflevering -- forsæt i samme spor og I vil have meget tilfredse kunder 😊

29. marraskuuta 2024

Hej Jonna

Dejligt, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi gør vores bedste, og det er glædeligt når det kan ses og mærkes hos kunderne.

Tobias, Lippa.dk

Jef købte en mikrofon den virker men…

Jef købte en mikrofon den virker men den skal være inde for en vis rekevide og der er svært når vi skal interviewe folk

26. marraskuuta 2024

Hej Mikkel

Tak for de 4 stjerner.
Beklager, hvis den ikke har helt så lang rækkevidde som håbet.
Du er velkommen til at kontakte os på support@lippa.dk
Ønsker dig en god weekend.

27. marraskuuta 2024

Hej Lone

Mange tak for de 4 stjerner.
Lad mig endelig høre hvordan vi kan komme op på 5 stjerner - gerne på mail: support@lippa.dk
Ellers vil jeg blot ønske dig en god aften.

Tobias, Lippa.dk

Hurtig levering og virkelig gode…

Hurtig levering og virkelig gode natlamper. Dejligt med touch funktion. Det “hvide” lys kunne godt være en tand varmere synes jeg og det røde kunne være mere rødt. Det er nærmere lyserødt. Men ellers gode lamper

19. marraskuuta 2024

Hej Nadja

Mange tak for de 5 stjerner og de positive ord. Håber i er glade for lamperne, trods farverne ikke spiller 100% - men tæt på!
Husk i altid kan kontakte os, hvis der skulle være det mindste.
Ønsker jer en god weekend.

Misledende beskrivelse

Jeg har idag modtaget en ramme med beskrivelsen 'Lippa 10″ Frameo – Digital billedramme, træramme', og i produktbeskrivelsen står der ligeledes træramme. Det viser sig at billedrammen til en normalpris på 599 og tilbudspris på 479 er træLOOK, hvilket jeg synes er så misledende som noget overhovedet kan være.

Jeg har netop valgt denne website pga. trærammen, og er ikke interesseret i trælook.

Jeg har skrevet til deres support, og er meget spændt på deres feedback / håndtering af situationen.

26. marraskuuta 2024

Hej Caroline

Øv, det er meget beklageligt. Det er vores fejl - har opdateret både titel og beskrivelse, så det er mere retvisende.
Jeg har besvaret din mail, så vi kan finde en løsning.
Tjek venligst din indbakke.

SUPERSERVICE

SUPERSERVICE

Hilsen
Torben

18. marraskuuta 2024

Hej Torben

Mange tak for de 5 stjerner.
Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os!

8. marraskuuta 2024

Hej Ebbe

Mange tak for de 4 stjerner.
Dejligt vi kunne levere hurtigt.
Ingen er perfekte, men jeg er interesseret i hvad vi kunne gøre anderledes for at få den 5. stjerne - svar endelig her eller skriv til os på mail: support@lippa.dk
Ellers er det bare helt okay.

Håber at høre fra dig - ønsker dig en god dag.

Hurtig ved havelågen

Fantastisk hurtig ekspedition

11. lokakuuta 2024

Hej Brian

Mange tak for at dele din oplevelse. Dejligt vi kunne leve op en hurtig ekspedition.
Håber du bliver glad for dit køb - ønsker dig en god dag.

Tobias, Lippa.dk

Webshop der leverer den ønskede vare…

Webshop der leverer den ønskede vare hurtigt.
Med mindre noget går galt så man skal have fat i kundeservice er det vel alt man kan bedømme på.

5. elokuuta 2024

Hej Jonathan

Mange tak for de 5 stjerner - er glad for vi kunne levere hurtigt. Hvis der går det mindste galt, så kontakt os - så finder vi hurtigt en løsning.

Fantastisk hurtig levering

Fantastisk hurtig levering og fin nødradio.

12. heinäkuuta 2024

Hej Helle

Dejligt at du havde en god oplevelse - og mange tak for de 5 stjerner.
Vi ønsker dig en god sommer.

🇩🇰 hjemmeside 🇩🇰 Hurtig levering

Købte en multi nødradio med mange opladnings muligheder også til din mobil 👏🏼
Meget hurtig levering og gode vare til rimelige priser, handler gerne der igen.

8. heinäkuuta 2024

Hej Larsen

Tak for de 5 stjerner!
Er glad for du havde en god oplevelse hos os - håber vi ser dig på shoppen igen.
Ønsker dig en god sommer - forhåbentligt med lidt bedre vejr snarest!

Hej Snorre

Tak for de 5 stjerner - dejligt, at vi kunne leve op til forventningerne.
Ønsker dig en god sommer.

Hurtig levering. Ok vare til ok pris 😄

17. kesäkuuta 2024

Hej Niels

Tak for 5 stjerner - det er mere end ok for os! :)
Ønsker dig en dejlig sommer.

Hurtig levering, god service

31. toukokuuta 2024

Hej Frej

Dejligt, at du havde en god oplevelse hos os. Tak for at give os 5 stjerner.
Ønsker dig en god sommer.