Digger bildene , har har 9 i samlinga hittil og blir garantert flere 🥰❤️Pluss at jeg har kjøpt og gitt bort 5 bilder ellers 🥰 Og har flere venninner som har spurt hvor jeg har kjøpt de 😀og flere... Näytä lisää

Sidan eg kjøpte mitt fyrste bilde Gine i januar 2019, så har eg vårte hekta! Eg har kjøpt fleire bilde som skal få sin hedersplass i stua i mi fyrste sjølveigde leilighet ❤️ Eg har også kjøpt to pusle... Näytä lisää

Jeg har i flere år hatt lyst til å kjøpe noe av bildene deres. Men har ikke klart å velge for det er så mange fine 😍. Endelig bestemt jeg meg for et bilde ( vil nok bli flere etter hvert ) og jeg... Näytä lisää

Utrolig fine produkter dere har, jeg anbefaler dere til alle mine venner og kommer Garantert til å handle mere til dere. Men jeg har tenkt å kjøpe til alle mine 6 barnebarn, det blir litt dyrt for meg... Näytä lisää

1. Taiteilija
  2. Sisustusliike

Linn Wold er en norsk kunstner og grafisk designer, som gjennom sin særegne strek gir kunst til ulike hjem og interiørstiler. Basert på naturen, mennesker, delikate former og farger, skaper Linn unike print med sitt digitale tegnebrett. Med en stor lidenskap for tegning, design og kunst, begynte Linn, i 2013, å lage illustrasjoner til kunstplakater. To år senere, i 2015, ble Linn og hennes strek fanget opp på Instagram av noen interiørelskere, og det tok ikke lang tid før også forskjellige interiørbutikker fattet sin interesse for hennes kunst.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Her er min ordre Som du kan se så viste…

Her er min ordre Som du kan se så viste den at jeg godt kunne bestille uden den sagde begrænset men så lige pludselig bliver min ordre afbestilling og her er beviserne synes i skal blive bedre til jeres apps og I kan ikke bare undskylde den app skal da fungerer Hvis jeg skal være helt ærlig så synes jeg faktisk at det er jer der skal betale for ens vare hvis man får en afvisning hvor der så står at der ikke er begrænsetninger levering ikke efter fem minutter
Hvordan siger begrænset levering
Altså jeg er selvfølgelig ikke fået min levering og pengene har jeg skam men jeg synes det er for dårligt

3. elokuuta 2024
Linn Wold-logo

Vastaus yritykseltä Linn Wold

Hei Rie, det kan se ut som du har skrevet anmeldelse på feil bedrift, da vi ikke har fått noe ordre fra deg? Dette er en butikk som selger kunst fra Linn Wold, og ikke Wolt som det ser ut som du ønsker å gi anmeldelse basert på de andre anmeldelsene vi ser du har gitt. Vi hadde satt stor pris på om du kunne slette denne anmeldelsen da det går utover scoren vår ❤️

Topp service!!

Super service og så mye fint 🥹🫶👏
Har kjøpt en del kunst og noen rammer hos Linn Wold tidligere og nå, og alltid god service og forståelse. Også veldig gøy å følge dem på sosiale medier ❤️

8. marraskuuta 2023

Flotte bilder og kundeservice!

Har kjøpt flere bilder med ulike motiver, og er så fornøyd 🤩 Har også kjøpt de reflektfrie rammene deres! I tillegg strålende kundeservice da jeg mottok en reflektfri ramme med en sprekk i "glasset", de sendte en ny med en gang 😊👏🏼

15. kesäkuuta 2023

Fantastiske motiver!

Jeg har lett lenge etter motiver som man ikke kan kjøpe overalt og som ikke er i alle hjem! Her er det mange flotte motiver å velge mellom, rask levering og valgmulighet i størrelse på motiver og rammer! Anbefales på det sterkeste! Kjempefornøyd 🥰

24. heinäkuuta 2023