Det er det dårligste køb jeg nogensinde har købt . Materialet er forfærdeligt, kjolen skulle lægges sammen flere gange for ikke at være gennemsigtig, kan slet ikke bruges. Bluser der er kommet er de... Näytä lisää

Skuffende oplevelse Min mor købte en guldbelagt ring hos Linea Aarhus i maj, som jeg fik i juni. Desværre har ringen allerede efter kort tids brug mistet sin farve og er blevet meget grim.... Näytä lisää

Svindler firma! Varen bliver slet ikke afsendt, men de trækker pengene hurtigt. 3 uger senere påstår de, at de har sendt varen, men når jeg forsøger at tracke varen, melder postnord at de ikke kender... Näytä lisää

1,2

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,2

Kaikki arvostelut

106 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Humbug forretning

En måneds leveringstid. Endelig kom pakken MEN det var da det mest grimme og ubruglige tøj, det var slet ikke det samme tøj som på deres salgs materiale. Returnere tøjet kan man ikke, de vil give mig 15% i rabat og så må jeg beholde tøjet som ikke engang er til genbrug. 🤥🫣🥴

20. heinäkuuta 2026

Bestilte en badedragt den 22

Bestilte en badedragt den 22. Juni. Dagen efter var pengene hævet fra min konto, og jeg troede selvfølgelig at nu var varen på vej.
Jeg skulle på ferie i Spanien den 3. Juli, så det var i god tid jeg bestilte.
Badedragten kom ikke inden min ferie. Jeg skrev til dem flere gange, men fik besked på jeg bare skulle være tålmodig, den var på vej.
Måtte rejse på ferie uden min badedragt.
Varen ankom med DAO den 18. Juli.
Handler ALDRIG hos dette firma igen.

22. kesäkuuta 2026

Jeg bestilte en bluse og fik den efter…

Jeg bestilte en bluse og fik den efter lang tid. Det var den rigtige bluse i rigtig størrelse. Men jeg kunne have bestilt den nøjagtigt samme bluse på Shein til langt under det halve med gratis fragt. Det er jeg utilfreds med.

19. heinäkuuta 2026

Handel ikke på denne hjemmeside

Handel ikke på denne hjemmeside, først venter vi 4 uger på tøjet. Og da det kommer er det ikke det vi har bestilt. Og tøjet er så tyndt. Og ikke vær og bruge. Og kundeservice er elendig. Hold jer væk fra denne siden.

18. heinäkuuta 2026

Bestilte et dansk produceret…

Bestilte et dansk produceret sommerjakke, og efter forvirrende kommunikation for at annullere købet, fik jeg varen efter næsten 2 mdr. Det var ikke dansk, ingen stofoplysninger, ingen vaskeanvisning m.m. det var nærmest ja en et stykke stof. nu vil de refundere 15% men jeg kan ikke bruge jakken... retur til Kina? Det kalder jeg for bondefangeri... luk l.....!

17. heinäkuuta 2026

Efter nu at have ventet siden 12 juni…

Efter nu at have ventet siden 12 juni har jeg endelig modtaget min ordre,og det er har intet at gøre med det tøj jeg har betalt godt 450 kr for .De har føst tilbud 15% i refusion ,jeg har sendt 6 billeder og alle mulige beskrivelser,så tilbød de 25%.Så forlanger de igen en beskrivelse af tøjet.De skriver at der 30 dages tilbagebetaling garanti.De er så fulde af løgn så hold jer langt fra dem

Løgne

Det er Kinatøj. Der står "SP Linea" på ens konto. SP er typisk for forretninger der ikke har rent mel i posen. De har hævet pengene på min konto, men på deres egen hjemmesiden, står pakken ikke som afsendt, hvorfor de ifølge dansk lovgivning ikke må hæve pengene. Jeg kan kun opfordre alle til at lave indsigelse mod betalingen i deres netbank og spærre deres kort, så de ikke pludselig begynder at hæve penge fra ens konto i fremtiden! Ens penge er ikke spildt, men man skal lave en indsigelse!

Passer slet ikke støtrelsesmæssig

Passer slet ikke støtrelsesmæssig. Købt str. Xxxl, hvilket svarer til M
Tilbydes først 10% så 15% refusion da jeg henvender mig for at sende retur.
Pakken skal sendes til en adresse i Kina for egen regning. Og så eg du ikke 100% sikker på at få dine penge retur. Det er ren og skær fysk

13. heinäkuuta 2026

Bedrageri !!!!!!!!!!!!!!!!!! Der bliver jo tjent på mennesker , som ikke kan gennemskue fake hjemmeside !!!! Det burde meldes , er der nogle som vil hjælpe ?? De beholder jo penge fra folk som ikke ved bedre …

Godt nok det værste som jeg har oplevet !! De tjener jo på på mennesker som er godtroende , også mig selv. Tøjet eller hvad man har købt , er jo fra Kina , og ligner ikke billederne . Hvis man vil sende retur , så er der både de ene og andre regler , jeg fik først tilbudt 15 % og kunne beholde tøjet , det havde jeg da ikke lyst til , så skrev de at jeg kunne få 25 % … det godtog jeg , for ingen ved jo hvad det ville ske af fiks falder riget hvis jeg sendte tøjet retur !!!

16. heinäkuuta 2026

HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!!!!

HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!!!!
Jeg har købt nogen ringe som skulle være af noget godt kvalitets metal forgyldt…. Efter 14 dages brugt er de total skallet af og i stykker… men de skrev bare at min retur frist på30 dage fra jeg bestilte er udløbet…. Det viser bare som der er blevet skrevet meget om det sidste tid at deres firma slet ikke er dansk…. Og de skrev endda på annoncen at nogen af pengene gik til kræftens bekæmpelse….. føj et firma….. så håber ikke I vil støtte dem….

16. heinäkuuta 2026

Fup firma.handl aldrig der..

Købte varer udfra billedet efter en måned kom mine vare, det jeg så var ikke det jeg havde bestilt,det er det væreste jeg har været udsat for,kan de virkelig ikke få lukket den virksomhed, den svindler folk hen af en kant,troede selv den var dansk. Skrev til dem at det kunne da ikke tage en måned at få sendt når man bor i Jylland, men fik ingen svar,kun den samme klage om undskyld,har meldt det til Meta,de har lukket for deres annonce ,den var ikke efter deres regler. I skal klage alle stedet ,så vi kan få dem lukket.

Aldrig handel der

Ekstrem lang levering og total ubrugelige jakker fordi de var fyldt med fejl og forkerte syninger. Værre end Temu kvalitet. De vil så have man selv betaler returporto og selv står til ansvar hvis varen bliver væk i fragten. De vil maks refundere 25% hvis varen ikke returneres. Det er ren fup.

1. heinäkuuta 2026

Fup firma

Fup firma

Varerne (Temu bras) lever på ingen måde ikke op til billederne og man kan ikke returnere.

13. heinäkuuta 2026

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma. -100 %. Jeg bestilte en bluse i L men svarede mindst til en xxxl .selv til min mand der bruger xxl var den for stor til ham hvor ærmerne var 15 cm for lange.
På billede viser det en hør kvalitet - men det er en glat blank grim polyester og i øjenfaldende print - hvor der i teksten står diskret 😳
Leveringstiden var en månede.og ja pengene for blusen blusen trak de ved bestilling . Ja som jeg læste ser det ud til at varerne kommer fra en butik i Aarhus - men fis -det er jo fra Kina. Jeg køber ALDRIG der igen .

10. heinäkuuta 2026

Hold jer langt væk

Havde givet minus karakter hvis jeg kunne. En ren fuske virksomhed. Venter mange uger på varen, som på ingen måde lever op til forventningerne. Varerne er temu/shine varer. Hold jer langt væk fra dem.

3. kesäkuuta 2026

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili