Jeg er kommet gennem flere år i Lindevang Dyreklinik og er altid blevet mødt i mine bekymringer for min hund. Jeg oplever teamet som professionelle, kompetente og dygtige og ikke mindst med en enes... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har været fast kunde hos Lindevang i et års tid, og jeg kan kun anbefale dem igen og igen! Skønt personale der tager imod ejere og særligt dyrerne med kys hånd og nus, når man ved hvor mege... Näytä lisää
Peter Bangs Vej 40, 2000, Frederiksberg, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Lindevang Dyreklinik, og jeg kan varmt anbefale stedet til andre dyreejere. Personalet er imødekommende, professionelle og tager sig god tid til både dyr og ejer, så man føler sig tryg gennem hele forløbet.
Særligt vil jeg fremhæve Rebekka, som har hjulpet min kat. Hun er utrolig dygtig, grundig og samtidig mega flink. Hun forklarede tingene på en rolig og forståelig måde, og man kan tydeligt mærke, at hun virkelig brænder for sit arbejde og for dyrenes trivsel. Min kat blev behandlet med stor omsorg, og jeg følte mig i trygge hænder hele tiden.
Alt i alt en meget positiv oplevelse med høj faglighed, god kommunikation og en varm atmosfære. Jeg vil helt klart vende tilbage, hvis jeg får brug for hjælp igen, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Lindevang Dyreklinik – især til Rebekka.

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
Skønt personale der tager imod ejere og særligt dyrerne med kys hånd og nus, når man ved hvor meget de kære dyr kan frygte at komme til en dyrlæge.
Min kære staff pige er altid glad for at komme til dyrlægen og bliver forkælet med opmærksomhed og tages seriøst og bliver grundigt undersøgt ved hvert besøg.
Det søde personale spørger altid ind til status hos min hund og er søde at snakke med og vil altid tage syrerne i første række.
Når telefonen ringer forsøger personalet altid at imødekomme en evt stresset ejer og mødes i at finde en god løsning.
Jeg kan kun tale på mine egne vegne og anbefale dem helthjertet.
De værner om dyrerne og er hamrende dygtige til deres arbejde og ikke mindst at inddrage ejerne i det hele!

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
Jeg oplever teamet som professionelle, kompetente og dygtige og ikke mindst med en enestående empatisk og omsorgsfuld tilgang til min hund som elsker dem alle.
Hun har været igennem flere operationer og jeg har følt mig tryg ved at overlade hende i personalets kompetente hænder.
Tak til jer♥️

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
Jeg har desværre haft flere dårlige oplevelser hos denne dyrlæge.
I forbindelse med behandling med antibiotika blev jeg efterfølgende i tvivl om behandlingsplanen, da jeg ud fra tidligere erfaringer med lignende tilfælde forventede en længere behandling. Jeg savnede en mere tydelig forklaring, hvilket gjorde mig utryg.
Derudover blev jeg overrasket over, at der blev opkrævet konsultationsgebyr i den størrelsesorden i forbindelse med en tilbagevendende indsprøjtning, hvilket jeg ikke har oplevet andre steder.
Jeg havde også bestilt tid til negleklip til min kanin, men da jeg kom frem, var der ingen dyrlæge, og min tid var blevet flyttet til en anden dag uden, at jeg havde fået besked. Jeg kørte derfor forgæves. Det ville være ønskeligt, at ændringer i tider bliver meldt ud i god tid.
Jeg oplevede kommunikationen som kølig, og mine bekymringer blev ikke taget seriøst.
Samlet set har det ikke været en god oplevelse for mig som dyreejer.
Lindevang har svaret og her er min kommentar.
Jeg har en klar aversion mod dårlige dyrlæger og utilfredsstillende service.
Jeg har haft dyr hele mit liv – af mange forskellige slags – og har derfor opnået en betydelig erfaring. Desværre har jeg også mødt dyrlæger, som ikke lever op til det forventede faglige niveau, og I er blandt dem.
Når det gælder mine dyr, som betyder alt for mig, går jeg ikke på kompromis med kvaliteten af behandlingen.

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
Jeg havde en fantastisk oplevelse, fik en akut tid selvom det ikke er der hundende høre til, til to hunde som muligvis havde spist rottegift.
Personalet og dyrelægen var så dygtige og utrolig gode til at tage imod mig i min panik.
Kan kun anbefale dem som klinik!

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
Vi har gennem de sidste par år været hos Lindevang Dyreklinik, efter at vores tidligere dyrlæge lukkede. I løbet af den tid har vi mødt det meste af personalet, som alle er søde, imødekommende og meget tålmodige over for vores ellers ikke så dyrlægeglade hund.
Personalet er professionelle, lyttende og tager altid vores bekymringer alvorligt. Man føler sig tryg og godt taget imod, hver gang man kommer. Vi har kun haft gode oplevelser og kan varmt anbefale klinikken.

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
My vet is visiting here last 8 year and they had been quite professional and helpful.

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
I'm new to Denmark and did not yet have a veterinarian. My dog had blood in her urine and they were immediately able to treat her and manage my inability to speak Danish. They were very professional and warm and attuned to the stress that my dog and I both experienced with it. I've been so grateful to them for all that they've done!

Kom for at hente Fie.
Vil bare skrive tak, for at være den bedste dyrlæge for Fie igennem mange år og for at have taget dig så godt af os begge, i de år vi er kommet ved dig.
Olga er en utrolig dygtig og empatisk dyrlæge, hvor man ikke er i tvivl om hendes faglige ekspertise og mange års erfaring.

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
Vores oplevelse hos Lindevang Dyreklinik har desværre været både utryg og frustrerende. Det mest uforståelige er, at klinikken i deres tilbagemelding nu påstår, at vi ikke skulle have været interesserede i at få vores unghund diagnosticeret. Det er fuldstændig ude af trit med virkeligheden. Det eneste vi ønskede at “se an”, var en spytcyste, som dyrlægen selv vurderede kunne gå væk af sig selv – hvilket den gjorde. Alt andet søgte vi aktivt svar, udredning og forklaring på.
I dag er vores Melvin ikke længere her, og obduktionen har vist, at han havde en længerevarende hjerte‑/lungeormsinfektion. Jeg ønsker ikke at spekulere i årsagssammenhænge – det har jeg overladt til myndighederne – men det står for mig som hundeejer klart, at en række centrale spørgsmål om hans symptomer og forløb forbliver ubesvaret fra klinikkens side.
I stedet for at forholde sig til de spørgsmål, jeg igen og igen har stillet, forsøger klinikken nu at reducere hele situationen til en “kommunikationsfejl”. Jeg oplever et fravær af reel ansvarlighed og et fokus på bortforklaringer, fremfor at forholde sig til forløbet og de konkrete observationer, jeg har delt som bekymret ejer.
På den baggrund er sagen nu sendt videre til Fødevarestyrelsen, Forbrugerklagenævnet og domstolene. Det gør jeg ikke for drama, men fordi jeg ærligt ikke ønsker, at andre dyreejere skal stå i den samme oplevelse af manglende svar, manglende gennemsigtighed og manglende opmærksomhed på alvorlige symptomer.
Det her forløb har været utrolig hårdt, og jeg håber, ingen andre skal opleve det samme.
Tak for jeres svar. Jeg har dog behov for at korrigere flere af de forklaringer, I fremfører – både fordi de er faktuelt forkerte, og fordi de tegner et billede af et forløb, som ikke stemmer overens med den virkelighed, vi stod i.
1. “Vi fik aldrig muligheden for at undersøge dybdegående”
Det er ganske enkelt ikke korrekt.
Jeg har gentagende gange søgt hjælp og spurgt ind til symptomerne, og hver eneste gang blev bekymringer nedtonet eller afvist.
Det var ikke mig, der forhindrede udredning – det var jer, der undlod at iværksætte den, selvom der forelå flere symptomer, som burde have udløst yderligere undersøgelser.
2. Påstanden om hjerte‑lungeorm testen er usand
I skriver nu, at jeg “ikke anmodede om, at testen blev udført”.
Det er en lodret forkert påstand.
Vi blev aldrig spurgt, og vi blev aldrig tilbudt at få testen lavet – hverken på dagen, efterfølgende eller i forbindelse med halsproblemerne, halthed eller vægttabet.
At præsentere det som om, jeg fravalgte testen, er misvisende og ansvarsfralæggende.
3. “Ønske om at se tiden an” ved hævelsen
Det var jeres dyrlæge, der sagde, at vi kunne se tiden an, fordi hævelsen var faldet.
Jeg handlede på jeres anbefaling.
At få dette vendt til ejerens “ønske” er igen en uretfærdig forskydning af ansvar.
4. Mundhuleblødningen og påstanden om udebleven tid
Melvin havde en massiv, ustoppelig blødning fra tungen.
At insistere på sedation, samtidig med at man ikke kan tilbyde det samme dag, og derefter konkludere, at “ejer ikke bestilte tid” – er ikke et sagligt argument.
Når en hund bløder akut, forventer man en akut indsats. Jeg står ved, at jeres håndtering var utilstrækkelig.
5. Vægttabet blev nedtonet – på trods af tydelige symptomer
Melvin tabte sig 1 kg på kort tid, og I afviste det som uproblematisk og anbefalede blot “ad libitum foder”.
Det er nu dokumenteret, at han var alvorligt syg.
Vægttab er et klassisk advarselstegn – og det blev ikke taget alvorligt.
6. Den bristede tarm
Melvin døde som følge af bristning i tarmen efter et sygdomsforløb med flere symptomer.
At reducere det til en “case, der ikke gik som ønsket” er for mig dybt mangelfuldt.
Der var adskillige muligheder for udredning – ingen blev grebet.
7. Dokumentation sendt til Fødevarestyrelsen
Det er helt fint, at sagen undersøges videre.
Jeg står fuldt inde for alt, hvad jeg har skrevet – både her, i vores korrespondance og i den klage, jeg har indsendt.
Jeg har intet at skjule og intet at fortryde.
Mit eneste ønske er, at ingen andre dyr skal igennem det Melvin var igennem.
Jeg har fuld forståelse for, at dette er en svær sag for jer – men det ændrer ikke på, at vores oplevelse er reel, dokumenteret og dybt tragisk.
Min anmeldelse står ved magt.
Melvin fortjente bedre.

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
Jeg valgte klinikken fordi vi bor tæt på, og det var det bedste valg!❤️ Min kat havde lidt af en rough start med noget øjenbetændelse, Emma var utrolig hjælpsom hver gang jeg ringede (og jeg ringede mange gange😬). Meget nem kommunikation, meget forstående personale, Pepper har det fantastisk nu og er kommet i den rigtig behandling .
Tusind tak for jer! ❤️

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
vores kat blev steriliseret og chippet
yderst tilfreds med service fra start til slut
alt var som aftalt og yderst professionel personale
lige fra bookning til aflevering og udførelse samt afhentning og forklaring ang. hvad der er sket
og div bivirkninger og hvad vi skulle være opmærksom på
vil helt klart anbefale dette sted til mange andre
og vende tilbage med flere dyr

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
Jeg må desværre tilslutte mig de øvrige anmeldelser om ekstremt dyre undersøgelser uden indikation. Jeg var den 4. september 2025 inde på klinikken sammen med min voksne datter og hendes hundehvalp på 3 måneder, som hun var bange for kunne have blærebetændelse, fordi den tissede lidt mere end normalt. Hun ville derfor gerne have taget en urintest på den. Uden nærmere information om indikation eller pris blev det tilkendegivet fra klinikken: "Vi tager lige en blodprøve nu". Dyrlægen var ikke selv til stede, da en ung kvinde tilkendegav dette og derefter tog blodprøven. Dyrlægen havde forinden tilset hunden og nævnt flere muligheder, som måske kunne foretages på sigt, hvis urinprøven ikke viste noget, men intet konkret her og nu. Prisen for blodprøven viste sig at være 3.635 kr.! Der kom intet ud af testen, bortset fra at dyrlægen mente, at den kunne tyde på, at hvalpen havde orm - som de så også gerne ville tjekke den for. Den samlede pris for konsultationen, hvis vi også ville have en urintest og afføringstest, ville blive 4.888 kr., hvorfor vi takkede nej til yderligere. Der er tale om en glad og frisk hundehvalp, som spiste godt, havde normal afføring og var feberfri, hvorfor der efter min opfattelse ingen som helst indikation var for en så omfattende blodprøvetest, som vi heller ikke havde bedt om eller var bekendt med, at klinikken ville foretage. I en efterfølgende dialog har klinikken oplyst, at de mente, at der var grundlag for blodprøven, fordi de syntes, at hvalpen så "lidt tynd" ud. Det kan undre, at de i så fald ikke spurgte ind til, hvor meget mad hvalpen fik at spise, da jeg direkte gav udtryk for bekymring for, om den ration, hvalpen fik, var stor nok, og at det måske var fordi, den var sulten, at den var begyndt at drikke lidt mere vand. Dertil kommer, at det i konsultationen blev konstateret, at hvalpen havde taget 200 gram på siden sidste konsultation - på samme klinik ifm. vaccine og hvor klinikken ikke havde fundet anledning til bekymring - hvilket ifølge det oplyste var indenfor normalen. Hvalpen var derudover blevet undersøgt af en dyrlæge i Silkeborg, før min datter købte den, som havde sagt god for dens tilstand, hvilket også blev nævnt overfor dyrlægen i forbindelse med konsultationen. Efter hvalpen er begyndt at få en lidt større portion mad, har den allerede taget lidt på - og har tydeligvis heller ikke blærebetændelse, som vi jo så aldrig fik den testet for.

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
Emma udviste stor professionalisme og samtidig en varm og empatisk tilgang, der betød meget for både os og vores kat. Hun skabte tryghed i en svær situation, og vi er meget taknemmelige for hendes indsats.
En fornøjelse at komme hos Jer.
Olga og Emilie var virkelig søde samt kærlige og jeg følte mig meget tryg ved at efterlade min lille kat hos dem. De fandt ud af hvad der var galt og gennem deres rådgivning har min lille kat fået det godt igen.
Mange tak :)
KH Alan og Figaro
Hver gang man kommer ned i klinikken så venter man minimum 10-20 min på at komme til. Sidst jeg kom var der ingen der tog imod mig eller sagde hej. Jeg sad i 15 min og ventede med en meget nervøs hund som er bange for dyrlæger. Jeg har følelsen af at de bruger langt mere tid foran computeren end de gør på patienter. Jeg spørger dem om de har set at jeg er her og at jeg havde tid for 15 min siden, hvortil hun svarer at jeg skal komme tilbage om 15 min. Vi kommer så ind efter 30 minutters ventetid, og der får min hund et sundhedstjek uden at dyrlægen siger noget som helst til mig. Jeg skal selv spørge ind til diverse ting og der bliver svaret meget kort. Dette er ikke første gang at vi har den oplevelse, og jeg måtte finde en anden dyrlæge efterfølgende fordi jeg ikke følte at hun tjekkede min hund som hun burde. Jeg stod tilbage uden at vide hvordan min hund har det. Jeg kender flere som har haft dårlige oplevelser i klinikken og hvis man elsker sit dyr, så vil jeg anbefale en anden klinik
Olga har været dyrlæge for min 15 år gamle kat Chili igennem de sidste ca. 10 år. Så jeg har været en del i klinikken. Med tiden har jeg fået kæmpe respekt for Olga, men også for de øvrige dyrlæger og assistenter, der arbejder der. Olga er venlig og ordentlig. Når man lige skal lære Olga at kende, handler det om, at hun ikke bare snakker for at snakke, eller taler én efter munden. Hun er dybt professionel og fokuseret, og man kan være sikker på, at ens dyr får den bedste behandling. Hun laver de nødvendige forundersøgelser, såsom blodprøver, mm, før hun stiller diagnosen. I mit tilfælde har hendes diagnoser hver gang ramt plet.
Senest handler det om, at Chili på sine gamle dage har fået en tandkødssygdom, som ud over smerter i munden forårsagede en bihulebetændelse . Olga har i den forbindelse lavet nogle meget vanskelige og langtrukne tandoperationer og rodbehandlinger, som alle er gået over al forventning.
På et tidspunkt nøs han overdrevet meget og og led virkelig under det. Olga foreslog mig at prøve med at undgå kyllingekød, da han kunne have udviklet en allergi overfor fibrene i fjerkræ. Efter 5 dage uden kyllingekød forsvandt allergien fuldstændig, og jeg fik min gode gamle glade kat igen.
Jeg har de senere år troet et par gange, at der måske ikke var så længe til, at min kat skulle have fred, men efter to omgange tandudtrækninger har han genvundet sit gamle legesyge og kælne sind.
Man siger, at en kat har ni liv, men det har den kun, hvis man har en dygtig dyrlæge. Og det er Olga. Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg er dybt imponeret over hendes høje faglighed. Og naturligvis dybt taknemmelig.
Det var fredag og min dygtige dyrlæge på Frederiksberg Alle havde lukket men Lindevang dyreklinik var åben. Jeg ville have Charlie checket fordi han opførte sig underligt, hængende hale, ly under sofaen, spiste og drak ikke.
I stedet for at undersøge ham grundigt med temperatur og andre indikationer, så valgte Olga med det samme at tage blodprøve med diverse komplicerede tests. Hvad var indikationen for dette??
Måske en regning på 3.750 kr😠

Vastaus yritykseltä Lindevang Dyreklinik
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.