Ik bestelde een jurk, denkende dat die uit Nederland kwam. Blijkbaar een verborgen site vanuit China, jammer. De maten zijn dus redelijk klein. Qua verzending geen opmerkingen, ik kreeg een volglink e... Näytä lisää
i orderd in June, automated email soon as you order thanking you etc. goods came late or slow, nothing like advertised. awful. they dont respond, reported them through my Credit card company. name... Näytä lisää
Nav Instagram reclame sloffen besteld (eerlijk gezegd dacht ik dat het via De Linda was) niet goed opgelet en tot op heden geen sloffen geleverd gekregen. Geen telefoonnummer op de site en de mail bou... Näytä lisää
Twee vesten besteld als maat L besteld XL gekregen. De kwaliteit is verschrikkelijk. Acht weken moeten wachten op mijn bestelling en twee vesten voor de prullenbak. Ben er gewoon ingetuind. Oplicht... Näytä lisää
Let op oplichters!!!
Wat een oplichting is dit. Chinese troep hartstikke nep en nep bedrijf. Snap sowieso niet dat deze troep door de douane komt. Aangifte gedaan bij de politie van oplichting en fraude. Dit moet toch niet mogelijk zijn hier in nederland met al die regels en wetten. Wees gewaarschuwd mensen
Oplichting
Wat een troep is dit. Geen geld terug, wat wel op de site staat!!!!
Oplichting. Nooit kopen hier
Zeer slecht
Zeer slecht, artikelen komen China en zijn nep!!!
Oplichters!!!
Oplichters!!!! Ze verkopen ook onder de naam “ Winkeltje van Linda” een klein familiebedrijf met een beoordeling van 4.8/5. Ik snap niet dat dit niet verboden is in het Nederland met zoveel wetten en regels. Echt schandalig.
Idd brol
Idd, brol,basketters van zogezegd tommy hilfiger gekocht maar het zijn hilfion. Plastic en gezonden via China.
Daar moet toch iets gedaan worden. Misschien deze site blokkeren?
Wat een oplichterij
Wat een oplichterij! Doe zich voor als een winkel van DE Linda. Maar het is goedkope zooi uit China!!! Had ik dit maar eerst gelezen🙈
Oplichters zijn het!!
Oplichters zijn het!!! Spullen komen uit China dus vreselijk kwaliteit terwijl ze met echte advertenties maken. Zeggen ook retour beleid te hebben en in Nederland te zitten! Allemaal niets van waar! Zulke sites moeten gelijk verwijderd worden!
Dit is pure OPLICHTERIJ
Dit is pure OPLICHTERIJ, schandalig. Ik hoop dat iemand dit kan stoppen, schandalig . Koop daar niks aub !
ik kreeg een email van packagedelivery…
ik kreeg een email van packagedelivery ik had schoenen besteld de track and trace met nummer klikte ik op en kreeg een waarschuwing dat deze site geblokkeerd was. Ik weet nu niet meer wat ik moet doen ik durf er niet meer op te klikken.
En als je zo je geld moet verdienen om mensen op te lichten is triest, vooral mensen die het al niet breed hebben. Ik hoop dat ze gestraft worden zo niet op aarde dan wel in het hier na maals.
Product nooit geleverd!
Product niet geleverd en klantenservice niet bereikbaar… Geld kwijt dus!
eind december een trui besteld maar nog…
eind december een trui besteld maar nog steeds niets ontvangen al 2x gemaild dat ik mijn geld terug wil maar ze reageren niet
ik heb op 27 december een trui besteld
ik heb op 27 december een trui besteld, wij zijn nu reeds 17 februari. Reeds 2 maal mail gestuurd, doch geen antwoord mogen ontvangen. Bedrog !!!!!!! Moest wel betaald worden bij bestelling.
30 december 2022 een winterjas besteld
30 december 2022 een winterjas besteld. In februari 2023 nog steeds niet ontvangen. Al een paar keer mail gestuurd. Geen antwoord gekregen. Reageren niet. Dus gewoon oplichting. Zou er niet bestellen
Oplichters
Oplichters, doen alsof ze een betrouwbaar bedrijf zijn, maar kwaliteit is minder als 1 ster. Retour sturen kun je vergeten!!
Dankzij de revieuws niet ingetrapt…
Dankzij de revieuws niet ingetrapt wilde bh’s kopen maar nadat ik hier zo slecht over ze las niet gedaan.
Lang leve de revieuws.
Ook ik ben de pineut
Ook ik ben de pineut. Kersttrui gekocht die op de reclame op FB er heel goed uitzag. De trui kostte 40€. Het lijkt een Nederlands bedrijf maar het komt idd uit China. De kwaliteit is echt vreselijk, zelfs te fout voor een foute kersttrui. Ik wil retourneren maar ik krijg geen gehoor.
Twee vesten besteld als maat L besteld…
Twee vesten besteld als maat L besteld XL gekregen.
Ben er gewoon ingetuind. Oplichters zijn het en maken reclame onder een Hollandse naam Lindenmode Amsterdam.
Niks kopen daar dus.
Slechte kwaliteit en de prijs s veel te…
Slechte kwaliteit en de prijs s veel te duur.
Retourneren is slecht geregeld
Advies nooit iets kopen
Eigelijk een min 1 ster
Eigelijk een min 1 ster. Helaas kan je dat niet invullen
Dacht dat het een winkel in nl was blijk het in China te zitten.
Jas xl gekocht maat veel te klein..blijkt een Chinees maat te zijn. opzich wel een mooie jas.
wat een oplichters.
Op site staat binnen 24 uur reactie op een berich dat je naar ze stuurt. Niet dus!
Zeer misleidende reclame via Facebook.
Oplichters uit China
Het is dat je een ster moet geven. Maar dit is nog geen een ster waard. Het is een oplichters bende in China. Ze plaatsen steeds misleidende advertenties onder verschillende namen. Helaas was ik er ingestonken. Je krijgt goedkope zooi en aan retourneren en terugbetalen doen ze niet aan
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.