LIMIT-LESS Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fuldstændig professionel og høj service af Victor og hans DJ, Jesper. Vi havde en fantastisk aften til vores bryllup, hvor Jesper spillede alle gæsterne op til dans, styrede ønsker mv. helt perfekt. 5... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

LIMIT - LESS har leveret lys, lyd og sceneudstyr til det netop afholdte Prophecy Festival. Og det har igennem hele processen været en meget positiv og tryg oplevelse. Victor fra LIMIT - LESS... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super dygtig DJ. Han var god til at finde det musik, der passede til vores aldersmæssigt blandede selskab, alle fik noget at danse til. Vi bestiller ham meget gerne igen.

Saanut 5/5 tähteä

Super god oplevelse. Vi skulle bruge DJ's i forbindelse med flere arrangementer med geografisk spredning. Der var god indledende dialog og forståelse for ønske til de forskellige DJ's. Alt forløb smer... Näytä lisää

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde en kanon aften med LIMIT-LESS

Vi havde en kanon aften med LIMIT-LESS. De spillede til vores afslutningsfest i Ribe Boldklub, og kørte med musik der passede til stemningen hele aftenen. Der var noget til de yngre senior-spillere, samt en masse musik til de ældre senior-spillere. Jeg kan varmt anbefale dem, til et arrangement, hvor der skal fart på!

1. marraskuuta 2025

Hej Gustav,

Tusind tak for din anmeldelse!🤩

Vi er glade super for at i var tilfredse med musikken og at aftenen blev til en kanon afslutningsfest🥳

Vi ser frem til endnu flere gode afslutningsfester for jer i Ribe Boldklub🙌

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!

Vi bruger limitless til vores gymnasie fester, og det kommer vi ikke til at ændre.

Limitless har styr på alt, vi skriver bare hvor, hvad og hvornår og så har de styr på resten.

Der er med garanti altid når de kommer og sørger fra alt fra lyd, lys og en stemningsmusik som passer præcis til det arrangement vi holder.

Der er også altid styr på alting hvis vi får en kunstner eller lign.

Alt i alt, hvis i skal bruge en dj har i fundet det rette sted

16. lokakuuta 2025

Hej Ejner!

Tusind tak for de flotte ord🙏

Det betyder virkelig meget for os at høre, at i er så glade for samarbejdet – vi kan kun sige i lige måde!

Vi er meget glade for at i valgt os og at vi kan være med til at skabe de fedeste rammer til jeres gymnasiefester🥳

Vi ser frem til endnu flere gode fester i fremtiden!🤩

Saanut 5/5 tähteä

En af de bedste fester i mit liv

En virkelig sød og rar fyr, med en masse god musik i lommen! Limit-less var med til at gøre min fødselsdagsfest til en af de bedste i verden! Kan klart anbefale, hvis man vil have en virkelig fed fest, med god musik og effekter!

13. elokuuta 2025

Hej PalleSwag!

Tusind tak for din anmeldelse🙏 Vi er super glade for at høre at vi kunne være med til at løfte din fødselsdag, til lige det du ønskede!🤩

Vi glæder os til at være en del af din næste fest 🥳

Saanut 5/5 tähteä

Generelt bare en god oplevelse på alle…

Generelt bare en god oplevelse på alle fronter. God kommunikation mellem parterne og så var der ikke en finger og sætte på musikken som passede perfekt til temaet til festen.
En klar 5 stjerner herfra!

13. syyskuuta 2025

Hej Magnus!

Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Det betyder meget for os at høre, at du var tilfreds hele vejen igennem med det vi leverede hos LIMIT-LES 🤩

Super god oplevelse med LIMIT-LESS,

Super god oplevelse med LIMIT-LESS,
De leverede “varen” og der var ikke en finger at sætte på deres lyd og lys !
Fleksibel service de tilrettede sig efter vores behov - kæmpe anbefaling herfra !

1. marraskuuta 2025

Hej Levi!

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Det betyder meget for os at høre, at din fest blev lige som du havde håbet og alt spillede!🤩

God dj

God dj, opfyldte alle ønsket og behover. Godt udstyr og god musik hele aftenen! Kan anbefales

3. marraskuuta 2025

Hej Johanne,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!🙏

Det betyder meget for os at høre, at i var tilfredse med både musikken, udstyret, og at aftenen forløb, som i havde håbet.🥳

Super god DJ

Super god DJ som spillede lige det musik der passede til vores publikum. Kun roser herfra. Bodega Dragonen i Give

18. lokakuuta 2025

Hej Anette!

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Det betyder meget for os at høre, at jeres arrangement blev, som I havde håbet – og at musikken sad lige i skabet! 🤩

Vi glæder os til at være en del af jeres næste arrangement! 🥳

Saanut 5/5 tähteä

Tak til LIMIT-LESS for god musik 🎤🪩Top…

Tak til LIMIT-LESS for god musik 🎤🪩Top karakterer herfra👌
Som spillede til 50 års fødselsdag💃🕺 Dansegulvet var fyldt hele tiden og stemningen var i top. Tak for festen 🎉🥳

7. kesäkuuta 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Vi er super glade for, at musikken og stemningen ramte plet – og at dansegulvet var fyldt hele aftenen✨
Tak fordi vi måtte være en del af festen! 🥳

Fantastisk DJ

Fantastisk DJ – kæmpe anbefaling!
LIMIT-LESS leverede den perfekte stemning til vores fest! Super professionel, god til at læse publikum og spillede de fedeste mix hele aftenen. Dansegulvet var fyldt, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre DJ. Tusind tak – vi vil helt klart booke dig igen 🤩😅🙌

12. syyskuuta 2025

Hej Katrine,

Tusind tak for de flotte ord 🙌🤩
 Det betyder virkelig meget for os at høre, at I havde en god oplevelse, og at dansegulvet var fyldt hele aftenen! 💃🕺
Vi er super glade for at have været med til at skabe en uforglemmelig fest – og vi glæder os allerede til at spille for jer igen!

Bare god lyd på drengen

Bare god lyd på drengen

Kan i højeste grad anbefales. Det havde ikke været den samme aften uden bidraget fra LIMET-LESS.

5. heinäkuuta 2025

Hej Mikkel,
Tusind tak for din anmeldelse! 🙌 Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse med LIMIT-LESS - Vi ser frem til at levere "god lyd på drengen" igen😉

Saanut 5/5 tähteä

Har oplevet LIMIT-LESS til flere…

Har oplevet LIMIT-LESS til flere fester, og kan kort sagt sige: “det spiller bare hver gang”.
Med et godt og bredt musikudvalg, der holder festen kørende, humøret højt og generelt set bare sørger for, at det hele kører🚀
Alt i alt en klar anbefaling🤩

8. marraskuuta 2024

Hej Hjalte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser med LIMIT-LESS gang på gang. Vi brænder for det, vi laver, så det er fedt at få bekræftet, at vi også gør det godt!🙏

10/10 oplevelse.

10/10 oplevelse.
Festen blev lige som jeg forventede, stor ros til Limit-Less. Musik, lys, stemning - det hele spillede.
Super god korrespondance i forhold til mine forventninger og hvad der blev tilbudt.
Jeg vil helt klart bruge Limit-Less igen næste gang jeg skal holde en fest:)

22. helmikuuta 2025

Hej Mikkel,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Det betyder meget for os at høre, at festen blev præcis, som du havde håbet, og at vi kunne leve op til dine forventninger. 🤩

Saanut 5/5 tähteä

Min oplevelse med LIMIT-LESS var helt…

Min oplevelse med LIMIT-LESS var helt fantastisk! De var super professionelle og hjælpsomme gennem hele processen. Fra planlægning til selve festen var de imødekommende, engagerede og sørgede for den perfekte stemning. Musikken, lyden og lyset var spot on, og dansegulvet var fyldt hele aftenen.

LIMIT-LESS brænder virkelig for det, de laver, og det kan mærkes! Hvis du vil have en uforglemmelig fest med de bedste DJs, så kan jeg varmt anbefale dem.

24. maaliskuuta 2025

Hej Mathias,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!🤩 Det gør os virkelig glade at høre, at du havde en god oplevelse med LIMIT-LESS til din fest.🥳
Tak fordi du deler din oplevelse – og for de varme anbefalinger!

Vi håber, at vi i fremtiden får lov til at skabe endnu flere uforglemmelige fester for dig.🔥

Altid musik til stemningen

Altid musik tilpasset den ønskede stemning!
Har haft Limit-Less flere gange både til gymnasiefester men også til private arrangementer. Altid godt udstyr, og musik der passer til den ønskede stemning!

21. helmikuuta 2025

Hej Valdemar,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er super glade for at høre, at du har været tilfreds med de gymnasiefester og private arrangementer, vi har været med til at afholde. 🥳

Vi ser frem til at være med til mange flere fester i fremtiden! 🤩

Saanut 5/5 tähteä

LIMIT-LESS spillede til en fest jeg var…

LIMIT-LESS spillede til en fest jeg var til. Lyd og lys var top og han læste sit publikum og fandt den helt rigtige musik så flest muligt kom ud at danse 😊

10. elokuuta 2024

Hej Sune,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er super glade for at høre, at din oplevelse med LIMIT-LESS har været god🙌

Vi håber på at være med til endnu flere fester fremover! 🤩

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin