Sinds we met onze woningrenovatie zijn…
Sinds we met onze woningrenovatie zijn begonnen, ben ik op jacht naar wandlampen die er niet uitzien alsof ze in een kantoor of een ziekenhuis thuishoren. We wilden iets voor de hoofdslaapkamer dat minimalistisch en chic was, maar nog steeds functioneel genoeg om s avonds echt bij te lezen zonder de ander te verblinden. Een vriendin die onlangs haar appartement heeft gedaan, noemde dit merk en zwoer bij hun LED-kwaliteit, dus ik dacht: ik waag het erop. Het bestelproces was eigenlijk een van de soepelste onderdelen van onze hele renovatie, wat veel zegt gezien de nachtmerrie die de rest ervan is geweest. Ik had een snelle vraag over het dimbereik, en hun support antwoordde daadwerkelijk met een behulpzaam antwoord. Toen ze aankwamen, was de matte afwerking zo glad en ik zag meteen dat ze niet elke vingerafdruk zouden laten zien zoals die glanzende dingen doen. Installatie verliep soepel en we hoefden niet eens een elektricien te bellen omdat de instructies gewoon in begrijpelijk Nederlands waren geschreven. De manier waarop het licht tegen de muur diffundeert is gewoon perfect, het creëert deze zachte gloed waardoor de hele kamer zoveel meer ontspannend aanvoelt. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een review voor een product heb achtergelaten, maar het is tegenwoordig gewoon zo zeldzaam om een product te vinden dat de hype echt waarmaakt.
24. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu