Lights Studio Arvostelua 16

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

I was pleased with the build quality

I was pleased with the build quality: everything arrived in perfect condition, without any scratches or loose parts. It was packaged meticulously, so there's no need to worry about fragile parts. The delivery was also excellent—the courier even delivered the order slightly ahead of schedule. A special thanks to customer support for helping me choose the right model.

11. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Eindelijk een zonnelamp gevonden die…

Eindelijk een zonnelamp gevonden die niet na vijfenveertig minuten de geest geeft bij deze winkel! Omdat we geen stopcontacten buiten op ons terras hebben, leefden we al twee jaar in het pikdonker, en ik werd het zo zat om een telefoon-zaklamp te gebruiken om alleen maar naar de kliko te lopen. Ik heb de goedkope zonnelampen van de supermarkt geprobeerd en die zijn gewoon totale troep. Mijn ervaring met deze grondspots van de Lights Studio is echter totaal anders geweest. Ik heb ze ongeveer een maand geleden in de plantenbakken gezet en ze hebben drie enorme stormen en een paar ijskoude nachten overleefd zonder een krimp te geven. ze gaan elke avond als een uurwerk aan en het licht is zoveel verfijnder dan ik ooit had verwacht van solar technologie. Het resultaat is dat onze tuin er nu uitziet als een echte kamer, en het heeft het hele huis ook veiliger doen aanvoelen. ik hoef me geen zorgen meer te maken over struikelen over de drempels en het heeft geen cent toegevoegd aan mijn energierekening. Echt een briljant product en ik ben oprecht onder de indruk van de bouwkwaliteit.

26. helmikuuta 2026

Zonal lamp

4. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik dacht eigenlijk dat dit weer van die…

Ik dacht eigenlijk dat dit weer van die goedkope plastic troep zou zijn die er goed uitziet op fotos maar als speelgoed aanvoelt zodra je het vasthoudt, want dat is me eerder overkomen. Ik was op zoek naar een nachtlampje dat minimalistisch is en past bij de esthetiek van mijn kamer en om een of andere reden kon ik niets vinden dat ik leuk vond totdat ik deze winkel ontdekte. Ik zag het model met de geïntegreerde oplader op de site en dacht dat het een gokje waard was, ook al was ik bang dat de oplaadsnelheid ruk zou zijn. De verrassing kwam op het moment dat ik het uit de doos haalde, want het gewicht van de metalen basis is echt zwaar met geweldige kwaliteit. Het voelt niet als dat goedkope aluminiumfolie spul, het is een serieus stuk design. ik legde mijn telefoon gewoon op de basis en hij begon meteen op te laden door mijn dikke hoesje heen, geen gedoe met uitlijnen of wat dan ook. Het echte voordeel is gewoon hoe netjes mijn kamer er nu uitziet zonder drie verschillende snoeren die van de zijkant van het bed hangen. Het licht is dit prachtige warme amber dat perfect is om tot rust te komen, en ik merk dat ik niet hoef te knijpen met mijn ogen wanneer ik probeer te lezen voor het slapengaan. het is oprecht een van die zeldzame aankopen waarbij je het gevoel hebt dat je echt meer hebt gekregen dan waar je voor betaald hebt.

27. maaliskuuta 2026

Ik zal niet liegen

Ik zal niet liegen, ik was een beetje sceptisch over het online bestellen van een hoogwaardige lamp zonder deze eerst in het echt te zien. Meestal zijn de fotos bewerkt om er beter uit te zien dan het eigenlijke product, en ik was bang dat de Icarus lichtgewicht of als plastic aan zou voelen zodra ik hem eenmaal in mijn handen had. Toen hij aankwam, was het eerste wat me opviel het gewicht van de doos. Het was duidelijk dat dit geen goedkoop materiaal was. De afwerking is zo glad en de installatie kostte me ongeveer twintig minuten omdat de instructies daadwerkelijk geschreven waren door iemand die weet wat hij doet. Het is zon opluchting om een merk te vinden dat precies levert wat ze op de website beloven. De lichtkwaliteit zelf is hier echter de echte ster. Het creëert deze scherpe maar uitnodigende gloed die mijn eethoek volledig heeft getransformeerd van een saaie kamer naar een plek waar ik ook echt tijd wil doorbrengen. Mijn vrienden hebben allemaal opgemerkt hoe modern het eruitziet, en ik had niet blijer kunnen zijn met het resultaat. Ik denk niet dat ik ooit nog terugga naar de grote ketens voor mijn verlichting.

3. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Sinds we met onze woningrenovatie zijn…

Sinds we met onze woningrenovatie zijn begonnen, ben ik op jacht naar wandlampen die er niet uitzien alsof ze in een kantoor of een ziekenhuis thuishoren. We wilden iets voor de hoofdslaapkamer dat minimalistisch en chic was, maar nog steeds functioneel genoeg om s avonds echt bij te lezen zonder de ander te verblinden. Een vriendin die onlangs haar appartement heeft gedaan, noemde dit merk en zwoer bij hun LED-kwaliteit, dus ik dacht: ik waag het erop. Het bestelproces was eigenlijk een van de soepelste onderdelen van onze hele renovatie, wat veel zegt gezien de nachtmerrie die de rest ervan is geweest. Ik had een snelle vraag over het dimbereik, en hun support antwoordde daadwerkelijk met een behulpzaam antwoord. Toen ze aankwamen, was de matte afwerking zo glad en ik zag meteen dat ze niet elke vingerafdruk zouden laten zien zoals die glanzende dingen doen. Installatie verliep soepel en we hoefden niet eens een elektricien te bellen omdat de instructies gewoon in begrijpelijk Nederlands waren geschreven. De manier waarop het licht tegen de muur diffundeert is gewoon perfect, het creëert deze zachte gloed waardoor de hele kamer zoveel meer ontspannend aanvoelt. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een review voor een product heb achtergelaten, maar het is tegenwoordig gewoon zo zeldzaam om een product te vinden dat de hype echt waarmaakt.

24. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb de HADES loftlamp besteld nadat…

Ik heb de HADES loftlamp besteld nadat ik hem bij mijn broer had gezien, omdat ik zo jaloers was op hoe hij eruitzag in zijn eetkamer.
Ik verwachtte dat het een nachtmerrie zou zijn om te installeren omdat onze plafonds een beetje scheef zijn, maar de beugel was echt van goede kwaliteit en hij hing zonder enig gedoe op.
Het is zon opluchting om een lamp te hebben die echt fel genoeg is om te zien wat je eet, maar nog steeds die warme, designer vibe heeft waardoor het huis sjiek aanvoelt.
De levertijd was ook prima, kwam twee dagen nadat ik op bestellen klikte aan in Helmond en de verpakking was praktisch kogelvrij. Ik kom zeker terug voor de outdoor solar spots zodra de tuin klaar is.

25. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Overvej grundigt om du vil handle her

Flot hjemmeside, og det er også det eneste positive at sige. Bestilte tæppe, men det kom fra Kina i en noget anden visning end på billedet. Vi prøvede at returnere, men vi skulle sende produktet retur til Kina for egen regning, som kostede 520 kr. Produktet kostede 470 kr. (det fremgår IKKE i betingelserne at det skulle sendes ud af EU, hvilket ikke er lovligt). Der blev tilbudt nedslag i prisen - men vi vil jo ikke have produktet, da det er Kina-bras. Vi kommer til et køre en klagesag igennem Forbruger Europa under EU.

23. helmikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Lever overhovedet ikke op til det de…

Lever overhovedet ikke op til det de beskriver.
Købte et “lækkert væg ur i klassisk design”
Da jeg modtog varen efter meget lang leveringstid viste det sig at det er kinesisk plastik og pap.🫣🫣
Kan bestemt ikke anbefale 😡

12. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Svindel og bedrag.

Svindel og bedrag.
Varen leveres ikke.
Glemte at tjekke firmaet, så selvforskyldt snydt.
Hold Jer lang lang væk

17. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin