Fijne producten om mee te werken. Wij hebben zelf veel de kwaliteit saus Puur Mat gebruikt, welke een goede dekking heeft. Bij bepaalde kleuren is een 2de laag amper nodig. Ook de startersetjes zijn e... Näytä lisää
Bij bestelling plaatsen bleek prijsverschil op website met eerdere bestelling. Na mailcontact prima oplossing geboden nadat bleek dat er een andere foutieve prijs op de website stond. Verschil wordt k... Näytä lisää
Als interieurontwerper werk ik al jaren met Lifestyleverf, tot volle tevredenheid. Echt een mooie kwaliteit verf, goed dekkend en verkrijgbaar in heel veel kleuren. De bestelling wordt ook nog eens t... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Van verf tot advies. Neem snel een kijkje op onze webshop of kom langs bij een van onze verkooppunten. https://lifestyleverf.nl/
veesteeg 11, 6657 KH, Boven LEeuwen, Hollanti
- 0487-595160
- info@lifestyleverf.nl
- lifestyleverf.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Uitstekende service en uitstekende verf!
Netjes verpakt
snelle levering goede kwaliteit
Mooie kleurstalen!
De kleurstalen kwamen perfect verpakt binnen, mooie afmeting, zodat je een goede impressie krijgt! Ik had helaas een tint te donker besteld en eerlijk gezegd twijfel ik heel sterk om alsnog een kleur lichter te bestellen, dan wordt het een dure geschiedenis..;-)
Super service!
Bij post.nl was er een blik verf kapot gegaan en zo bij ons neergezet 🥴. Alles onder de verf, door lifestyle is dit weer keurig opgelost, wij hebben nieuwe verf gehad, super service👍.
Geleverd naar afspraak
Super service
Super service.
Snelle levering na opsturen van kleurstaal. Daarnaast snelle kosteloze levering van nieuwe verf na kapotte levering verfemmer.
Goeie prijs en kwaliteit!
Altijd goed bereikbaar, snelle service en verzending van de verf.
Daarnaast is de verf erg prettig om mee te werken!
Geen strepen, dekt al na één laag erg goed en qua prijs nog aantrekkelijk ook.
prima feedback en snelle actie.
Super fijne verf
Hele fijne verf zowel de muurverf als de lak. Heel goed dekkend en de lak vloeit prima uit.
Het enige wat we iedere keer missen zijn de roerhoutjes als jullie daar volgende keer aan denken is het echt helemaal top.
Goede hulp bij het vinden van de juiste…
Goede hulp bij het vinden van de juiste kleur verf en prima levering.
Mooie gele verf
Eerst een proef sample besteld die was goed gelijk de verf besteld die kwam de volgende dag al. De kleur is heel mooi. Ik was al lang op zoek naar een mooie gele verf Deze kleur vintage geel is mat,heel warm maar niet te donker.
verf direct nodig
Ik had de verf direct nodig. Geen probleem, moest alleen nog gemaakt en getest worden. 1 kleur afgekeurd. Die moest eerst door naar het laboratorium. Gelukkig had k die kleur niet direct nodig. Andere verf direct opgehaald. De afgekeurde verf werd nagestuurd. Dag later al binnen. Top verf, mooie kleuren en een top service.