Vanaf dat je je bankrekening nummer geeft dan nemen ze elke week geld weg en je kan je account niet afsluiten of abonnement annuleren. Ze houden ook je bank gegevens bij dus je wordt gewoon continue... Näytä lisää
Het zijn grote oplichters nadat ik een account had gemaakt op liebein had ik dezelfde dag al door dat het fake profielen zijn . Ik heb mijn account opgezegd maar het geld bleef van mijn bank gaan dus... Näytä lisää
Mein Eindruck von Liebein ist leider…
Mein Eindruck von Liebein ist leider sehr negativ. Nach Erfahrungen mit anderen Plattformen wie AFTreff.com
wo echte Kontakte und Treffen möglich sind, wirkt Liebein eher unseriös. Die Seite scheint Teil eines Netzwerks aus mehreren nahezu identischen Datingseiten desselben Betreibers zu sein. Das Abo verlängert sich automatisch, später tauchen plötzlich Zahlungsforderungen auf, obwohl zuvor nichts mehr abgebucht wurde. Statt klarer Abrechnung bekommt man nur wiederholte E-Mails mit Zahlungsaufforderungen und Drohungen, die wenig glaubwürdig wirken. Auch die Profile selbst machen keinen guten Eindruck: Viele angebliche Frauen kommen zufällig aus der eigenen Stadt, was schnell unecht wirkt. Echte Begegnungen gab es bei mir keine. Für mich insgesamt keine Empfehlung.
Escroquerie exercée par LIEBEIN
Au sujet de l’escroquerie exercée par le site de rencontre en ligne LIEBEIN.COM à savoir l’abonnement et la carte de vérification de datation MEETUP-ID.
L’abonnement.
J’ai pris un abonnement de 6 mois à partir du 12 mai 2025 dont le prix était +/- 60 Euros et cela sans extras et uniquement sur ce site (il y a des connections avec d'autres). En regardant mes relevés bancaires, je constate que j’ai bien un retrait d’argent de ma carte bancaire (59.94 prix abonnement) mais également des ponctions automatiques d’argent de montants différents le même mois ainsi qu'en juin et en juillet qui ne correspondent toujours pas au coût de l’abonnement et les montants continuent à augmenter. Sur mes virements bancaires tous les prélèvements vont sur le site treffegirls.com en Hongrie (Howlogic) ; site qui contient des informations illégales au regard de la législation belge !. J’en fait part à l’admin pour avoir des explications mais ne donne aucune réponse.
J’envoie donc un mail chez l’administrateur du site concernant ces coûts exorbitants et illégaux et sans rapport avec le prix de l’abonnement et exige un remboursement car c’est de l’escroquerie pure.
L’admin me propose de me les rembourser mais exige de ma part que je paie 2000 Euros pour ces remboursements ainsi que pour mes diverses sommes que le site Liebein me doit relatives à mon Meetup-id (voir ci-après).
Il faut savoir que l’admin refuse de m’envoyer un virement bancaire soit disant qu’il a des problèmes techniques même si je lui écrit clairement qu’il existe pour les entreprises belges un virement papier que l’on remplit à la main et que l’on porte à la banque. D’où il propose le chèque .
Je refuse bien sur de payer et malgré que l’admin connait ces différents coûts escroqués à mon égard, il ne fait rien car le 08 août il y a encore une ponction illégale d’argent de prix élevé (73.62).
Sur ce je lui envoie un mail pour lui dire que si ces montants escroqués illégalement n’étaient pas versés sur mon compte bancaire fin semaine 32, je portais plainte à la police belge ; ce qui a été fait ainsi qu’au ministère des affaires économiques et une description à l’inspection spéciale des impôts .
En réponse de mon mail, j’ai constaté que je n’avais plus accès au site ! à ce moment là.
Il faut savoir que contrairement à ce qui est écrit sur le site, on reçoit des mails des personnes qui vous on contacté uniquement les 3 premières semaines et puis plus rien sinon il faut payer un supplément en argent !. C’est toujours de l’arnaque.
Le badge du Meetup-id.
Cette carte est utilisée par certaines personnes qui veulent rencontrer physiquement un autre individu mais également entre autres pour accéder à des congrès ou formations diverses.
Pour obtenir cette carte demandée et avec le concours de cette dame, je devais débourser 50 US $ mais ai du verser 350 Euros en cash à une personne résidant aux Philippines (convertit en pesos) en utilisant le site PAYPAL qui est lié à XOOM.
De fil en aiguille la somme pour obtenir ce fameux badge s’élève à 4700 Euros à laquelle j’ai du ajouter 2000 Euros , toujours en cash, pour finaliser mon remboursement vu que l’admin m’avait écrit par mail que je récupèrerais toutes les sommes versées !.
A cela l’admin du site de rencontre Liebein.com m’a encore réclamé 2000 Euros en cash et envoyé à Manille aux Philippines chez la même personne pour que je puisse avoir l’argent en liquide à la maison (Frais 3000 Euros en express ou 2000 Euros avec délais de 3-5 jours) (Frais remboursés soit disant !) ou via un chèque car je ne voulais pas le liquide chez moi vu qu’il refusait un virement bancaire (voir abonnement).
Finalement je n’ai pas versé ce montant car payer pour récupérer mon propre argent n’est pas normal ; car il s’agit bel et bien une escroquerie pour avoir de l’argent en noir et qui ne passe pas par la comptabilité de la société. Donc j’ai porté plainte à la police.
Actuellement après avoir envoyé une plainte par mail au site, j'ai pu récupérer la totalité des montants débités sur mon compte bancaire mais pas l'argent relatif à mon identifiant malgré les mails envoyés car on ne me répond pas!
Kijk naar de andere reviews
Kijk naar de andere reviews. Dan weet je eveneens waarom ik maar 1 (liever 0 maar dat gaat niet)
Gewoon bandieten.
Als je in heat bent staat je verstand helaas op nul…
Ik ben een man 73 en ben erg geschrokken
van zogenaamde datingsite zoek sites burendating Ouderensexdating etc. er zijn er nog al wat
Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe partner
En tja Datingsite nederland is over belast en voor 70 jarige staan staat men niet in de rij dus zoek je via een website welke site het best bij jouw wensen past en niet te vergeten nog een kans maken kan Tot mijn schrik werkt het als volgt
Je denkt dus via zo'n site te kunnen gaan appen en mailen met de vrouw waar je dromen mee kunt vervullen .
Helaas is dat niet zo er zit een flink adder tje onder het gras Die zo genaamde zoekhulpsite sluist je door naar Jaja u raad het Liebe in , Iam luving Amour et moi Je krijgt echt vreselijk veel oud vlees te zien en eigenlijk is de site omgeving erg goedkoop uit gevoerd Je bladert wat rond en hup in de prullebak er mee Dan maar nog ff slapen met soms een hand onder de dekens Dat willen we niet
Dat is nou precies wat die site wil .
Het betreft hier namelijk buitenlandse sites en een andere regelgeving als in ons kikkerland je
Ze mogen je daar als je 14 dgn lid bent zonder toestemming laten betalen voor hun diensten
en dan is het fijn dat je ze in de spam hebt gestopt en vergeet JAJA dikke kassa
Daar het om buitenlandse datingsites gaat kan het nederlandsrecht er niets mee en schakelen ze wel die sites gewoon een Nederlands incasso bureau in en die kunnen dus wel het recht op betaling eisen via onze nederlandse wet
Is wat je noemt een gat in het internationaal recht en niet bepaald het gat wat je zocht .
Dus bezoek je zo'n site klik op het hoofdje rechtsboven > op instellingen> dan op betalingen > automatische incasso annuleren en dan op uitschrijven anders kost het je gewoon rond de 60 euries per website per maand
Daar het zustersites zijn wordt je door gelinkt naar de andere site met dezelfde interface ( zodat je niets door hebt)
Dus steeds kijken naar de naam van de site en weer >naar instellingen >- betalingen automatische incasso stoppen En dat moet je bevestigen met een wachtwoord wat je natuurlijk niet hebt .
Klik op wachtwoord aanvragen Je krijgt dan een link in je mail en een wachtaanmaken . weer naar de site zelfde stappen door lopen nu wordt het met je wachtwoord bevestigd en moet je er van af zijn .
Je kan ook mailen naar support at howlogickftdotcom
of een brief schrijven naar How logickft Dozsa Gyorgy utca 112724 U jlengyel ( land ff opzoeken )
Maar dan is je adres en handtekening vereist
En dat lijkt me niet handig om aan dit soort mensen te geven
De schuld licht echt bij de site die jouw gegevens dus door verkoopt
Het is allemaal ranzig maar helaas wel legaal
succes Hoop dat het mij nu eindelijk gelukt is
Wil geen film meer zien
Wil geen film meer zien, waarom hou jullie 28€ van mijn rekening!!!
Zonder toelating !
Hello I write this message for your…
Hello I write this message for your help you sites have been took my money twice on my card and I didn't confirm that transaction for me it is a scam for really I need you e-mails so I can send you the transaction thanks
Vanaf dat je je bankrekening num geef
Ze houden ook je bank gegevens bij dus je wordt gewoon continue gefactureerd van zodra je je info geeft.
On me retire de l argent tout les moi…
On me retire de l argent tout les moi pour un site que je ne connais meme pas qu elle arnaque
Aasgieren
Ik zag verrichtingen verschijnen op mijn rekening waarbij Liebein telkens bedragen inde tussen 9.99€ en 64.99€. Precies aasgieren die kijken wanneer er geld op mijn rekening komt en het direct afhalen. Ik heb al meermaals aangegeven dat de betalingen moeten stopgezet worden. Ik weet wanneer er geld gestort wordt en doe onmiddellijk een transfer naar een andere rekening. Nu was het een onverwacht bedrag dat ik ontving, en voila, ze zijn er al mee weg. Een website zo fake als iets, die enkel uit is op centen
Ik had gewoon eens gekeken en nu paar…
Ik had gewoon eens gekeken en nu paar maanden verder gaat er iedere keer 37,99€ van mijn rekening. Heb dit al paar keer proberen op te zeggen of te stoppen maar blijft maargaan
Het zijn grote oplichters nadat ik een…
Ik heb mijn account opgezegd maar het geld bleef van mijn bank gaan dus ik heb dit geblokkeerd bij mijn bank ... nu maanden later krijg ik een factuur van 311 euro terwijl ik niks gebruikt heb van deze site ik weiger dit te betalen !Oplichters !
Het is gewoon een oplichterij,niet…
Het is gewoon een oplichterij,niet alleen de site maar ook al de vrouwen..ze vragen allemaal om geld.
Ik heb de liebien en nog 6sites…
Ik heb de liebien en nog 6sites volledig hetzelfde als liebien en van zelfde eigenaars,ze zeggen in hun algemene voorwaarden dat je lidmaatschap automatisch wordt verlengd en van je rekening gaat,ik heb mijn abbonementen via de support opzegt en heeft er ook voor gezorgd dat er niks meer werd aangerekend en automatisch van m'n rekening ging,maanden later krijg ik van alle sites waar ik lidmaatschap op had,ze zeggen dat mijn lidmaatschap nog loopt en ze rekenen mij rond de 150€ aan per site dus ×6,dit kan toch niet als het automatisch verlengd werd zou het bedrag elke maand van m'n rekening zijn moeten gegaan,maar elke maand een mail dat ze sturen en tijd tot eind vandemaand te betalen,maar betaal niks elke maand weer een mail met de zelfde zever,maar je moet echt niks betalen is zo al half jaartje,1ste mij eens goed laten horen toen ik rekening van 150€ kreeg dag daarna mail 800€ te betalen😂,ze hebben al veel geprobeerd met mij,zelf 400€ per account te kunnen laten verwijderen,en dan van Hun nog wat gedreigd dat dit niks was als ik het niet betaal zouden nog veel hogere bedragen worden dat ik zou moeten betalen,ben hun gewoon blijven uitlachen kont toch niks van,en elke vrouw die je aanspreken die zogezegd komen bijna allemaal van in de stad waar ik woon wonen in de Filipijnen,dat heb ik ontdekt van een dom wijf van de site,en is me zelf door 1van de oplichtsters vertelt,grootste oplichterij van dating online
Er komen steeds brieven dat ik een…
Er komen steeds brieven dat ik een betaling moet doen heb vandaag 4 brieven ontvangen van een advocaat uit fankfurt, moet ik deze betalen of hoe zit dit is iemand hiermee ervaren. Want deze betalingen heb ik zelf niet gedaan of gekocht geweest? Wat als ik niet betaal is er dan een probleem?
Liebeln is onderdeel van een scam…
Liebeln is onderdeel van een scam organisatie. Ook Hoogay is hier onderdeel van. Een abonnement op Hoogay levert je automatisch een abonnement voor Liebeln op. De automatische betaling is via de website eigenlijk niet op te zeggen.
waardeloos nep site oplichters en nep…
waardeloos nep site oplichters en nep accounts kortom waardeloos als je een abbonnement pakt kun je nog de helft niet en krijgt je geld niet terug viezerikke
Een ramp platform en niet te vertrouwen
Een ramp iemand had toegang tot mijn gegevens en rekening nummer
Deze persoon had hier bij deze pagina een abonnement geactiveerd gevolg krijg ik steeds brieven voor een betaling per post elke keer van andere incasso bureaus
Meerdere malen al laten weten dat ik met een hacker te maken had op dat moment en ik nooit een abonnement ben aan gegaan bij hen
Tot op heden blijven de brieven maar komen telkens met de mededeling dat bij niet betalen ze er mee naar de rechtbank stappen dat heb ik laten vertalen want de site geeft Nederlandse informatie op hún platform blijkt op eerste zicht maar hun gesprekken en incasso’s gaan steeds in het Engels waar ik geen woord van begrijp bel je naar de klantenservice geen woord Nederlands
1 grote fake site na geld te hebben…
1 grote fake site na geld te hebben betaald voor 14 dagen waar ik na een uur al spijt van had want je kunt zo merken dat je niet met echte vrouwen chatt maar goed 2 dagen later werd er gewoon weer 26 euro afgeschreven dat heb ik natuurlijk terug laten boeken vervolg account verwijderd dus 3 dagen gebruik kunnen maken van deze site en 26 euro armer wel heel erg veel berichtjes gehad maar er was denk van de 50 berichtjes echt niemand die wat terug schreef dus pure net trap hier niet in zonde van je geld
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.