LicentieHuis.comArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prima service. Installatie wilde niet starten. Contact via de klantenservice voor assistentie en kreeg snel daarna antwoord waarom de installatie niet doorliep. Het blijkt dat er op mijn nieuwe lapt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Installatie van een Windows 11 N of een desktop met een enkele corrupte W11 was niet zo eenvoudig. Uiteindelijk zijn ze er in geslaagd om het juiste disktype (geen MBR) + nog een paar andere fouten... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik kon met het door hen geleverd serienummer mijn Office pro plus 2021 applicatie niet activeren. MS gaf de melding dat dit nummer te dikwijls was gebruikt. Ik wou licentiehuis dat na het weekend lat... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De licentiecode was vrij goedkoop vergeleke met andere prijzen. De eerste licentiecode die ik binnen had gekregen deed het niet. Toen ik dit aangaf hadden ze het opgelost door mij een nieuwe te sturen... Näytä lisää

1. Tietokoneohjelmistot

Kaikki arvostelut

135 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Diverse malen geprobeerd contact te…

Diverse malen geprobeerd contact te krijgen met adviseurs. Computer zit vast bij gebruik van jullie software. Slechte behandeling.

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä LicentieHuis.com

Beste Trim, U heeft geen contact met ons opgenomen. Navigeert u aub naar de klantenservice pagina op onze website!

Beste,

Beste,
De office die ik besteld heb kon ik niet activeren, ik heb dit gemeld en het is niet gelukt. Office van PC verwijderd en een nieuwe bij een andere firma aangekocht (nieuwere versie 2024). Installatie en activering prima en voor de helft van de prijs.
Ondertussen ben ik wel mijn centjes kwijt dat is dus geen prettige ervaring.
Groeten,
een misnoegde klant.

11. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

niets

Het verliep allemaal netjes. Het duurde alleen even voordat alles gedownload was.

4. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

ik heb gevraagd om refund omdat de…

ik heb gevraagd om refund omdat de installatie niet lukt en onwenselijk is om er nog heel veel tijd aan te besteden. Jullie reageren met deze e-mail wordt niet beantwoord. Het is een e-mail adres wat aan jullie behoort.

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä LicentieHuis.com

Beste Akim, we hebben geen e-mail van u ontvangen.

Geld weg geen licentie

Heb een licentie gekocht die helemaal niet werkte. Kreeg steeds een foutmelding. Heb contact gezocht om mijn verhaal te doen, maar helaas geen reactie. Nu ben ik mijn geld kwijt en heb ik geen licentie.

18. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

JIULLE ZIJN NIET EERLIJK IK WAN IK HAD…

JIULLE ZIJN NIET EERLIJK IK WAN IK HAD BETAAL VOOR MICROSOFT JULLIR MOEST OVER GELD GEWOOM MAAR MICROSOFT GEVEN EN JULLIE HEBBEN GELD DAT IK HEB GEVEN OVER SCHRIJVEN EN DAT HEBJULLIE NIET GEDAAN
MARC VERHOPEN

6. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä LicentieHuis.com

Beste Marc, U heeft een licentiecode voor een software pakket besteld en ontvangen. Deze is inimddels in gebruik genomen. Neemt u aub even contact met ons op indien er een probleem is.

Stopzetting licentie

De installatie ging vlot, echter na een maand verviel de licentie en kon ik geen gebruik meer maken van MS Office. Ik heb toen een mailtje gestuurd want dat blijkt de enige manier te zijn waarop Licentiehuis te bereiken is, en na een maand een rappel. Nog steeds geen antwoord...

16. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 3/5 tähteä

Installatieprobleem

Erg veel problemen gehad met het aangekochte programma Microsoft office. DE reactie van klantenservice was in eerste instantie niet toereikend.
Pas na het sturen van schermafbeeldingen kreg ik een antwoord wat met wat zoekwerk voldeed. Het advies is dan ook om de gebruiksaanwijzing te verbeteren.

3. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Heb op internet besteld bedrijf is dood

Heb op internet besteld en download. bij installeren kwam de boodschap deze verzie kan niet op uw PC worden geïnstalleerd.herhaaldelijk geprobeerd steeds zelfde boodschap. getracht via klantenservice contact te krijgen, maar het blijft doodstil, geen enkele reactie. Zo dus geld kwijt. Ook niet goed dat ik niet eerst trustpilot heb gecontroleerd, dan had ik zeker niets gekocht. De goede reviews is een farce, duidelijk staan er reviews in van dezelfde persoon, het percentage 5 groen moet zijn 5 rood. Dan klot het helemaal goed. Voel me nu voor Eu 60 opgelicht. Leo Nieweg Eindhoven

19. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Probleem met activatie van aangekochte software

Software aangekocht en bij activatie was er een probleem met het licentienr.
Ik heb een mail gedaan naar de service afdeling rond 22 uur met een printscreen van het probleem.
's Anderendaags in de voormiddag een mail gehad met uitleg wat te doen en toen kon de software geactiveerd worden.

13. lokakuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin