Prima service. Installatie wilde niet starten. Contact via de klantenservice voor assistentie en kreeg snel daarna antwoord waarom de installatie niet doorliep. Het blijkt dat er op mijn nieuwe lapt... Näytä lisää
Installatie van een Windows 11 N of een desktop met een enkele corrupte W11 was niet zo eenvoudig. Uiteindelijk zijn ze er in geslaagd om het juiste disktype (geen MBR) + nog een paar andere fouten... Näytä lisää
Ik kon met het door hen geleverd serienummer mijn Office pro plus 2021 applicatie niet activeren. MS gaf de melding dat dit nummer te dikwijls was gebruikt. Ik wou licentiehuis dat na het weekend lat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De licentiecode was vrij goedkoop vergeleke met andere prijzen. De eerste licentiecode die ik binnen had gekregen deed het niet. Toen ik dit aangaf hadden ze het opgelost door mij een nieuwe te sturen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Tot 92% Korting op Windows en Office bij LicentieHuis.com
Akerdijk 128, 1175LK, Lijnden, Hollanti
- klantenservice@licentiehuis.com
- licentiehuis.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 16 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
na downloden licentie werkt outlook…
na downloden licentie werkt outlook niet, wat te doen?
graag uw reactie
groeten
Alles is hoed verlopen.
Dat alles vrij snel werd geïnstalleerd.
Het product lijkt me ok
Het product lijkt me zéér ok, maar ik heb een probleem met de activatie en kreeg nog geen hulp sinds gisterenmorgen.
Prima service
Prima service. Installatie wilde niet starten.
Contact via de klantenservice voor assistentie en kreeg snel daarna antwoord waarom de installatie niet doorliep. Het blijkt dat er op mijn nieuwe laptop in Windows 11 S mode staat waardoor alleen apps via de Microdoft Store konden worden geinstalleerd. Na uitschakelen hiervan verliep de installatie verder goed.
Voldeed aan het gewenst product
Voldeed aan het gewenst product. Kon het niet installeren
Slechte zaak
Ik zou van jullie het programma downloaden, maar niets van dat alles jullie voldoen niet aan de afspraken. Kom die maar eerst eens na!!!!
Goed en snel geholpen nadat de eerste…
Goed en snel geholpen nadat de eerste keer activeren niet lukte.
Snel en gebruiksvriendelijk.
bevestiging onmiddelijk en correct
De bevestiging van het gevraagde werd foutloos en snel uitgevoerd
Alles werkt
Snelle en correcte afhandeling van mijn…
Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.
De windows 11 pro de key werkte niet
De windows 11 pro de key werkte niet. en geen reactie na 4 emails. Dus men houdt zich muisstil als er iets niet klopt. En houdt blijkbaar vrolijk het geld
Office 2024 levering.
Snelle levering er was echter een probleem met activatiecode en is snel en goed opgelost binnen één werkdag.
Prima service.
Licentie Windows 11 was al gebruikt
Mijn licentie voor Windows 11 werkte tot dusver dat ik hem wel kon installeren, maar niet kon activeren. Want hij was al op een andere apparaat geïnstalleerd. Dus dit ruikt toch naar fraude in mijn ogen
Werkt perfect,super tevreden!!!!!
Ging lekker snel en correct.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.