Super god og hurtig service
Super god og hurtig service! Tøjet er som forventet og god kvalitet!
Libaas Copenhagen er en dansk webshop med fokus på sydasiatisk kvindetøj, kurateret i København. Vi skabte Libaas for at gøre det nemmere for kvinder i Danmark og resten af Europa at finde smukt, elegant og prisvenligt sydasiatisk tøj uden at skulle bestille fra udlandet, vente længe på levering eller være usikker på kvalitet, størrelser og service. Vores udvalg er inspireret af den brede sydasiatiske modekultur – herunder pakistansk, indisk, bengalsk, nepalesisk og srilankansk designtradition. Hos Libaas finder du blandt andet suits, sarees, anarkali, kjoler, casual wear, festtøj og styles til særlige anledninger som eid, bryllupper, mehndi, fødselsdage, familiefester og andre begivenheder. Vi udvælger vores produkter med fokus på farver, detaljer, broderier, materialer, pasform og anvendelighed, så tøjet både føles smukt, feminint og brugbart. Vores udvalg er mere unikt end traditionel masseproduktion, og kunderne kan finde noget, der føles mere personligt og særligt. Vi ønsker ikke bare at sælge tøj, men at gøre det lettere at finde et outfit, der passer til både anledning, stil og personlighed. Som ny webshop arbejder vi løbende på at forbedre vores produktinformationer, billeder, størrelsesguides og kundeoplevelse. Kundernes feedback betyder meget for os, fordi det hjælper os med at forstå, hvad der fungerer godt, og hvad vi kan gøre bedre. Derfor bruger vi Trustpilot som en måde at indsamle ærlige anmeldelser og skabe større tryghed for nye kunder. Vores mål er at bygge en troværdig dansk platform for sydasiatisk fashion, hvor kunder kan handle med ro i maven, få personlig service og finde styles, der kombinerer tradition, elegance og moderne udtryk.
Valby, 2500, København, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super god og hurtig service! Tøjet er som forventet og god kvalitet!