Blev telefonisk kontaktet af
Blev telefonisk kontaktet af, hvad jeg gætter på var ejeren, som forklarede mig, at jeg endnu ikke havde hentet min pakke, som nu lå i min lokale GLS-butik. Det var jeg godt selv klar over. Jeg havde i øvrigt stadig 4 dage inden pakken ville ryge retur.
Hvis ejeren ringede ,fordi han frygtede, at der var sket en fejl og jeg ikke havde fået besked om at min pakke var kommet, havde jeg tænkt, at 'det var da en fin service', at han ringede. Men det var ikke derfor. Han forklarede mig flere gange, at det jo overhovedet ikke kunne betale sig for ham, med en levering af så lille værdi (jeg havde vist købt for 90kr.), hvis den kom retur til ham igen. I forhold til fragtpris osv. Han ringede fordi han var sur på forskud, over at jeg potentielt ikke ville hente min pakke. Jeg havde i øvrigt selv givet 50kr for fragten.
Jeg synes det er sindsygt ubehageligt og rasende dårlig stil, at blive ringet op på den måde og få voksen-skældud – uden grund – jeg hentede jo naturligvis min pakke inden deadline. Måske virksomheden skulle overveje kun at sælge ting over en vis værdi, hvis man ikke er interesseret i de små kunder eller stoler på, at de henter de pakker, de har betalt for.
18. tammikuuta 2021