Lewandowski Moda Arvostelua 71

TrustScore 2/5 tähteä

2,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

nic nie kupujcie tam, to typowi oszuści i złodzieje wszystko jest nie tak, nie zgodne z tym co pisza o sobie, towar okropny - sprowadzany z Chin - ohyda, to typowi oszuści internetowi, stracicie pieni... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Po przykrym i frustrującym dla mnie zajściu, spowodowanym opóźnieniem realizacji mojego zamówienia (04.10.2025) Firma stanęła na wysokości zadania i bardzo pozytywnie doszło do doręczenia przesyłki d... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Ubrania z bardzo niskiej jakości materiału. Na zdjęciach wszystko wygląda pięknie, w rzeczywistości to chłam! . Wszystko sztuczne, byle jakie. Na dodatek brak możliwości zwrotu towaru. Zdecydowanie... Näytä lisää

Yritys on vastannut

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 37 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 1/5 tähteä

Niestety wszystko mija się z prawdą

Niestety wszystko mija się z prawdą , chcesz stracić pieniądze i nerwy dokonaj u nich zakupu - towar szedł ponad miesiąc choć było w opisie kilka dni , zamówiony plecak na ryby to tak naprawdę saszetka na śniadanie (niewielkie), strach zwracać bo pieniędzy pewnie nigdy nie zobaczę -,,Lewndowski Moda" to jeden totalny wałek.

2. tammikuuta 2026

Uwaga oszuści!!

Uwaga oszuści!!! Towar jakościowo to katastrofa. Reklamacje i zwrot towaru warunkują wysyłka zwrotną do Chin, pomimo iż wysłany był do mnie z Polski. Założono chargeback żeby odzyskać pieniądze. To jest jeden wielki wałek!! Nie polecam!!

12. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Niekomu nie polecam zamawiania…

Niekomu nie polecam zamawiania czekogolwiek z tej strony, bo to jedno wielkie oszustwo. Zamówiłam dosyć pochopnie, ale kiedy chwilę później przeczytałam opinie i chciałam anulować zakup, okazało się że podany na stronie mail nie istnieje (pewnie podobnie jak cała strona).Przesyłka szła ponad dwa tygodnie, a produkt, który przyszedł nie ma nic wspólnego z tym, który był na zdjęciu. Bluzka miała być prezentem, nie było metki, był za to foliowy woreczek zapinany na suwak, dokładnie tak jak w przypadku zamówień np z Shein. Szczerze bardzo odradzam, strona nie jest uczciwa, szkoda czasu, nerwów i pieniądzy.

19. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Uważam, że nieuczciwie informują o zwrotach towaru, piszą,że można oddać towar 30 dni od zakupu a jak chce się oddać to okazuje się,że proponują 20% zwrotu wartości towaru a jak nie to trzeba ponieść koszty przesyłki zwrotnej do Chin za 35 euro. Odradza zakupy w tym sklepie!

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro z powodu nieporozumień i frustracji, jakie to spowodowało. Doskonale rozumiemy, jak ważne są jasne informacje dotyczące zwrotów, dlatego chcemy dokładnie przyjrzeć się Twojej sytuacji.

Prosimy, skontaktuj się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli sprawdzić szczegóły Twojego zamówienia i znaleźć najlepsze możliwe rozwiązanie. Bardzo doceniamy Twoją opinię i szansę na naprawienie tej sytuacji.

Zwykły wał

Zwykły wał. Ale najlepsze są pozytywne opinie pisane przez sztuczną inteligencię.Nik o zdrowych zmysław nie napisze że coś było ok. Bo towar jest najgorszej jakości a na zwrot nie macie co liczyć , zaproponują wam 20 % upustu i zostawienie sobie towaru.Nazwa Lewandowski bez jaj to zwykli Chinole Bank mają w Honkongu a spólkę zarejstrowali W Holandii ale magazyn w Chinach. To zwykli naciągacze

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Naszym celem jest zawsze dostarczanie produktów najwyższej jakości i doskonałej obsługi, a w tym przypadku ewidentnie nie sprostaliśmy oczekiwaniom.

Chcielibyśmy to naprawić. Prosimy o bezpośredni kontakt, abyśmy mogli rozwiązać problem – czy to poprzez zwrot, wymianę, czy inne rozwiązanie, które będzie dla Pana/Pani satysfakcjonujące. Państwa zadowolenie jest dla nas bardzo ważne i chcemy, aby poczuli się Państwo wysłuchani i wsparci.

Dziękujemy za danie nam szansy na poprawę.

Naciągacze

Nie radzę nikomu tam czegokolwiek kupować to są naciągacze. Firma zarejestrowana w Holandii ale tak naprawdę to są Chiny, zwroty każą odesłać do magazynu do Chin za 45€ opis towaru niegdy nie jest zgodny ze zdjęciami i opisem uwaga to są oszuści

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Dokładne opisy produktów i sprawna obsługa są dla nas priorytetem, a w tym przypadku ewidentnie nie sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom.

Chcielibyśmy rozwiązać tę sprawę. Prosimy o bezpośredni kontakt, abyśmy mogli zaproponować rozwiązanie – czy to zwrot, wymianę, czy inną formę naprawy sytuacji. Państwa zadowolenie jest dla nas bardzo ważne i chcemy, aby poczuli się Państwo wysłuchani i wsparci.

Dziękujemy za danie nam szansy na poprawę.

Saanut 1/5 tähteä

Dramatycznie długo czas oczekiwania na…

Dramatycznie długo czas oczekiwania na zamówienie. Odradzam z całego serca - nigdy więcej , brak możliwości rezygnacji po złożeniu zamówienia i odpowiedzi generowane przez sztuczną inteligencję zapewniające że towar czeka na wysyłkę . Żenująca sytuacja i nigdy więcej tutaj zakupów odpowiedź poniższa to kłamstwa !!!! Nie chcą oddać pieniędzy ani podać terminu wysiania paczki - bo czekają na obrzydliwy towar z Chin !!! Uciekajcie od tej firmy i nic nie kupujcie !!! Sprawa zgłoszona na policję i do prokuratury!!!

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo przepraszamy za opóźnienie i wszelkie związane z tym niedogodności. Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna i chcemy naprawić sytuację. Prosimy o kontakt bezpośredni, abyśmy mogli sprawdzić Państwa zamówienie i zaproponować odpowiednie rozwiązanie – przyspieszenie wysyłki lub anulowanie/zwrócenie zamówienia. Dziękujemy za cierpliwość i mamy nadzieję na szybkie rozwiązanie sprawy.

Saanut 1/5 tähteä

Ten sklep nawet nie zasługuje na jedną…

Ten sklep nawet nie zasługuje na jedną gwiazdkę. Totalny przekręt. Mam nadzieję , że nikt więcej nic nie zamówi z tej strony. Towar idzie bezpośrednio z Chin o jakości nawet nie warto mówić. Zamówiłam trzy sukienki i żadna nie jest taka jak na zdjęciach. Totalne szmaty Zwrot to 30-40 euro więc totalnie się nie opłaca, więc kupa kasy utopiona w towar nie nadający się nawet do mycia podłóg . Polityka zwrotów to tylko pic na wodę dla przyciągnięcia uwagi,na który niestety się skusiłam. Nie polecam totalnie. Oszuści, oszuści, oszuści!

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo przepraszamy, że Państwa zamówienie nie spełniło oczekiwań i za wszelkie związane z tym niedogodności. Państwa doświadczenie jest dla nas bardzo ważne i chcemy naprawić sytuację. Prosimy o bezpośredni kontakt, abyśmy mogli sprawdzić zamówienie i zaproponować najlepsze rozwiązanie – czy to wymianę, zwrot pieniędzy, czy pomoc przy procedurze zwrotu. Dziękujemy za cierpliwość i możliwość rozwiązania tej sprawy.

Saanut 1/5 tähteä

sklep Lewandowski moda odradzam zakupy w tym miejscu

Odradzam zakupy w tym miejscu , już miałam zgłaszać reklamacje do banku o oszustwie ale prawie po miesiącu dostałam paczkę z beznadziejnym towarem , sztucznym materiałem ,najgorszej jakości który do niczego się nie nadaje. Proszę czytać opinie ,sama nazwa sugerowała mi polski sklep a to totalna porażka. NIE polecam !!!

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo przepraszamy, że Państwa zamówienie nie spełniło oczekiwań i za wszelkie związane z tym niedogodności. Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna i chcemy rozwiązać tę sytuację. Prosimy o bezpośredni kontakt, abyśmy mogli sprawdzić zamówienie i zaproponować najlepsze rozwiązanie – czy to wymianę, zwrot pieniędzy, czy pomoc przy procedurze zwrotu. Dziękujemy za cierpliwość i możliwość naprawienia sytuacji.

UWAGA OSZUŚCI!!!!!!

Uważajcie na ta firmę kupiłem kurtkę za 370zl takiego dziadostwa z Chin nie widziałem na oczy jak napisałem o zwrot chcieli mi dac 20 % rabatu nie odpuszcze im nawet jak by wysyłka do chin kosztowała 45 euro nie dam zarobić tym oszusta !!!!!!!!

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo przepraszamy, że Państwa zamówienie nie spełniło oczekiwań i za wszelkie związane z tym niedogodności. Bardzo poważnie traktujemy Państwa uwagi i chcemy rozwiązać tę sytuację. Prosimy o bezpośredni kontakt, abyśmy mogli sprawdzić zamówienie i zaproponować najlepsze rozwiązanie. Dziękujemy za cierpliwość i możliwość naprawienia sytuacji.

Ubrania

Ubrania, Ktore faktycznie wyrozniaja sie z tluma. Polecam kazdemu kto lubi cos wyjakowego .

18. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze unikalne ubrania przypadły Państwu do gustu. Państwa opinia wiele dla nas znaczy i z radością pomożemy w znalezieniu kolejnych wyjątkowych produktów. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub potrzebują pomocy, prosimy o bezpośredni kontakt.

Saanut 3/5 tähteä

Każdy zakup to czysta przyjemność

Każdy zakup to czysta przyjemność, widać pasję do mody w każdym detalu.

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że Państwa zakupy sprawiły przyjemność i że dostrzegli Państwo naszą pasję w każdym detalu. Państwa wsparcie wiele dla nas znaczy, a jeśli będą mieli Państwo jakiekolwiek pytania lub potrzebowali pomocy, prosimy o bezpośredni kontakt.

Saanut 1/5 tähteä

Beznadziejna firma towar przyszedł były…

Beznadziejna firma towar przyszedł były to suknie które nie pasowały więc sugerując się nagłowkami że jest 30 dni na zwrot chcieliśmy oddać, niestety opór jest duży a zwrot trzeba dokonać do Chin za duże pieniądze 35 euro. Co sprawia ze zwrot jest praktycznie nie opłacalny. Strona jest ładnie zrobiona przez co traci sie czujność. Stanowczo nie polecamy.

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo przepraszamy, że Państwa zamówienie nie spełniło oczekiwań i za wszelkie trudności związane z procesem zwrotu. Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna i chcemy naprawić sytuację. Prosimy o bezpośredni kontakt, abyśmy mogli sprawdzić zamówienie i zaproponować najlepsze rozwiązanie – czy to wymianę, zwrot pieniędzy, czy pomoc przy procedurze zwrotu. Dziękujemy za cierpliwość i możliwość rozwiązania tej sprawy.

Jakość tkanin mnie zaskoczyła

Jakość tkanin mnie zaskoczyła, naprawdę solidne wykonanie.

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że jakość naszych tkanin i wykonanie zrobiły na Tobie wrażenie. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze i bardzo cieszy nas, że nasze produkty spełniły Twoje oczekiwania.

Jeśli kiedykolwiek będziemy mogli zrobić coś, aby Twoje doświadczenie było jeszcze lepsze, nie wahaj się skontaktować z nami bezpośrednio. Zawsze jesteśmy tutaj, aby pomóc!

Złodzieje i oszuści !

Złodzieje i oszuści !! Lekceważą klienta i zamiast towaru ,który miał być wart 400zł wysyłają jakieś tanie badziewiw którego za darmo bym nie chciała!! Ktoś powinien uniemożliwić takim ludziom sprzedaż!Proszę pamiętać o czytaniu recenzji !Ja się zapomniałam i mam nauczkę!Odradzamm!!!!!

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Bardzo nam przykro z powodu Państwa doświadczeń i szczerze przepraszamy za spowodowane rozczarowanie. To nie jest standard, do którego dążymy, i bardzo poważnie traktujemy takie opinie.

Chcielibyśmy to naprawić. Prosimy o kontakt bezpośredni, abyśmy mogli rozwiązać problem, omówić możliwe rozwiązania i upewnić się, że Państwa uwagi zostaną w pełni uwzględnione. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem i bardzo dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na tę sprawę.

Saanut 5/5 tähteä

The lockable zippers and hidden pockets…

The lockable zippers and hidden pockets are genius. I felt so much safer on my recent trip.

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Thank you so much for your wonderful feedback! We’re thrilled to hear that the lockable zippers and hidden pockets helped you feel safer during your trip. Your satisfaction and peace of mind are very important to us.

If you ever have any questions or need assistance with your products, please don’t hesitate to reach out to us directly. We’re always happy to help!

Oszuście

Oszuści! Chiński wałek ! Nie polecam

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Bardzo nam przykro z powodu Państwa doświadczeń i szczerze przepraszamy za wszelkie niedogodności. To nie jest poziom obsługi ani jakości, do którego dążymy.

Chcielibyśmy mieć możliwość naprawienia sytuacji. Prosimy o kontakt bezpośredni, abyśmy mogli omówić Państwa uwagi i znaleźć odpowiednie rozwiązanie. Państwa satysfakcja jest dla nas bardzo ważna i dziękujemy za podzielenie się opinią.

Saanut 4/5 tähteä

Styl i elegancja w jednym

Styl i elegancja w jednym. Idealne miejsce dla osob, ktore lubia modnie wygladac.

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że doceniacie Państwo styl i elegancję naszych produktów. Państwa satysfakcja i pewność siebie w noszeniu naszych rzeczy są dla nas bardzo ważne.

Jeśli kiedykolwiek będą Państwo mieli pytania lub potrzebowali pomocy, prosimy o kontakt bezpośredni. Zawsze chętnie pomożemy!

Saanut 3/5 tähteä

Dostałam prezent w postaci małej torby

Dostałam prezent w postaci małej torby, bardzo miły gest!

8. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lewandowski Moda

Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że podobał się Państwu upominkowy woreczek – to nasz mały sposób, aby okazać wdzięczność naszym klientom.

Jeśli kiedykolwiek będą Państwo mieli pytania lub potrzebowali pomocy w związku z zamówieniem, prosimy o kontakt bezpośredni. Zawsze chętnie pomożemy!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin