#LEVFORHELVEDE Arvostelua 158

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Alt jeg har at sige er det største TAK🙏🏻 Jeg er så glad for at jeg meldte mig til LFH, og at jeg har været så heldig at have Kantinka som træner. De redskaber, vejledninger, styrker og tro på mi... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jeg kan kun give levforhelvede gode anbefalinger. De er rigtig gode til at nå omkring det hele menneske her mener jeg det mentale, fysiske og livssituationer man befinder sig i. Herved opnåes en sp... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Thomas Rathsack er indehaver af Team #levforhelvede. Med sine erfarne coaches træner han danskere i at blive den bedste version af dem selv, hvad enten det gælder vægttab, konkrete fysiske målsætninger eller nye og sunde kostrutiner. Thomas og hans coaches har særligt fokus på den mentale udvikling hos den enkelte således, at nye trænings- og kostrutiner opnået under et forløb bliver permanente og ikke blot periodiske.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Ikke billigt, men alle pengene værd

Udadtil er der ingen tvivl om at Thomas er trækplasteret, og det gør han skide godt. Men efter 1,5 år ved dem må jeg sige at det er de mennesker han har ansat der gør det til en succes. I mit tilfælde var Nete og Katinka en kæmpe støtte imod vægttab og at starte op på løb. Det har været en kæmpe rutsjebane med op og nedture. Men hele vejen igennem var de der, pressede på, rettede til og lyttede.

Kæmpe ros og anbefalinger herfra.

16. maaliskuuta 2026

Kære Jeppe,
Mange tak for de fine ord og for at sætte ord på din oplevelse, af at være ombord hos os!
Vi ønsker dig alt det bedste fremover!

Mvh team #Levforhelvede

Den største anbefaling herfra

Alt jeg har at sige er det største TAK🙏🏻
Jeg er så glad for at jeg meldte mig til LFH, og at jeg har været så heldig at have Kantinka som træner. De redskaber, vejledninger, styrker og tro på mig selv, som jeg har fået under forløbet har gjort alverden for mig. Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb, og det gik ud over alle forventninger. 🤩
LFH har været med til at gøre min drøm til virkelighed. Katinka har været helt fantastisk og virkelig set og hørt mig hele vejen. Tusind tak for dig Kantinka! 🙏🏻

Jeg kan kun anbefale LFH 👍🏻

15. maaliskuuta 2026

Kære Nugga,
Tak for de fine ord og tak for det fantastiske samarbejde!
Vi har været så glade for at støtte dig på din rejse til din drøm og vi er glade for at sende dig videre, velvidende, at du er landet på den helt rette hylde!

Mvh Katinka og team #Levforhelvede

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har været i politiforløbet i 1 år…

Jeg har været i politiforløbet i 1 år hos Team Levforhelvede. Jeg kan kun rose dem og især deres personlige træner katinka. Der er masser af struktur i træningen, kosten og i det mentale. Der er god kommunikation og de er mega gode til at komme med feedback. Jeg står nu tilbage med en god grundform og en masse viden omkring helheden i at træne. Man kan virkelig mærke at de vil en det bedste og går meget op i at træningen skal passe ind til ens hverdag. 10/10 herfra.

3. helmikuuta 2025

Kære Galina,
Tak for den meget fine anmeldelse og ikke mindst tak for et rigtig godt samarbejde!

Hele teamet ønsker dig held og lykke fremover!

Mvh

Saanut 5/5 tähteä

Det har været en super god oplevelse at…

Det har været en super god oplevelse at være kandidat hos LFH. Jeg havde brug for hjælp til at lægge et kontinuerligt træningsprogram for at opnå et mål. Og det fik jeg.
På LFH er de super gode til at få en til selv reflektere. Og de klædte mig på, med masser af viden, om både kost, træning og mental styrke. Så nu er jeg klar til at stå på egne ben 🤩

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä #LEVFORHELVEDE

Mange tak for den fine anmeldelse!
Vi er glade for at sende dig videre med god viden!
Mvh team #LEVFORHELVEDE

Saanut 5/5 tähteä

Har været med på team lev Forhelvede i…

Har været med på team lev Forhelvede i 5 måneder nu
Jeg har tabt mig en del, lært helt vildt meget om kosten samt “lært “ at gå i fitness
Jeg har virkelig nydt mit forløb ved teamet og de har fået mig i form så jeg bestod de fysiske optagelses krav til mit nye job
Bedste investering i mig selv jeg har lavet
Kan kun anbefales

14. elokuuta 2025

Kære Magnus,
Tusinde tak for den fine anmeldelse og for et godt samarbede!
Med venlig hilsen hele team #Levforhelvede

Udover alle forventninger

Efter et langt, givende og helt fantastisk forløb hos LFH, har jeg opnået langt mere end jeg på noget tidspunkt havde forestillet mig var muligt.
Da jeg startede hos LFH var jeg et kritisk sted i mit liv med kroniske smerter, et alt for højt blodtryk og mange andre elendigheder. Jeg takker af med at have mere end halveret mit forbrug af smertestillende medicin og er nu stærk både fysisk og mentalt, men jeg er også et sted hvor jeg ser muligheder fremfor begrænsninger.
Jeg har løbende fået tilpasset både kostplan og træningsprogrammer så de hele tiden har matchet op med mit træningsniveau og mine daglige smerter.
Hele teamet har tårnhøje kompetencer og man bliver dagligt mødt med omsorg, opbakning, støtte og udfordret lige der hvor man har brug for det.
Jeg kan kun give mine største anbefalinger, mit forløb hos LFH har været den absolutte bedste investering jeg har gjort for og i mig selv.

26. marraskuuta 2025

Kære Susanne,
Tak for de fine ord - det har været vildt at følge din udvikling og rejse igennem nogle meget hårde vilkår. Du har gjort det så godt.
Vi ønsker dig alt det bedste fremover!
Fortsæt det gode arbejde.

Mvh hele team #Levforhelvede

Mission accomplished

Jeg har været på et forløb hos LFH, som ikke kan betegnes som andet end en stor succes. De mål, jeg satte op fra starten, er alle blevet indfriet.

Jeg skylder en stor tak til hele teamet. Et yderst kompetent team, som ved, hvad de har med at gøre. Jeg har ikke bare fået trænings- og kostplaner, jeg har fået læring om min krop, sparring og værktøjer, som jeg kan bruge i fremtiden.

31. lokakuuta 2025

Kære Heine,
Tak for de meget fine ord - det har været en fornøjelse at støtte dig på vejen imod dine mål!
Fortsæt det gode arbejde fremover.

mvh

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan kan varmt anbefale…

Jeg kan kan varmt anbefale Levforhelvede 100%.jeg har vært med længe. Har virkelig fodet masse af værktøj med.om man er grøn i det elle / gammel i faget. Får man den hjælp man har brug for. Kost og træning og mentalt. Di har alt hvad man kan ønsker . Kh Kim

10. marraskuuta 2025

Kære Kim,
Tak for de fine ord og for et godt samarbejde!
Vi ønsker dig alt det bedste fremover,

Mvh team #Levforhelvede

Saanut 5/5 tähteä

Jeg var tilmeldt VMP-forløbet i 9…

Jeg var tilmeldt VMP-forløbet i 9 måneder, hvor jeg hurtigt dannede mig et overblik over min kost, min træning og mit mindset.
Katinka, som var min fysiske træningscoach, besidder så god en energi og forståelse for, hvordan du som aspirant har det under dit forløb. Selvom det er hårdt, skal man sku gøre det.

Ikke nok med at de er utrolig dygtige til at vejlede og hjælpe med normale træninger, så er teamet også rigtig omstillingsparate. 2 uger inde i mit forløb, lavede jeg en forkert bevægelse med knæet og det gik ad led.
Derefter var teamet så gode til at vejlede mig og forsikre mig, at alle målsætninger stadig kunne nås, også selvom jeg holdte en lille pause fra løb.
Jeg fik endnu en skræddersyet træningsplan, bare med fokus på at skåne knæet. Og det har hjulpet. Meget.
Først 2.5 måned efter mit forløb startede, begyndte jeg at løbe igen, og der gik ikke langt tid før jeg allerede gik fra 02 i politiets løbeprøve til et 4 tal også til et 10 tal.
Når man får god vejledning, gode løbeøvelser og et team, der tror på en, så skal man nok komme langt.
Uge efter uge kan man se, at man rykker sig, og det synes jeg bundærligt er rigtigt fedt.

Nu står jeg her i dag med en god fysisk form og et klart mindset, takket være #Levforhelvede.
Uden dem, ville jeg ikke have fået styr på mig selv og mine spise- og træningsvaner.
Kæmpe anbefaling herfra.

31. lokakuuta 2025

Kære Rasmus,

Tak for de meget fine ord og ikke mindst tak for et godt samarbejde!
Det har været en fornøjelse at følge dig og din rejse, med de bump på vejen, der har været.

Vi ønsker dig alt held og lykke fremover!

Meget mere end forventet 👍🏼

Meget mere end forventet 👍🏼

Jeg havde ideen om en app med formål til fysisk og personligt træningsprogram. Det fik jeg og fik så meget mere i forhold til den mentale del til hverdagen og til hvad der sker undervejs i et træningspas og hvad der måske gør man ikke kommer afsted osv osv.

Kostplaner blev der også lavet og tilpasset løbende.

Kæmpe stor anbefaling herfra. Det koster en del men synes det er det værd, med opfølgning på hvert træningspas

30. lokakuuta 2025

Kære Martin,
Tak for dine fine ord.
Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig igennem de sidste 2 år og vi ønsker dig medvind fremover.

Kærlig hilsen
Tema #Levforhelvede

6 måneder med Levforhelvede har vendt mit liv 180 grader

Jeg tog kontakt til Levforhelvede for 6 måneder siden, da jeg var et rigtig skidt sted. Jeg havde total mistet motivationen til træning og kosten var også noget som bare skulle overstås.

Så tog jeg et 6 måneders forløb med fokus på træning, kost og almen velvære 😊 og det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Nu 6 måneder senere, har jeg fået styr på træning og kost igen, er begyndt at morgenbade, træner igen fordi jeg vil, er begyndt at spille Padel med min dejlige nye kæreste ❤️ og mit liv er igen fuld af gode sunde ting 🤩 Tusinde tak til min coach Nete, Thomas og hele holdet bag Levforhelvede 🙏🏻😊

2. lokakuuta 2025

Hej Torben

Tusind tak for dine ord!
Det har været fedt at være med på sidelinjen 🙌

Rigtig meget held og lykke frem ad 🙌

//Nete

Saanut 5/5 tähteä

Den bedste gave jeg har givet mig selv

Den bedste gave jeg har givet mig selv, var at tilmelde mig Levforhelvede🤩🙏🏻 Alle er dygtige på teamet, Nete har været min primære coach og har været absolut helt igennem fantastik.
Jeg er blevet klogere på mig selv og min tilgang til træning og kost.
Til alle jer som overvejer at tilmelde jer, gør det!

24. syyskuuta 2025

Hej Mette

Tak for dine fine ord!

Vi glæder os til at følge dig det sidste stykke!

//Nete

Genfandt livsglæde med LFHs støtte

LFH teamet pustede livet tilbage i mig. Med deres hjælp har jeg genvundet min indre energi og entusiasme for livet generelt og for træning, som jeg havde mistet i årene efter en pludselig opstået flænge i hovedpulsåret og tilhørende akut hjerteoperation.

Jeg oplever enorm værdi i programmet i den daglige dialog som foregår mest med min coach Nete, men hvor hele teamet - også Thomas - bidrager med hver deres styrke (fysisk træner, mental træner, diætist, jægersoldat …) og de træder hver især til når det er relevant. De har støttet op om mig og mine mål 110%.

De går op i programmet med liv og sjæl og der er ingen tvivl at min og de andre kandidaters velbefindende betyder noget for dem. Det er helt tydeligt at det er ikke bare et job for LFH teamet.

Jeg kan kun giv mine varmeste anbefalinger. Hvis der er noget bestemt du vil opnå, så er der ingen tvivl at dette team kan hjælp dig med det.

Anna Margrete (54 år)

15. heinäkuuta 2025

Hej Anna Margrete

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på og tak for de fine ord! 🙌

//Nete, Team Levforhelvede

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har for nylig været igennem et…

Jeg har for nylig været igennem et længere forløb hos LFH og det har været en succes og en super oplevelse. Efter en længere periode med skader, lav energi og generel stilstand tænkte jeg at der var brug for noget andet og her har forløbet virkelig rykket for mig. Der har været god og engageret hjælp og inspiration både til at definere mål og til træning og kost. Jeg har virkeligt følt mig i gode hænder hos Katinka som har været min coach og hos resten af teamet.Stor ros for at være interesserede og engagerede også når det har handlet om ‘hele pakken’ og de andre ting der rør sig i livet og påvirker en mentalt og fysisk.
I dag har jeg tabt mig et par kilo men mest af alt er jeg tilbage til en stærkere version af mig selv mentalt og fysisk. Og så er jeg kommet i gang med at løbe igen. Noget jeg har savnet men efter div. skader ikke troede jeg ville komme til igen.
Stor ros til Katinka, LFH og tak herfra!

1. toukokuuta 2025

Hej Christian
Tak for dine anmeldelse og de fine ord!

Det har været fedt at være med på sidelinjen og følge din proces.
Rigtig meget held og lykke fremad !

//Katinka, levforhelvede 💪

Saanut 5/5 tähteä

Jeg startede mit forløb hos…

Jeg startede mit forløb hos Levforhelvede med mål at tabe mig 10-15 kg , samt at få styr på min kost og for noget motion ind i mit liv, alle 3 ting er lykkes, jeg er gået fra 99 kg til i dag en konstant vægt på 84-85 kg, har fået 100% styr på min kost og det er ikke fordi jeg kun spiser sundt altid, der er også plads til junk, grillmad og en god lækker bøf engang i mellem. Jeg fået gået/ cyklet 2-4 gange om ugen . Det jeg godt kan lide ved mit forløb, er at du er tæt kontakt med en personlig coach hver eneste dag ( pånær weekend og helligdag) hvis er nogle ting som skal justeres hvad enten det er kosten eller motionen, det har været en dejlig tryghed for mit vedkommende, jeg kan varmt anbefale Levforhelvede.

30. kesäkuuta 2025

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse! 🙌🙌

Det har været en fornøjelse af følge dig i din proces og hold endelig fast i det super gode arbejde!

//Nete, team "levforhelvede

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan kun anbefale dem!

Min oplevelse hos LevForHelvede har været virkelig god! Det har været en kæmpe gave at have dem i ryggen de sidste 6 måneder. Jeg kunne ikke have nået mine mål uden deres støtte. Meget professionelle, dygtige og passionerede for det, de arbejder med. Jeg kan kun anbefale dem.

27. kesäkuuta 2025

Hej Lucie

Tak for din anmeldelse! 🙌
Det er super godt kæmpet🙌
Vi ønsker dig al held og lykke fremad!

//Katinka, Team #levforhelvede

Saanut 5/5 tähteä

Teamet skal have mine varmeste anbefaling

Teamet skal have mine varmeste anbefalinger. Et forløb hos LFH bærer præg af faglighed, professionalisme, dedikation og ordentlighed.

Det har været den vildeste rejse og jeg kan ikke takke nok. Jeg har fundet mine ben, min stemme og mine værdier og jeg tør stå ved dem og sige det højt.

Jeg har fundet glæden ved træning og jeg har fundet ud af, at min krop er meget stærkere end jeg vidste og den kan faktisk lige nøjagtigt det den bliver bedt om.

Tak bare tak for rejsen.

18. toukokuuta 2025

Hej Sanne
Tak for din anmeldelse !

Det har været en fornøjelse at følge dig på rejsen 🙌
Rigtig meget held og lykke frem ad !

//Nete, mentaltræner, LFH

Saanut 5/5 tähteä

Tak, for et rigtig godt forløb!

Tak, for et rigtigt godt forløb!
Og særligt TAK til Nete, som har været en super coach undervejs.
Stor anbefaling herfra 👍

5. toukokuuta 2025

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse 🙌

Det har været fedt at følge din udvikling og hold endelig fast i den 🙌

//Nete, mentaltræner

Saanut 5/5 tähteä

Tak for et fint og givende firløb på…

Tak for et fint og givende firløb på mange områder. Jeg har lært at være i og accepterer at i min mørke senge perioder er der potentiale for endnu bedre days ahead. Mine lyse er blevet stærkere og lysere. Det nyder jeg og er en nydelse i sig selv og en stor fryd. Tak for at være lyttende, forstående og sparre i forhold til min opfattelse af mig selv og min historie. Much strongere in selv beleive og minder for livet. En tror på at mine overbevisninger og værdier er mere end ok. Alt vel ønskes til Jer. Much in heart for good.

3. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä #LEVFORHELVEDE

Tak for din fine anmeldelse!
Du ønskes alt ved bedste herfra.
Mvh
Team #LEVFORHELVEDE

Saltvandsindsprøjtning

Den professionelle og understøttende kontakt med fysioterapeut, kostvejleder og mentaltræner(jægersoldat) gav, og giver stadig, en fantastisk saltvandsindsprøjtning til krop og sjæl.
Her kan næsten alle være med, og Levforhelvede skal have mine allervarmeste anbefalinger.
Bh Dion
(årg.1967)

8. maaliskuuta 2025

Hej Dion
Tusind tak for den fine anmeldelse! 🙌
Pas rigtig godt på dig selv

//Nete, Team Levforhelvede

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin