Letsleds.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Gisteren 3 solar spots binnengekregen , er zaten stickers op van 1 watt bleken bij navraag verkeerd gestickerd door de fabrikant dus toch 1.5 watt. De tuinspots geven een helder en lang licht ben er... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top bedrijf! Super lieve medewerkers, heel erg behulpzaam en meedenkend. Zelf toen post.nl mijn bestelling zonder reden heeft retour gestuurd, heb ik deze toch weer zsm mogen terug ontvangen van Lets... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Na de eerste ervaring op Trustpilot gedeeld te hebben, kreeg ik als feedback nogmaals contact op te nemen om zo tot een passende oplossing te kunnen komen. Dit gedaan, het probleem is meteen naar... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Wat een tof bedrijf had iets minder dan een jaar 4 rgb kubus wand spots bestelt , nu ging er mij een stuk, gebeld en moest even een mail en een foto plaatsen. Heb ik gedaan en binnen 2 uur kreeg ik a... Näytä lisää

1. Valaisinliike
  2. Elektroniikan komponentit ja tarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Letsleds is een webshop in LED-verlichting voor particulieren en bedrijven in Nederland en België. Wij bieden een breed assortiment LED-oplossingen voor uiteenlopende toepassingen, van woningverlichting tot zakelijke projecten. In ons assortiment vind je onder andere LED-lampen, LED-spots, LED-strips, inbouw- en opbouwarmaturen en slimme verlichting. De producten zijn geschikt voor verschillende situaties, zoals woonruimtes, werkplekken, winkels en utiliteitsomgevingen. Binnen het assortiment is er keuze in lichtkleur, lichtsterkte en toepassing, zodat je altijd een passende oplossing kunt vinden. Bij Letsleds vinden we het belangrijk dat klanten snel geholpen worden en eenvoudig de juiste producten kunnen kiezen. Daarom proberen we ons assortiment overzichtelijk te houden en ondersteunen we klanten met productinformatie waar nodig. Bestellingen die op voorraad zijn en op een werkdag worden geplaatst, worden doorgaans de volgende werkdag verzonden. Zo zorgen we ervoor dat klanten hun bestelling snel in huis hebben. Heb je vragen over een product of toepassing, zoals dimbaarheid, lichtkleur of compatibiliteit? Dan helpt onze klantenservice graag met praktische en duidelijke informatie, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

132 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super tevreden

Op vragen snelle reactie. Duidelijk antwoord. Zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Product maakt zijn prijs waar. Dus super aankoop.

1. huhtikuuta 2026

Vlotte inruilervice

Inruilen van levering die niet paste zonder probleem. Vlot geld terug betaald.
De tweede levering voldeed perfect, en er was nog korting op ook.

3. helmikuuta 2026

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering en goed verpakt. Op het oog degelijke producten, moet de spots en dimmer nog inbouwen.

18. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zonder stekker 🥲

Staat slecht aangegeven dat er geen stekker aan zit. Moeilijk om er zelf een stekker aan te zetten die waterdicht is. Daarnaast heel arbeidsintensief als je je tuin er mee vol wil zetten.

11. maaliskuuta 2026
Letsleds.nl-logo

Vastaus yritykseltä Letsleds.nl

Bedankt voor je feedback Raymond.

Bij deze tuinspot wordt inderdaad standaard geen stekker meegeleverd. Dit staat vermeld bij de productspecificaties, omdat de lamp meestal rechtstreeks wordt aangesloten op een buitenkabel of in een waterdichte kabelverbinding in de tuin. Daardoor blijft de installatie vaak netter en beter geschikt voor vaste montage.

We begrijpen echter dat dit minder handig kan zijn wanneer je meerdere spots wilt plaatsen en liever met stekkers werkt. In dat geval adviseren we meestal een waterdichte kabelconnector of een vooraf gemonteerde stekkeroplossing.

Als je wilt, denken we graag even met je mee over de beste en snelste manier om de spots aan te sluiten in jouw tuin. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je verder.

Team Letsleds

Bestelling snel ontvangen

Bestelling snel ontvangen. Paar weken later bleek een lamp niet goed te werken. Contact opgenomen en er direct een nieuwe gestuurd zonder verdere kosten. Keurig opgelost dus. hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren......

25. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin