Letselschade.nl Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De heer Schikhof heeft me ongelooflijk goed geholpen in een zeer korte tijd. Zijn expertise en ervaring hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Hij heeft een veel hoger schadebedrag voor me uitgevo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het was gewoon een hele fijne ervaring alles is top verlopen en heel goed afgehandeld ben heel erg blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en dat ze mij meer dan voortreffelijk hebben geholpen het afgelo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Contact was supersnel en Mevrouw Karsten zat overal bovenop en achteraan. Echt een super ervaring!! Zou dit bedrijf echt aan iedereen aanbevelen en dan met name mevrouw Karsten.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed bijgestaan in zaak met moeilijke verzekeraar. Meneer Zimmerman heeft alles uit handen genomen en dit zeer goed opgepakt voor ons. We werden goed op de hoogte gehouden en alles ging in goed o... Näytä lisää

1. Lakipalvelut
  2. Barista
  3. Oikeusaputoimisto
  4. Henkilövahinkoasianajaja
  5. Julkinen oikeusaputoimisto

Yrityksen kirjoittama

Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

69 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Voor mij is het meer waard als 5…

Voor mij is het meer waard als 5 sterren,in alles een top vrouw wat gaat voor klant en bedrijf,aan te raden voor iedereen.gewoon super. De

30. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Bedankt voor deze mooie woorden, fijn dat u tevreden bent.
Ik wens u het beste voor de toekomst.

Als fijn ervaren

Hele fijne en professionele samenwerking!

30. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Bedankt voor deze mooi review en de fijne samenwerking.
Ik wens je het allerbeste toe!

^Harry Boshuizen
NIVRE Register-Expert Letsel
Sr. Letselschadejurist

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer goed en deskundig geholpen en kan u Jurilex van harte aan bevelen.

Ik ben zeer goed en deskundig geholpen door Jurilex. Nadat ik ongeval had gehad was ik in veronderstelling dat mijn eigen verzekering mijn belangen zou behartigen . Dat was een verkeerde aanname van mij omdat ik geen rechtsbijstand verzekering heb. Daarom ben blij met de geboden hulp van Jurilex. De gevoerde gesprekken met hun letselschade specialist zijn duidelijk en komen professioneel over. Alles heeft ertoe geleidt dat de afhandeling van de schade soepel is verlopen.
Nogmaals dank

18. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Heel professioneel en stipt.

Heel professioneel en stipt.

28. lokakuuta 2024

Beste mevrouw Sapury,

Dank voor uw vertrouwen en goede review. Ik ben u met genoegen van dienst geweest en wens u en uw dochter het beste in de toekomst.

^Dhr. mr. M. Koc

Dhr. Vincent Visscher

Dhr. Schikhof (voor mij inmiddels Maarten) heeft mij bij de hand genomen in een moeilijke tijd. Hij heeft me de ruimte gegeven waar mogelijk en de touwtjes aangetrokken toen dat nodig was. Hele fijne open communicatie. Geen praatjes. Eerlijk verhaal. Heeft in mijn geval ook nog het maximale eruit gehaald, zeker als je dat vergelijkt met wanneer ik dit zelf zou hebben opgepakt. Rot periode achter de rug, maar mede dankzij Jurilex/ Maarten Schikhof heeft gevoelsmatig het recht toch een beetje gezegevierd.

18. lokakuuta 2024

Beste Vincent,
Ik ben blij dat jij mijn begeleiding zo positief hebt ervaren. Bedank voor de mooie recensie en alle goeds voor de toekomst!

^Maarten Schikhof
Senior letselschadejurist, NIVRE registerexpert

Super professionaliteit

Super professionaliteit, ik kreeg snel antwoord op elke e-mail. Alle problemen werden op de best mogelijke manier opgelost. Een advocaat die aan iedereen aan te bevelen is

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Dank voor uw bericht, fijn dat u zo tevreden bent.

dankbaarheid aan de heer Schikhof

Mijn dankbaarheid is groot voor de heer Schikhof van Jurilex
Hij heeft me erg goed geholpen met mijn bedrijfsongeval
alles werd goed geregeld werd regelmatig op hoogte gehouden
kan alleen zeggen zeer vakkundig en eerlijk
alles wat hij voor me gedaan heeft is meer dan ik verwacht had

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Beste Bert, het is altijd fijn als een klant tevreden is over het geleverde werk. Ik ben jou graag van dienst geweest en het ga je goed!

^Maarten Schikhof
Senior letselschadejurist, NIVRE registerexpert

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring, snelle reacties op de mail en fijn contact gehad. Heldere uitleg en laagdrempelig in het contact maken. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken.

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Dank voor uw bericht. Transparantie en laagdrempeligheid staan bij mij hoog in het vaandel!

Deskundig

Ik werd zeer goed geholpen en voelde me gehoord. De expertise en deskundigheid van de schadeletsel expert en van de bedrijf zijn uitstekend. Ze zijn zeer behulpzaam en attent. Al mijn vragen werden netjes beantwoord. De communicatie is optimaal en je wordt goed geïnformeerd over de zaak. Je krijgt prima advies en je wordt niet onder druk gezet om haastig een beslissing te nemen.

18. syyskuuta 2024

super bedrijf

super bedrijf.
De afgelopen 7 jaar is alles prettig verlopen en zijn we tot een mooi einde gekomen betreft de zaak!
Ik zal daarom het bedrijf aan iedereen aan raden.
Jeroen bedankt!

2. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Dank je Kim, fijn dat je tevreden bent. Alle goeds voor de toekomst!

Hele fijne ervaring mee

Hele fijne ervaring mee, hebben heel veel voor mij betekent, je word goed op de hoogte gehouden, mensen klinken alsof ze je echt willen helpen, je kan altijd bellen.

4. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Olivia dankjewel voor deze mooie woorden, ik heb je met alle plezier bijgestaan.
Ik wens je alle goeds voor in de toekomst.

^Nathalie van der Ster

Top letselschade advocaat…

Ze is voor mij op de bres gaan staan bij de verzekering van de tegenpartij en heeft mij vriendelijk te woord gestaan. Bij elke vraag die ik had, kreeg ik een eerlijk antwoord. Als ik weer in een situatie als nu zou komen, kom ik zeker weer terug. Ik ben meer dan tevreden

30. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Bedankt voor de mooie review Sandra. Heel fijn om te lezen dat je meer dan tevreden bent.
Ik heb je met genoegen bijgestaan en wens je het beste voor de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Jurilex Lesterhuis was erg behulpzaam…

Jurilex Lesterhuis was erg behulpzaam en vriendelijk. De begeleiding vanaf het begin tot het einde was ik zeer over te spreken.

12. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je van het begin tot het einde tevreden bent. Dat vinden wij erg belangrijk. Ik wens je nogmaals alle goeds voor de toekomst.

Uitstekend

Dhr. Koc denkt mee en heeft mij met alles uitstekend bijgestaan!

17. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Fijn om te vernemen, dat uw zaak naar alle tevredenheid is afgewikkeld.
Ik ben u met genoegen van dienst geweest en wens u uw familie het beste in toekomst.

^Dhr. mr. M. Koc

Zeer goed bijgestaan

Mijn ervaring is zeer goed.
Ik ben bijgestaan door mr. Boshuizen.
Hij heeft mij zeer goed begeleid mr. Boshuizen is ervaren, duidelijk, adequaat, en goed bereikbaar.
Hij heeft mij zeer goed geholpen met mijn letselschade.

3. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Dank voor uw mooie review.
Ik wens u het allerbeste voor de toekomst toe.

^Harry Boshuizen
NIVRE Register-Expert Letsel
Sr. Letselschadejurist

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin