Letselschade.nl Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De heer Schikhof heeft me ongelooflijk goed geholpen in een zeer korte tijd. Zijn expertise en ervaring hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Hij heeft een veel hoger schadebedrag voor me uitgevo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het was gewoon een hele fijne ervaring alles is top verlopen en heel goed afgehandeld ben heel erg blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en dat ze mij meer dan voortreffelijk hebben geholpen het afgelo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Contact was supersnel en Mevrouw Karsten zat overal bovenop en achteraan. Echt een super ervaring!! Zou dit bedrijf echt aan iedereen aanbevelen en dan met name mevrouw Karsten.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed bijgestaan in zaak met moeilijke verzekeraar. Meneer Zimmerman heeft alles uit handen genomen en dit zeer goed opgepakt voor ons. We werden goed op de hoogte gehouden en alles ging in goed o... Näytä lisää

1. Lakipalvelut
  2. Barista
  3. Oikeusaputoimisto
  4. Henkilövahinkoasianajaja
  5. Julkinen oikeusaputoimisto

Yrityksen kirjoittama

Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

69 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

algemeen positief

De schade is uiteindelijk netjes en goed afgehandeld, wat ik erg waardeer. Wel vond ik het jammer dat ik zelf meerdere keren moest nabellen om op de hoogte te blijven van de voortgang. Een iets pro actievere communicatie had de ervaring nog beter gemaakt.

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Hartelijk bedankt voor jouw mooie beoordeling en feedback.
Hoewel ik mijn best doe om cliënten zo goed mogelijk tussentijds op de hoogte te houden lukt dat door drukte helaas niet altijd zo snel als ik zou willen.
Gelukkig ben je tevreden met het eindresultaat! Ik ben je graag van dienst geweest.

^Mr. M. (Maarten) Schikhof

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg tevreden snel antwoord begrip…

Heel erg tevreden snel antwoord begrip vol meedenkend zou het iedereen aanbevelen vooral Esmeralda Schijff!

Kortom heel tevreden

11. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Dank voor het vertrouwen en het prettige contact, dat waardeer ik enorm!

^mr. E.E. (Esmeralda) Schijff

Saanut 5/5 tähteä

Maximale inzet met maximaal resultaat

Maarten heeft zich maximaal ingezet voor me met een geweldig goed resultaat.

11. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Beste Ingen, Ik stel het zeer op prijs om zo’n mooie recensie van je te ontvangen.
Onze gesprekken heb ik als zeer plezierig ervaren en het door jou geschreven boek gaat mee op vakantie!

^Mr. M. (Maarten) Schikhof

Saanut 5/5 tähteä

Wat een onwijs aardige vrouw

Wat een super meelevende vrouw die mij echt goed en vriendelijk geholpen heeft om het ondanks alles toch goed af te kunnen sluiten. Héél erg bedankt

2. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Dat is heel mooi om terug te mogen horen! Ik heb u heel graag geholpen.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!
Giede service

25. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Beste Diane, fijn dat je zo tevreden bent over de dienstverlening. Ik ben blij dat het gelukt is om de zaak zo snel naar jouw zin kon worden afgewikkeld.

Saanut 4/5 tähteä

Al het een lastige geval was heeft de…

Al het een lastige geval was heeft de jurist ons gelijk weten te halen en daar zijn best voor gedaan en veel moeite voor gedaan. Goede communicatie, meedenkend, behulpzaam, goed advies over en kennis van schadeletselzaken. Ik beveel Jurilex dan ook zeker aan.

25. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Beste Patricia, het was een langdurig traject met veel discussie, maar ik ben blij dat we de zaak naar tevredenheid hebben afgerond. Het ga je goed!

EERLIJK,HELDER en SNEL !

Luisterd goed ,snapt hoe je je voelt ,en zegt eerlijk wat de gang van zaken is !
1000 maal dank MR Karsten ,voor al uw hulp ,zodat ik het ook kan afsluiten ( heel belangrijjk) .
Ik wens u allen een fijne dag

18. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Bedankt voor uw review en ik wens u het allerbeste toe voor de toekomst!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden over de hulp…

Ik ben ontzettend tevreden over de hulp die ik heb gekregen van meneer Koç. Vanaf het eerste moment heeft hij mij professioneel, duidelijk en met veel betrokkenheid bijgestaan in mijn letselschadezaak. Hij nam altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden, hield mij goed op de hoogte van de voortgang en kwam echt op voor mijn belangen. Dankzij zijn inzet heb ik een uitstekende afhandeling van mijn zaak gehad.
Ik kan meneer Koç dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die juridische ondersteuning nodig heeft bij letselschade. Een betrouwbare, deskundige en betrokken jurist!

16. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen, dat uw letselschadezaak naar tevredenheid is afgehandeld. Ik ben u met genoegen van dienst geweest en wens u en uw gezin het beste in de toekomst.

Mr. Karsten - Vakkundig en transparant

Mr. Karsten ging heel vakkundig te werk. Ze neemt alle zorgen weg omtrent alle procedures, maar zorgt er wel voor dat je je als cliënt betrokken en goed geïnformeerd voelt. Vanaf de intake tot aan de afwikkeling was het echt minimale stress. Super!

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Heel erg bedankt voor uw review! Wat fijn dat ik iets heb kunnen betekenen om de stress van de nasleep van een ongeval te verminderen. Dat is echt heel mooi om te horen.

very good law firm

very good law firm. I recommend it with all my heart. they recovered 23 thousand for me in two years. very nice contact. fast and reliable. most importantly everything happened without payment from my side 0€.

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Thank you Patryk for your kind words. It was a pleasure to help you and I am glad you are happy with the result!

Saanut 5/5 tähteä

Door mijn Letsel hier terecht gekomen…

Door mijn Letsel hier terecht gekomen na een ongeval. Gelijk bij het eerste telefonisch gesprek had ik een goed gevoel. Er werd goed meegedacht en begripvol omgegaan met de situatie. Communicatie verliep soepel en hielden elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Al met al een super fijne ervaring.

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en ik ben blij te horen dat je zo’n fijn gevoel bij het traject gehad hebt. Ik wens je het allerbeste toe!

Saanut 5/5 tähteä

Vakkundig, professioneel en duidelijk.

Ondanks een totaal niet vlot meewerkende tegenpartij bleef dhr Damen volhouden en ze achter de broek aanzitten.
Verder ook erg vakkundig en duidelijk geholpen.
Alles word duidelijk uitgelegd.
Snelle reactie op vragen en e-mails.
Zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Dank voor uw reactie. Het was inderdaad een moeizaam traject. Fijn dat u tevreden bent. Ik wens u nogmaals alle goeds!

Mr. J.P. (Jeroen) Damen

Saanut 4/5 tähteä

Mijn Jurist heeft uitstekend werk…

Mijn Jurist heeft uitstekend werk geleverd.
Heeft de zak goed uitgezocht.

2. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Beste Clift, gelukkig konden we de veroorzaker van het ongeval achterhalen en hebben we de zaak tot een goed einde kunnen brengen!
Ik ben jou graag van dienst geweest.

Super geholpen door Valerie

Na een bedrijfsongeval ben ik in contact gekomen met mevrouw Verheggen. Alles is helder en duidelijk uitgelegd, goed gecommuniceerd en vrijwel altijd te bereiken voor vragen en opmerkingen.

Gelukkig is het dossier afgesloten en wil ik Valerie nogmaals bedanken voor alle tijd en moeite die zij in mijn zaak heeft gestoken.

17. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

de heer schikhof heeft ons fantastisch…

de heer schikhof heeft ons fantastisch geholpen en bij gestaan bij onze zaak naar aanleiding van een ongeluk. heel fijn contact gehad en alles goed geregeld. de heer staat altijd voor je klaar en reageert snel op vragen.

16. huhtikuuta 2025

Beste Mark en Anja,

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met de afhandeling van de schadeafwikkeling.
Ik ben jullie graag van dienst geweest!

the best!!

the best!! zo dankbaar voor alles hoe t is gegaan. TOP!!!

2. huhtikuuta 2025

Beste heer Kenswill,

Dank voor uw mooie review. Ik ben u met genoegen van dienst geweest. Ik wens u en uw gezin het beste in de toekomst.

Heel goed

Hele fijne service gehad en fijn contact.

2. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Dank voor uw mooie review. Fijn om te vernemen, dat uw zaak naar alle tevredenheid is afgewikkeld. Ik dank u ook voor de fijne samenwerking.
Ik ben u met genoegen van dienst geweest.

Senior Letselschadejurist

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin