Less Vegas Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Tak for super dejlig service og smukt indpakkede varer .. og også rigtig fin bytteservice. Jeg glæder mig rigtig meget til at se forårets nye varer.

Den skønneste oplevelse , at blive taget så godt imod som kunde , er helt naturligt for indehaver 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 altid et besøg værd.

Fantastiske produkter og super god service, samt hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Less Vegas.

1. Naistenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Less Vegas er en slow living livsstilsbutik med både webshop og fysisk showroom, der samler bæredygtige brands af høj standard for tidsløst og klassisk mode, som du også har lyst til at have på om 10 år. Hver enkelt brand er nøje udvalgt med miljø, klima og social ansvarlighed for øje. Her kan du handle mode- og livsstilsprodukter med god samvittighed.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hullet brugt trøje

Bestilte en Klitmøller cardigan, som jeg modtog ok hurtigt. Problemet var bare, at ærmerne var slappe, den virkede brugt, og det viste sig også at der var flere huller i den. Den er sendt retur og nu har jeg fået mine penge retur - eller dvs næsten. For Lessvegas synes åbentbart jeg skal betale lige knap 50 kr for at få tilsendt/returnere en brugt hullet trøje. Kan det virkelig være rigtigt at det skal koste mig noget???
Kan på ingen måde anbefale stedet og kommer aldrig til at handle der igen....

6. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Less Vegas

Kære Anja, vi kan godt forstå din frustration over ikke at have modtaget en vare, som levede op til forventninger - det er helt forståeligt. Selve stylen er dog med løse ærmer - men der skal absolut ikke være huller i strikken.
At du ikke har modtaget fragtbeløbet tilbage er en fejl og dette tjekker jeg op på med det samme.
Med venlig hilsen - Less Vegas.

Tak for super dejlig service

10. helmikuuta 2021

Tusind tak Mette :-))

SUPER

Alt var super fint fra bestilling, ankomst af pakke, og i dette tilfælde
også retur - SUPER ...

28. tammikuuta 2021

Tusind tak Dorthe !

Dejlige produkter

Så en bluse jeg måtte eje ;-) på deres hjemmeside. Bestilte den og fik den i løbet af et par dage. Den levede op til mine forventninger, så jeg har intet at brokke mig over ;-)

14. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä Less Vegas

Tusind tak Anni, det er vi glade for at høre:-)

Dejlig hurtig betjening og fin…

Dejlig hurtig betjening og fin personlig pakke. Alt jeg har fået fra fra Less Vegas er i god kvalitet og har fin pasform.

28. lokakuuta 2020

Vastaus yritykseltä Less Vegas

Mange tak Karen - det er vi super glade for :-)