Ik ben al klant vanaf het allereerste begin van Le Rêve Amsterdam en heb door de jaren heen een prachtige collectie sieraden opgebouwd. Elk item straalt vrouwelijkheid, elegantie en verfijning uit... Näytä lisää
Ze zijn geweldig koop al jaren vast mijn oorbellen bij hun af en toe met een bijpassende ring of ketting erbij. Ze blijven super mooi tip Houdt ze in de verpakking met het vetvrij papier en je zult h... Näytä lisää
Bij deze vriendelijke dame al een aantal keren prachtige oorbel setjes besteld. Elke keer prachtig verpakt. Het zijn kleine kunstwerkjes met zijn eigen karakter. Een ruim assortiment voor ieder zijn e... Näytä lisää
De collectie van Geneviève is geweldig. Ik geloof dat iedereen zijn of haar favoriete sieraad in haar collectie kan vinden. Ik heb er al een paar keer gekocht en ik kom zeker terug voor meer oor... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Le Rêve Amsterdam is een hardgroeiend sieradenmerk uit Amsterdam. Alle sieraden worden ontworpen in Amsterdam en worden handgemaakt in Europa, wat elk item uniek maakt. Het handschrift van Le Rêve Amsterdam is te herkennen aan de romantische, chique, klassieke en tijdloze touch die elk sieraad bevat.
Hollanti
- lereveamsterdam.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Prachtig 😍
Kwalitatieve, prachtige oorbellen, geleverd in een mooi doosje en prachtig ingepakt. Ik word er elke keer weer zo ontzettend blij van!! Mijn nummer 1 sieraden merk

Vastaus yritykseltä Le Rêve Amsterdam
Het is een prachtige,betrouwbare sieraden website!!
Het was een prachtige ervaring om zulke mooie oorbellen bij Le Reve te kunnen aanschaffen.
Snelle levering en heel mooi verpakt.
Nogmaals dank.

Tijdloze ontwerpen maar vernieuwend
Al sinds enkele jaren ben ik fan van Le Reve, elke keer weer weet dit merk me te verrassen met nieuwe ontwerpen waarbij de kwaliteit het verschil maakt. Tijdloos maar vernieuwend wat me steeds weer weet te verleiden tot nieuwe oorbellen.

Goede kwaliteit
Mooie producten van echt goede kwaliteit, geen last meer van mn oren hierdoor. Wisselende collecties waardoor er altijd wel iets voor je bij zit.

Super mooie sieraden
Super mooie sieraden van mooie kwaliteit. Precies zoals op foto/site.

Echte blikvangers
Mooi sieraden, echte blikvangers. Goede kwaliteit en prijsverhouding. Een mooi cadeau voor jezelf of voor een dierbare. Heb al een aantal mooie sieraden gekocht en ben er zeer blij mee.

Prachtige oorbellen
Prachtige oorbellen. Heel mooi van kleur. Ik draag ze echt met plezier. Mooi verpakt en snel verzonden. Een aanrader.

Goede service!
Mijn bestelling werd snel verzonden en was heel goed ingepakt! De oorbellen zijn van uitstekende kwaliteit. Goede service en topproducten!

Vastaus yritykseltä Le Rêve Amsterdam
Prachtige sieraden van goede kwaliteit
Prachtige sieraden van goede kwaliteit, je ziet dat er in het hele proces veel tijd gestoken is. Van de tekentafel tot aan de materialen. Elke collectie is weer anders waardoor je blijft kopen. Snelle verzending

Le Rêve is mijn favoriet
Le Rêve is een prachtig sieradenmerk waar ik al vele mooie oorbellen gekocht heb. De oorbellen zijn met de hand gemaakt, solide en stralen iets chics uit. Ik krijg steeds complimenten als ik de oorbellen van Le Rêve draag. Als je bestelt heb je jouw pakketje heel snel in huis. Kortom: ik zal nog vaak iets bestellen!

Een absolute aanrader!!😍😍
Ik koop alleen nog maar oorbellen van Le Rêve Amsterdam. Het kan bijna niet, maar ze zijn elke keer nog mooier in het echt dan op de site.
De oorbellen zijn ook mooi verpakt en steeds een prachtig cadeau om te ontvangen. Vragen worden ook snel beantwoord door Geneviève.
Kortom FANTASTISCH!!😍

Wow!
Prachtige oorbellen, zo klassevol! Nog mooier in het echt dan op de website. En dan de service, die is echt top. Vandaag besteld, morgen in huis. Heel mooi ingepakt en met iets lekkers erbij. Niet twijfelen, gewoon kopen! 🤩😍😍

Vastaus yritykseltä Le Rêve Amsterdam
Prachtige oorbellen met een unieke en…
Prachtige oorbellen met een unieke en chique uitstraling! Heel feestelijk en snel verzonden. Echt een aanrader als je jezelf of iemand anders iets moois wilt geven.

Aanrader!
Prachtige sieraden met een mooie prijs-kwaliteit verhouding. Al meerdere keren cadeau gaan en iedere keer een succes.

Altijd een prachtige collectie
Altijd een prachtige collectie! Fijne service, ontzettend leuk contact. Ik draag al een paar jaar oorbellen van Le Rêve en de kwaliteit is zéér hoog, ze blijven prachtig.
Wil je iets bijzonders? Dan zou ik zeker wat bestellen.

Vastaus yritykseltä Le Rêve Amsterdam
Goede kwaliteit, een geweldig merk.
Ik ken het merk al enige tijd. Ik heb hier dan ook al vaker besteld. De sieraden blijven na vaak dragen heel mooi en ze dragen licht. Iets wat ik als zeer prettig ervaar. Voor elke gelegenheid zit er iets tussen. Of je nu op zoek bent naar klassiek, elegant, stoer of dagelijks. Le Reve maakt je dag een stuk specialer.

Vastaus yritykseltä Le Rêve Amsterdam
Pracht en praal van kwaliteit!!!
Ik heb meerdere paren van Le Reve gekregen van mijn vriend. De kwaliteit is geweldig. Mooie oorbellen, licht van gewicht en toch top materialen. Ik houd de website altijd in de gaten om te zien welke parels er tevoorschijn komen.
En de oorbellen zijn altijd prachtig en stijlvol verpakt. Alleen maar positief ben ik!

Vastaus yritykseltä Le Rêve Amsterdam
She makes very beautiful earrings
She makes very beautiful earrings! Feminine and elegant. Definitely recommended for any woman who values herself!

Love it!
Helemaal fan! 🤩
Hele mooie sieraden van topkwaliteit met altijd weer nieuwe collecties! Prachtig en verslavend!
Bijkomend voordeel is dat het altijd gratis verzenden betreft. Top!💗