Bardzo polecam platformę LEPoLEK! To świetne narzędzie, które naprawdę pomaga mi w nauce. Znajduję tam wszystkie niezbędne informacje i materiały w jednym miejscu. Interfejs jest przyjazny, a nauka st... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Platforma bardzo pomogła mi przygotować się do LEKu, fajnie poukładane pytania, z możliwością segregowania tematami, fajnie opracowane odpowiedzi :) Poza tym artykuły do doczytywania - super!
Yritys on vastannut
Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do... Näytä lisää
Yritys on vastannut
LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.
Santocka 18/18, 71-113, Szczecin, Puola
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
Lepolek nie raz uratował mnie na studiach. Pozwolił mi przygotować się na zajęcia, do egzaminów, a także przygotował do zawodu lekarza. Świetne atlasy, quizy anatomiczne oraz mnemoniki urozmaicały naukę i dzięki temu zdobywanie wiedzy było przyjemnością.

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
Bardzo dziękuję platformie LepoLek za przygotowanie mnie do zawodu lekarza. Przez 6 lat studiów platforma była dla mnie ogromnym wsparciem w nauce i pozwoliła rozjaśnić wiele kwestii, które w tamtym okresie były dla mnie czarna magią. Do dziś kocham wasze mapy myśli :)

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
Świetna platforma do systematycznej nauki do LEKu, pełna baza pytań CEM, przystępne artykuły i kompleksowe wyjaśnienia prawidłowych odpowiedzi.

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
Zgromadzenie i opracowanie wyjaśnień do pytań z Lekarskiego Egzaminu Końcowego pomogło mi w przygotowaniach do niego. Przez większość z sześciu lat studiów lekarskich korzystałem z platformy przygotowując się do kolejnych zaliczeń, kolokwiów i egzaminów. Nie wyobrażam sobie nauki bez dostępu do platformy Lepolek - uważam wręcz, że platforma dała mi więcej niż wszystkie wykłady i seminaria mojej uczelni razem wzięte. Gdybym mógł cofnąć czas to już od pierwszego roku zacząłbym korzystać z platformy.

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
Bardzo profesjonalny dział obsługi klienta. Odpisuje szybko i zawsze pomocnie. Dzięki Lepolekowi jestem zawsze przygotowana na zajęcia i egzaminy, również na te praktyczne. Dzięki temu, że platforma zawiera różnorodne pomoce naukowe zawsze znajdę taką, która aktualnie odpowiada na moje potrzeby - zaczynając od atlasów radiologicznych, próbnych egzaminów LEK na artykułach i mnemotechnikach kończąc. Dodatkowo, chętnie korzystam z kursów dostępnych na platformie, aby móc zaplanować naukę do egzaminu tak, aby przyswoić jak najwięcej materiału.

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
Jestem bardzo zadowolony tej platformy. Treści są prezentowane w sposób przystępny i zrozumiały, dane są na bieżąco aktualizowane. Najważniejsza dla mnie jest jednak możliwość wykonywania testów. Dla mnie jest to najskuteczniejsza forma nauki.

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
Dziękuję bardzo za współpracę i naukę! Polecam tą platformę, która zawiera w sobie wiele informacji! W razie potrzeby chętnie wrócę do nauki z platformą Lepolek! Życzę wszystkiego najlepszego zespołu!

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
Opracowania oparte na aktualnych wytycznych i metodycznie uporządkowana wiedza gwarantują optymalne przygotowanie do wybranych egzaminów. Gorąco polecam!

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
Wszystko swietnie poukładane, znacząco przyspieszyła mi nauke, szczególnie przydatna do kolokwium z interny i psychiatrii.

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
Korzystałem z dwóch podobnych platform, ale lepolek wypada dużo lepiej. Więcej treści, łatwo wszystko znaleźć i dużo lepiej poukładane pytania, a do tego jeszcze jest w lepszej cenie.Polecam bo warto.

mozliwosc darmowego jednodniowego korzystania

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
brak możliwości zmienić adres e-mail w razie gdy był ukazany blędny przy opłacie dostępu do serwisu

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
Oferuje pełną bazę pytan do ldek wraz z odpowiedziami.

Vastaus yritykseltä LEPoLEK
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.