Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Bij Le Passion is parfum meer dan enkel een geur; het is een verhaal, een ervaring en een visitekaartje van jezelf. Onze reis begon in 2014, gedreven door een gemeenschappelijke droom: een brug bouwen tussen de verfijnde wereld van luxueuze parfums en dagelijkse betaalbaarheid. Onze ambitie om luxueuze parfums binnen ieders handbereik te brengen, heeft geleid tot de ontwikkeling van een kwalitatief hoogwaardig parfumlabel, zonder dat dit ten koste gaat van jouw portemonnee.
Muntmeester 115, 5406 BA, Uden, Hollanti
- +31642798964
- info@lepassion.nl
- lepassion.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
The product and the price was good for…
The product and the price was good for me.

Vastaus yritykseltä Le Passion
Zeer tevreden met mijn bestelling bij…
Heel tevreden met mijn bestelling bij lepassion.nl. Het parfum ruikt echt geweldig en de geur blijft ook lang hangen. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Le Passion
Voor mij geen andere meer!
Dit is nu de derde keer dat ik 3 geurtjes bestel bij deze site.. en ik koop geen orginele meer laatst een flesje van €90,- gekocht en binnen een uur vervlogen dat zelfde luchtje hier besteld en blijft 6 tot 8 uur hangen.. dan is de keuze snel gemaakt natuurlijk… lepassion ga zo door! En voeg snel meer luchtjes toe (Arabian tonka) bijv.

Angel geurstokjes
Ik heb de geurstoffen Angel staan, en wat ruiken ze lekker! Een aanrader
Bestellen en de dag erna al in huis
Bestellen en de dag erna al in huis. De geuren komen overeen met de echte geuren, alleen vervliegt de geur sneller dan dat ik op andere revieuws heb gelezen, maar eerlijk is eerlijk dan moet je ook de echte Bestellen, voor deze prijs een goede parfum.
Lekkere sterke geur in een mooi flesje…
Lekkere sterke geur in een mooi flesje snel geleverd (zeer belangrijk)en voor een mooie prijs ben er blij mee.👍
Duidelijke site niet duur en snel…
Duidelijke site niet duur en snel geleverd
Bestelling kwam later dan beloofd en…
Bestelling kwam later dan beloofd en één flesje lekte een beetje. Klantenservice reageerde wel snel en loste het probleem op. De geuren zelf zijn prima, vooral gezien de prijs.
oud wood
oud wood. heerlijk!!
80 a 90% goedkoper. blijft iets minderlang hangen.
x extra sprayen en je merkt er niks van. top!
Een parfum die lekker ruikt
Een parfum die lekker ruikt. Ik vind dat de geur niet lang blijft hangen, daar heb ik meer van verwacht. Maar voor de prijs een prima product.
Ben erg teleurgesteld in de geurtjes
Ben erg teleurgesteld in de geurtjes. Was de bedoeling om het als Valentijn cadeau aan mijn man te geven maar helaas lijkt de geur totaal niet op sauvage en is vele malen sterker dus dikke niet meer bestellen voor mij!
Lekkere geurtjes voor een normale prijs
Snelle levering en eindelijk een geur gevonden die je lekker lang blijft ruiken.
En dat voor een betaalbare prijs.
Ga hier zeker vaker wat bestellen
Top dupes voor design parfums
Top dupes voor design parfums!
Ik kom via een collega op deze site terecht en wat ben ik blij. Ik heb 4 geurtjes met korting besteld en alle 4 zijn niet te onderscheiden van de originele parfums. Blijven ook heel lang hangen. Bijna een hele dag, als ik de volgende dag nog mijn jas of trui pak, dan ruik ik het zelf nog wel.
Snel verzonden, volgende dag in huis en Klarna betaling is ook mogelijk.
Top service dus. Ben alleen maar blij en tevreden en zal zeker vaker bestellen!
Een gokje waar ik geen spijt van heb!
Ik heb 3 van mijn favoriete geuren uitgekozen uit het kostbare segment: She, For Her, en Good Girl. Ik herken het origineel 100% in alle 3 de geurtjes, ze zijn alleen iets minder ‘vol en diep’ en dat is ook precies wat je mag verwachten van een goede imitatie zoals Le Passion terecht beweert. De bundel 2+1 voor €49,- vind ik dan ook een heel mooi bedrag voor mijn 3 heerlijke flesjes. Absoluut een aanrader!
Snel geleverd en heerlijk luchtje…
Snel geleverd en heerlijk luchtje superblij mee
Namaak geur
Snelle levering,geur is bijna gelijk en blijft lang hangen
Snelle levering en de geur benadering…
Snelle levering en de geur benadering is goed te noemen en inderdaad een lange periode van uitdragen van de geur
Vlotte levering
Vlotte levering. Mooie prijs voor een geur die dicht bij het origineel komt.
Netjes verpakt en lekkere geuren.
Lekkere geuren