Lenson Arvostelua 6 359

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Aldri opplevd problemer med levering, eller sending. Nå har jeg brukt Lenson siden jeg brukte med linser i 2018, så det sier noe om kvaliteten på servicen. Det eneste jeg kan si noe negativt om er at... Näytä lisää

Alltid rask på sending og leveringstid. Produktene er av høy kvalitet. Og utvalget på topp! Det er Lenson jeg bruker når jeg bestiller nye linser. Og det har jeg gjort i lengre tid, og kommer også til... Näytä lisää

Leveransen skulle gått helt hjem med Helthjem. Det ble dessverre levert på hentestedet. Dette var et lite pakke med linser som kunne gå i brevsprekken i postboksen i en vanlig blokk i Oslo. Hva er v... Näytä lisää

Eneste jeg var bekymret for var at linsene ble hengt på postkassa av helt hjem, og det var kuldegrader. Tåler linsene å fryse? Tenker frakt er best til post i butikk. Mannen hadde heldigvis tatt de m... Näytä lisää

1. Silmälasien tukkumyynti
  2. Piilolinssit

Lenson.com ble til i år 2004 og har sitt hovedkontor i Stockholm med norsktalende personell. Vår ide er å ha markedets mest kundevennlige tilbud på varer og tjenester innen øyne-og øye helse.

Eksperter på optikk
Øye helse og syn er vårt fokus og vi vil hjelpe deg med å ta vare på dine øyene på best mulig måte! Kontakt våre eksperter på kundeservice for råd om 800-199-02 eller e-post kundeservice@lenson.com.
Frakt og retur
Vi har utrolig raske leveranser av våre lagervarer - ofte har våre kunder sine kontaktlinser hjemme i posten neste arbeidsdag! Vi tilbyr 90 dagers åpent kjøp av kontaktlinser, tilbehør og solbriller. 365 dager åpent kjøp på briller. Å returnere er gratis!
Clickand Reload™
Vår smarte funksjon Clickand Reload™ gjør det enkelt, med noen få klikk kan du bestille det samme som sist. Vi beregner også ut når det er på tide å bestille igjen. En påminnelse på din e-post vil da bli sendt og derfra kan du enkelt klikke deg videre for å bestille det samme som sist.

Prisgaranti

Vi synes det er viktig at du som kunde føler deg trygg når du handler hos.

Vi synes det er viktig at du som kunde føler deg trygg når du handler hos.
Alle prisene våre er inkludert moms og tollavgift tilkommer ikke. Om du skulle finne et identisk produkt til en lavere pris hos en annen norsk, nettbasert butikk innen 14 dager fra kjøpsdato, betaler vi tilbake mellomlegget på produktet.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

6 t. arvostelua

Super serwis

Super serwis

12. huhtikuuta 2026

Hej!
Vad trevligt att du är nöjd med vår tjänst.
Vi önskar dig en fin dag och välkommen åter.
// Rut

Enkel og hurtig

8. huhtikuuta 2026

Hej!
Vad bra att allt gick snabbt och smidigt!
Ha en fin dag och välkommen åter.
// Rut

Førstegangsopplevelse

Raskt, effektivt og korrekt

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lenson

Tack för din fina recension! Så kul att höra att du uppskattar vårt upplägg. /Malin

rask ekspedering prikkfritt

rask ekspedering , enkel bestilling, prikkfritt.

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lenson

Tack för din fina recension! Precis så vill vi att köpupplevelsen ska vara. /Malin

Ingen varer, treg kundeservice

Ventet 14 dager, og det viste seg at varene ble borte i posten. Kontaktet kundeservice og ba dem sjekke dette. 2 dager før svar. Fikk spm om de skulle sende på nytt, noe jeg svarte ja på. Etter ytterligere 6 dager fikk jeg mail fra kundeservice igjen med link jeg måtte benytte for å bekrefte at jeg ville ha varene. Jeg skrev tilbake at de skulle bare slette ordren. 2 dager til gikk, før jeg fikk svar om at de skulle gjøre det. Det tok altså nesten 1 måned uten at jeg fikk varer, og kundeservice var fryktelig trege.

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lenson

Hei Randi, og takk for din tilbakemelding.

Det var virkelig leit å lese at vi har vært trege med å svare deg. Normalt svarer vi innen 24 timer mandag til fredag.

Når det gjelder erstatningsordre, trenger du alltid å godkjenne den før den blir aktivert. Dette gjør du via eksklusiv link vi sender deg. Linken er av sikkerhetsårsaker kun gyldig i 48 timer. Har du ikke fått aktivert ordren innen det, trenger du å få tilsendt en ny link. Det er antakelig det som har forlenget denne prosessen for deg.

Vi beklager virkelig dette, og håper du vil la oss få sjansen til å gi deg bedre service neste gang.

Sein levering

Sein levering. Tok 3 uker.

5. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lenson

Hei Silje, takk for tilbakemelding.

Så leit å lese dette! Jeg ser at vi sendte deg varene dine samme dag som du bestilte, men deretter tok frakten uvanlig lang tid denne gangen. Det er i forbindelse med påskepost at det har vært ekstra lange leveringstider på visse adresser i år. Vi beklager dette. Normalt er leveringstiden 2-4 arbeidsdager.

Ingen problem

Kjapp levering, enkel retur

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lenson

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt upplägg. /Malin

Kjempe rask levering!

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lenson

Tack för din fina recension! Så kul att höra att du uppskattar vårt leveransupplägg. /Malin

Praktisk at man kan gjenta tidligere…

Praktisk at man kan gjenta tidligere bestilling, svært enkelt

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lenson

Tack för din fina recension! Så kul att höra att du uppskattar vår upprepa order funktionalitet, den är väl använd. /Malin

Bra sted å bestille linser

Har bestilt herfra flere ganger. Iblant lang leveringstid når det er bestillingsvare, ellers bra. Bra priser, bra nettside

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lenson

Tack för din fina recension! Kul att höra att du uppskattar vårt upplägg. /Malin

Kan ikke bruke linsene

Kan ikke bruke linsene, de er grønne.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lenson

Takk for tilbakemelding. Det var trist å høre at du ikke kan bruke linsene. Ta kontatk med kundeservice, så får du hjelp.

Rask levering

Rask levering. Alltid fornøyd!

Rask levering

Rask levering, god pris og lett å bestille.

Vastaus yritykseltä Lenson

Tack för din fina recension! Precis så vill vi att kundupplevelsen ska vara. /Malin

Lettvint og bra

Rask levering

Rask levering, rimelig priser.

29. maaliskuuta 2026