Lene BlinkenbergArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg elsker denne butik og den er 100% mit første første valg, hver gang jeg vil forkæle mig selv med nyt til hjemmet. Billeder siger mere end 1000 ord, men her skal man virkelig gøre sig selv den tj... Näytä lisää

Som en af de største kunder kommer jeg også lige med en anmeldelse, selv om jeg er meget inhabil!! Man får altid verdensklasse service hos Lene Blinkenberg og pigerne. Jeg syntes at udvalg af ny... Näytä lisää

1. Sisustusliike

250 m2 Livsstilsbutik med nostalgisk brugskunst & interiør i den franske landstil og den hyggelige danske med et twist af rå charme. Franske fund, loppefund, brocante og vintage og møbler. Kendte danske mærker. Kig ind og oplev vores magiske livsstilsunivers

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God og hurtig service på onlinekøb

God og hurtig service på onlinekøb. Jeg havde bestilt nogle tallerkner og en fyrfadsstage. Fyrfadstagen var desværre udsolgt, og på trods af at Lene havde skrevet en mail om dette inden afsendning, blev der i stedet sendt en lignende med som gave.
Min pakke kom allerede dagen efter den blev sendt.

9. tammikuuta 2026

Super god service

Super god service!
Havde en længere dialog med Lene Blinkenberg omkring nogen varer, og fik svar på alle mine spørgsmål og har idag modtaget dem og alt spiller bare.

29. marraskuuta 2022

Har købt to svævehylder "Grimaud Hylde…

Har købt to svævehylder "Grimaud Hylde unika" virkelig flotte og rustikke. Problemet er bare at de er konstrueret forkert. De er umulige at hænge ordentligt fast på vægen.
Der er to huller bagtil, som skal fange et par skruer der sættes ind i vægen.

Jeg har købt andre svævehylder andet sted, hvor konstruktionen er anderledes, som sidder helt fint fast.

Hylderne var helt rå i træet ved modtagelse, så de har fået en sæbebehandling, og kan derfor ikke retuneres. Så nu har vi to hylder der ikke sidder ordentligt fast på vægen.
Det skal lige siges at vægen er lige og det er hylderne også, de har ikke slået sig under sæbebehandling.
Jeg har konfronteret Webshoppen med vores problem. De mener ikke der er noget galt med konstruktionen.

4. marraskuuta 2021

Elsker “Butikken” og de lækre firma gaver.

Man får altid verdensklasse service hos Lene Blinkenberg og pigerne.
Jeg syntes at udvalg af nye og gamle varer, priser og service er det bedste man kan få.
Jeg bruger særligt Lene B når jeg skal forkæle mine kunder og forbindelser, Lene’s ideer og kreativitet giver de suveræn bedste firmagaver mv..
Herud over er jeg bare vild med alt det gamle, som Lene personligt finder/udvælger i Frankrig og andre spændende steder, det giver en fantastisk ro og stemning i sit hjem.

7. toukokuuta 2021

Det er sådan en skøn forretning

Det er sådan en skøn forretning med en masse god inspiration til hjemmet.
Vigtigst af alt, er at man bliver modtaget meget personligt af Lene Blinkenberg - som altid er smilende og imødekommende

28. huhtikuuta 2021

Hyggelig butik, imødekommende kundeservice

Handler jævnligt i Lene´s butik og på hjemmesiden, hyggelig butik med lækre varer, jeg bliver altid fristet hos Lene Blinkenberg. Bestiller man på websiden ankommer pakken nænsomt indpakket, få dage efter bestilling.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger for super kundeservice, en fantastisk butik og altid imødekommende personale.

5. helmikuuta 2021

Lene Blinkenberg den skønneste butik🤩…

Lene Blinkenberg den skønneste butik🤩 Kan bruge timer i den, og selvom jeg synes jeg har set alt, finder jeg altid noget, som jeg ikke så på første runde rundt🥰 Altid en dejligt oplevelse hos Lene Blinkenberg, det skønneste og sødeste personale🌸

27. tammikuuta 2021

Skøn butik med kompetent vejledning

Pragtfuld butik med de lækreste ting og sager til hus og have. Desuden stort udvalg og kurser i vintage paint (kalkmaling). Elsker og anbefaler dette sted.
Altid super god stemning, service og kompetent vejledning i butikken.

20. tammikuuta 2021

Smuk butik med fantastisk service

Jeg kan varmt anbefale butikken Lene Blinkenberg i Hillerød.
Det er den skønneste butik med masser af plads til at se alle de smukke varer. Der er noget i alle prislag, betjeningen er rigtig god og jeg føler mig altid velkommen.
Jeg elsker at gå på opdagelse og bla. finde gaver både til mig selv og andre.
For mig betyder det også meget, at der er parkeringspladser udenfor døren.

18. tammikuuta 2021

Min inspirerende yndlings interiørbutik…

Min inspirerende yndlings interiørbutik hvor jeg finder det meste til mit eget hjem og gaver til familie og venner eller firmagaver.
Et stort og stilfuldt udvalg samlet på ét sted, hvor man kan finde alt fra nips og hygge til møbler tøj og køkkengrej og borddækning og altid god betjening og forståelse for kundens smag ønsker og behov

18. tammikuuta 2021

Det sikre gavevalg for manden

Det er en dyr oplevelse at handle i butikken - men det er skam kun fordi der handles SÅ mange gange i løbet af et år. Med de mange fine ekslusive og langtidsholdbare genstande der kan handles i butikken, så kører jeg rent faktisk bevidst en tur udenom Hillerød når fruen er med i bilen. For ellers vil hun dertil og “liiige se hvad der er kommet” og det betyder én ting: fyldt bagagerum!
Det er super nemt for os mænd at finde noget til fruen, svigermor eller den unge konfirmand. For udvalget er stort og priserne fornuftige. Servicen er uanfægtet den bedste i byen! Super søde ansatte og ejer I har derinde.
Tak for det altid nemme gavevalg for os mænd (og tydeligvis også for fruen herhjemme)!

18. tammikuuta 2021

Når man træder ind i Lenes butik

Når man træder ind i Lenes butik, er det virkelig svært at komme derfra igen. Der oser af hygge, kreativitet, virkelig skønne produkter, hvor du kan finde alt fra køkkenting til tøj og alverdens brugskunst, lamper, lanterner og meget mere. Man bliver ved med at finde skønne ting, man ikke kan undvære. Og så får man den bedst tænkelige og mest personlige betjening. Jeg kan kun give Lene mine allerbedste anbefalinger!

Følelsen af selvforkælelse ❤️

Billeder siger mere end 1000 ord, men her skal man virkelig gøre sig selv den tjeneste og besøge den fysiske butik og mærke stemningen og den ro og glæde man får indeni af dejlige i indtryk, nærmest terapi for krop og sjæl.
Jeg nyder at se på alle mine køb fra denne skønne butik, hver evig eneste dag :)

En rigtig perle!

Ikke alle kender denne butik, da den ikke ligger på et typisk hovedstrøg. Men den er virkelig et besøg værd!! Sikke et vidunderligt udvalg! Kæmpe hyggelig, og skøn betjening!

17. tammikuuta 2021

Fantastisk hyggelig butik

Fantastisk hyggelig butik, hvor jeg altid føler mig velkommen og behandlet godt! Jeg og min familie har handlet der fra starten og dette vil vi blive ved med!

17. tammikuuta 2021